| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? u Društvo forumu; Carice samo se ti nama drzi , naci ces ti boljeg a do tad uzivaj u slobodi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Carice samo se ti nama drzi , naci ces ti boljeg ![]() a do tad uzivaj u slobodi ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #112 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,417
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Sahataba hvala titrudim se uživati i nije ni loše ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #113 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Citat:
Citat:
![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | ||
| | |
| | #114 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? @carica znam ![]() istas spika samo ne u tom smjeru komplikacije i malo duza veza uz zajednicki zivot... al sad san free as bird ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #115 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,417
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? [quote=M@tej@;975499]A pa ono, ne znam baš da bi mi bilo drago da se bivši nakon mene odluči zarediti. [quote] Pa sumnjam da bi ikom bilo drago, ali ovo je totalno specifična situacija (shvatio je da nema bolje i da nemora ni tražiti ![]() , mala šala, drugo mi ne preostaje)Sahatba - i ja ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu Zadnji Uredio carica : 08-06-08 u 20:41. |
| | |
| | #118 (permalink) | |
| ... lakše je... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,553
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Citat:
Baš iz toga razloga i ima toliko "loših" zaređenih osoba koje svoje frustracije liječe na drugima. Zašto? I jedno i drugo traže žrtvu i odricanje. Možda misliš na celibat? Probaj to gledati ovako, brak traži monogamiju Stvar odluke je i jedno i drugo.
__________________ Ako te pokušam sačuvatiSam ću sebi se narugatiA to je prevelika cijenaZa nešto čega nemaŠto u tebi ne postoji Podigni zid bezbroj godina dugTako da ne vidim preko... Jbmu sve!!!! | |
| | |
| | #119 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Ne, ne, znam zašto sam to napisala. Dobar dio današnjih svećenika se uopće ne drži celibata i ostalih ˝stvari˝ kojih bi se trebali odreći. I zbog toga ih smatram licemjernima, a ne osobama koje se odriču hedonističkog načina života.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #120 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07
Poruka: 86
![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Citat:
da al kad druga strana smatra dda je sve super i ok, a meni nije više pasalo, nema se tu pta napraviti..
__________________ Mala Bu | |
| | |
![]() |
| Tagovi: prekid veze |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:12.

, naci ces ti boljeg 

ne ovu našu mamu, mislim bi ja nju. Ovaj , oću reći nebi. Ma ne eee, nije ružna. Ma jebiga ispetljo sam se), prašio celu noć.