| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? u Društvo forumu; [quote] Citat: Pravi autor: M@tej@ Ne, ne, znam zašto sam to napisala. Dobar dio današnjih svećenika se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) | |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? [quote] Citat:
![]() Žao mi je zbog prekida (mislim da sam negdje pročitala da si prekinula). Sve prođe. Vjeruj mi ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
| | #122 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Prekid nakon nekoliko godina lijepe veze ... ![]() Ne razmišljam previše o onome što je bilo.. Kad sam bio mlađi znam da su mi teško padali prekidi, al s godina se naučiš nosit s tim. Nekad se nešto sjetiš, kad se prisjećaš nekih događaja ili gledaš neke slike. Sjećam se samo dobrih stvari i nije mi žao ničega, ono gledam na prošle veze kao bilo je lijepo dok je trajalo... Sad kad i sretnem bivše ono ok smo si možemo popričat, otići na kavu, al ne zamaram se previše sa prošlim odnosima...
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #123 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,175
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Citat:
![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #124 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-04-08 Lokacija: riječki tvor
Poruka: 38
![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? prekid nakon toliko godina LIJEPE VEZE? Ako je netko umro, pokoj mu dusi. Inace, veza nije bila LIJEPA. Mozda jednom i je, ali je vrijeme da se taj jedan umije.. Dobro jutro... Naci ces ti puno ljepsu vezu |
| | |
| | #127 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-10-08 Lokacija: bjelovara
Poruka: 3
![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Veza je bila tajna puno godina i kad je ona odlučila krenuti drugim putem složio sam se da je tako najbolje ali i dan danas nakon 4 mj. malo je previše prazno, tamo gdje je ona bila .
__________________ dadić |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 26-06-08
Poruka: 1,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Bila je lijepa, ponekad ružna... al trajala je, jednog dana nakon 2 godine izabrao je drugu , ime joj je droga.. Jbg... nije mi se dalo više slušat izlike, nije mi se više dalo upucivat molitve.. nije bio zaglibio..ali ju je izabrao.. Nije mi bilo svejedno, isplakala sam se, prestala si postavljat pitanja ZAŠTO.. i krenula dalje.. ! Može se... |
| | |
| | #130 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Citat:
Zao mi je, znam kako je to... Ali, dobro si postupila, jer ako sam nema volju da je ostavi, ne mozes ni sebe praviti budalom... Jasno je da su takve veze teske, dobro si napisala 'drugu', jer upola prestaje biti tvoj... Droga podrazumeva laz, uvek je nosi sa sobom, osetila sam to na svojoj kozi... Droga se ponekad i da resiti (ako nije duboko upao u tamu), ali laz ne podnosim!
__________________ The rage and love... the story of my life... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: prekid veze |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:30.