Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? u Društvo forumu; Carice samo se ti nama drzi , naci ces ti boljeg a do tad uzivaj u slobodi...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-06-08, 20:29   #111 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,388
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze?

Carice samo se ti nama drzi , naci ces ti boljeg

a do tad uzivaj u slobodi

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-06-08, 20:34   #112 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,417
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Sahataba hvala ti
trudim se uživati i nije ni loše
Odgovori sa citatom
Star 08-06-08, 20:36   #113 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,141
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Zakaj je sramota ako ti dečko odluči otići u svećenike (caricin slučaj je sasvim druga priča, koliko sam skužila po postovima dečko nije sav svoj)?

I usporedna da neznaš ak je gore ako ode u svećenike ili pedere? Ja fakat nevjerujem da to čitam! Prestrašno!
A pa ono, ne znam baš da bi mi bilo drago da se bivši nakon mene odluči zarediti.

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Otići u svećenike iz vlastite želje ili "poziva" isto je kao i odlučiti se za brak - oboje traže odricanje!
Da, imaš pravo, samo je brak puno veće odricanje od ˝Božjeg poziva˝.
Odgovori sa citatom
Star 08-06-08, 20:37   #114 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,388
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

@carica

znam
istas spika samo ne u tom smjeru komplikacije i malo duza veza uz zajednicki zivot... al sad san free as bird

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-06-08, 20:39   #115 (permalink)
dr.sc. Foruma

carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

[quote=M@tej@;975499]A pa ono, ne znam baš da bi mi bilo drago da se bivši nakon mene odluči zarediti. [quote]

Pa sumnjam da bi ikom bilo drago, ali ovo je totalno specifična situacija (shvatio je da nema bolje i da nemora ni tražiti, mala šala, drugo mi ne preostaje)

Sahatba - i ja

Zadnji Uredio carica : 08-06-08 u 20:41.
carica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-06-08, 20:46   #116 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 25
Poruka: 528
venus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz mase

@carica- sad si barem opet carica!!
venus01 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-06-08, 20:48   #117 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: venus01 Pogledaj Poruke
@carica- sad si barem opet carica!!
hvala bejb
Odgovori sa citatom
Star 08-06-08, 20:50   #118 (permalink)
... lakše je...

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,553
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
A pa ono, ne znam baš da bi mi bilo drago da se bivši nakon mene odluči zarediti.
Nitko sa imalo zdrave pameti neće se odlučiti na ređenje samo zato što je razočaran.
Baš iz toga razloga i ima toliko "loših" zaređenih osoba koje svoje frustracije liječe na drugima.

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke

Da, imaš pravo, samo je brak puno veće odricanje od ˝Božjeg poziva˝.
Zašto? I jedno i drugo traže žrtvu i odricanje.

Možda misliš na celibat? Probaj to gledati ovako, brak traži monogamiju Stvar odluke je i jedno i drugo.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-06-08, 21:39   #119 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,141
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Ne, ne, znam zašto sam to napisala. Dobar dio današnjih svećenika se uopće ne drži celibata i ostalih ˝stvari˝ kojih bi se trebali odreći. I zbog toga ih smatram licemjernima, a ne osobama koje se odriču hedonističkog načina života.
Odgovori sa citatom
Star 08-06-08, 22:09   #120 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-07
Poruka: 86
Mala Bu se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: SEricsson Pogledaj Poruke
svih pukne ta monotonija, navika i dosada, kao da se to samo stvorilo.

pa dvoje ljudi je u vezi, tu treba nešto napravit, a ne se ponašat kao da su monotonija, navika i dosada par čudovišta koje čuče iza zavjese pa napadaju kad naleti trenutak

da al kad druga strana smatra dda je sve super i ok, a meni nije više pasalo, nema se tu pta napraviti..
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prekid veze

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114