| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? u Društvo forumu; istina...ako je bio kreten prema tebi,bez njega ti samo može biti bolje,nemoj se nervirat.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? istina...ako je bio kreten prema tebi,bez njega ti samo može biti bolje,nemoj se nervirat.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #102 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? A valjda, ali nije bio kreten niti išta takvo. Da bar je, možda bi sad bilo lakše.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #103 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,449
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Pojma nemam, izbjegavam ga jer nije baš sav svoj u glavi i nema potrebe da mi zagorčava život, samo znam da obilazi svakodnevno crkve ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #104 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Imam ja jednu frendicu koja je hodala s 2 pedera. Naravno, to je saznala tek kasnije ili su oni to otkrili tek kasnije. No eto, ne znam je li gore saznati da je peder ili svećenik. Ili možda oboje istodobno? ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? ma strašno,zamisli dečko ti ode u svečenike.... il postane peder, stvarno ne znam šta je gore ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #106 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? A ništa, onda se tješiš da si i svećenika/pedera uspjela zavest'! ![]()
| | |
| | #108 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Zakaj je sramota ako ti dečko odluči otići u svećenike (caricin slučaj je sasvim druga priča, koliko sam skužila po postovima dečko nije sav svoj)? I usporedna da neznaš ak je gore ako ode u svećenike ili pedere? Ja fakat nevjerujem da to čitam! Prestrašno! Otići u svećenike iz vlastite želje ili "poziva" isto je kao i odlučiti se za brak - oboje traže odricanje!
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #109 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? a i za ovu drugu opciju... ako je homosexualac... sto nije bolje da ti kaze na vrime kad je to shvatija nego da te zavlaci... izmedju ostalog to je sto je. mislim da je gore da te vara, tuce i sl. a ovo je samo priznanje... nikome nije naskodija previse, bolje prije nego posli jer svakim danom steta bi bila veca.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #110 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,449
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Dorina, dobro si skužila, prolupao je i to je samo kraća verzija svega jer mi ta tema već na uši ide van, a i nije baš da mi je o tome tak lako pričati, to je samo krajnji ishod, a prije toga je bilo puuuno patnje i žrtve s moje strane (bio je bolestan jako) i eto tako je završilo.... A slažem se sa Sahatabom, nije lako niti saznati da je peder, ali bolje prije nego kasnije, čovjek sve nekako s vremenom preboli ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: prekid veze |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:11.