Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? u Društvo forumu; [quote] Citat: Pravi autor: M@tej@ Ne, ne, znam zašto sam to napisala. Dobar dio današnjih svećenika se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-06-08, 13:45   #121 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze?

[quote]
Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
Ne, ne, znam zašto sam to napisala. Dobar dio današnjih svećenika se uopće ne drži celibata i ostalih ˝stvari˝ kojih bi se trebali odreći. I zbog toga ih smatram licemjernima, a ne osobama koje se odriču hedonističkog načina života
Sa ovim se apsolutno slažem i mislim da smo se po prvi put nekako uspjele složit

Žao mi je zbog prekida (mislim da sam negdje pročitala da si prekinula). Sve prođe. Vjeruj mi
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 14:10   #122 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,222
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Prekid nakon nekoliko godina lijepe veze ...

Ne razmišljam previše o onome što je bilo..
Kad sam bio mlađi znam da su mi teško padali prekidi, al s godina se naučiš nosit s tim.
Nekad se nešto sjetiš, kad se prisjećaš nekih događaja ili gledaš neke slike.
Sjećam se samo dobrih stvari i nije mi žao ničega, ono gledam na prošle veze kao bilo je lijepo dok je trajalo...
Sad kad i sretnem bivše ono ok smo si možemo popričat, otići na kavu, al ne zamaram se previše sa prošlim odnosima...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-06-08, 17:20   #123 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 21
Poruka: 1,175
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Žao mi je zbog prekida (mislim da sam negdje pročitala da si prekinula). Sve prođe. Vjeruj mi
A valjda...samo se nadam da će što brže.
Odgovori sa citatom
Star 23-09-08, 02:19   #124 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-04-08
Poruka: 38
luksonije se izdvaja iz mase

prekid nakon toliko godina LIJEPE VEZE?

Ako je netko umro, pokoj mu dusi.

Inace, veza nije bila LIJEPA. Mozda jednom i je, ali je vrijeme da se taj jedan umije.. Dobro jutro...

Naci ces ti puno ljepsu vezu
luksonije je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-09-08, 16:16   #125 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-11-07
Godina: 26
Poruka: 107
ziena25 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Zweistein Pogledaj Poruke
godinu, 2, 3, 4, 5, 6 - koliko god da ste bili zašto ste prekinuli, jel bilo još uvijek ljubavi, jeste ju voljeli (njega/nju) zašto je došao kraj i sve to završilo, dali ste bili krivi vi, ili ona, ili jednostavno sa obje strane nije išlo
ja sam kriva.... za sve.. bili smo zajedno 4 divne godine... i onda zajebeš.. jebiga.. neću nikad prezaliti.
Odgovori sa citatom
Star 30-09-08, 16:20   #126 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika rebecca brandon

Datum registracije: 07-03-08
Godina: 35
Poruka: 647
rebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz mase

ne znam tvoju priču, ali ne krivi sebe.
nikada samo jedno nije niti započelo, niti završilo vezu.
nemoj tako grubo o sebi.
rebecca brandon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-10-08, 21:18   #127 (permalink)
Starter

Datum registracije: 31-10-08
Poruka: 3
nadražen se izdvaja iz mase

Veza je bila tajna puno godina i kad je ona odlučila krenuti drugim putem složio sam se da je tako najbolje ali i dan danas nakon 4 mj. malo je previše prazno, tamo gdje je ona bila .
Odgovori sa citatom
Star 01-11-08, 03:14   #128 (permalink)
Banned

Datum registracije: 26-06-08
Poruka: 1,325
avelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auru

Bila je lijepa, ponekad ružna... al trajala je, jednog dana nakon 2 godine izabrao je drugu , ime joj je droga..
Jbg... nije mi se dalo više slušat izlike, nije mi se više dalo upucivat molitve.. nije bio zaglibio..ali ju je izabrao..

Nije mi bilo svejedno, isplakala sam se, prestala si postavljat pitanja ZAŠTO.. i krenula dalje.. ! Može se...
avelana je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-11-08, 09:25   #129 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika rebecca brandon

Datum registracije: 07-03-08
Godina: 35
Poruka: 647
rebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz mase

avelana, žao mi je ne mogu znati, ali pretpostavljam u kakvom kaosu si bila i borila za vas.
rebecca brandon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-11-08, 10:18   #130 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,494
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

Citat:
Pravi autor: avelana Pogledaj Poruke
Bila je lijepa, ponekad ružna... al trajala je, jednog dana nakon 2 godine izabrao je drugu , ime joj je droga..

Zao mi je, znam kako je to... Ali, dobro si postupila, jer ako sam nema volju da je ostavi, ne mozes ni sebe praviti budalom... Jasno je da su takve veze teske, dobro si napisala 'drugu', jer upola prestaje biti tvoj... Droga podrazumeva laz, uvek je nosi sa sobom, osetila sam to na svojoj kozi... Droga se ponekad i da resiti (ako nije duboko upao u tamu), ali laz ne podnosim!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prekid veze

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114