| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? u Društvo forumu; i jos mi se ljubav gasila s vremenom jer me gusio... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? i jos mi se ljubav gasila s vremenom jer me gusio
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 353
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Moje osobno mišljenje da veze 2,3,4...god. već postanu navika. Svaki put sam prekidala kad sam se zaljubila u drugoga ili mi je jednostavno počeo ići na živce Jedna od veza mi je trajala godinu dana,prekinuli samo tako da mi je rekao:"e stara zaljubio sam se u drugu"-najbolji i naijiskreniji prekid.svaka čast njemu na njegovom poštenju i iskrenosti,mali legenda si,to se nedoživi dvaput
__________________ life goes around |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,226
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Isto kao i ja... Ne zelim ni razmisljat kako bi bilo...
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07
Poruka: 85
![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Ja sam trenutno 2,8 godine u vezi. Mi imamo naviku jedan na drugog, to je normalno nakon toliko dugo što smo zajedno, ali mi se volimo i zaljubljeni smo jedno u drugo i baš nam je super, ni ne pomišljamo da bi bili s nekim drugim, trudimo se da nam bude što bolje u vezi, a ne da što dulje budemo zajedno, zato i neke veze propadaju..
__________________ Mala Bu |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Trenutno sam u vezi od godinu dana , naravno ne nameravam da raskinem jer mi je fenomenalno...Mislim da ne mora duga veza da bude navika.To sve zavisi koliko dajes sebe, koliko se trudis da ti svaki dan bude drugaciji od predhodnog. Imam drugaricu koja je raskinula vezu od dve godine i bila je u fazonu da zeli mnogo toga jos da prodje u zivotu sto je ja mislim pogresno. Ti mozes i sa svojom devojkom-deckom kroz mnogo toga da prodjete samo je bitno da odrzavate vezu, odnos. Meni se desava da i posle evo godinu dana ja se opet zaljubljujem u svog decka...i dalje imam one leptirice u stomaku.Tako da ako se dvoje stvarno vole nema tu navike!
__________________ ♥ |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Istina.. ali kad si više godina s nekom osobom, 5, 10 i više... teško je takvu vezu prekinut jer si se naučio na tu osobu tolike godine.. čak i ako ju više ne voliš, opet ste vezani na neki način.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Pa jeste tesko, u pravu si.Jeste da zaljubljenost prolazi, ali dobro tada pocinju druge vrednosti da se gledaju i da se gaje kao npr. poverenje (to se uvek podrazumeva), pozrtvovanost, tolerancija, razumevanje,dogovor. Ustvari toga uvek mora da ima, ali ako ih je uvek bilo tada posle 5 ili 10 godina dolazi do izrazaja!
__________________ ♥ |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: sa mora Godina: 21
Poruka: 316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Bila sam u vezi od tri godine od kojih sam pune dvije - živjela s tim tipom...Postali smo si ko cimeri, strast se ugasila, veza je puknula...
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Sve je to o.k. dok se ljudi razilaze iz razloga nefunkcionalnosti,to se puno lakše preboli nego kada dvoje sretnih ljudi u vezi nakon tri godine razdvoji bolest,kao što se dogodilo meni da mi se cura u svojoj 22.godini razbolila od karcinoma i tada me svim silama odgurivala od sebe svjesna šta slijedi dalje,a ja nikako da se pomirim sa time da mi želi dobro u životu i da me zato ne želi uz sebe da zajedno patimo koliko god se ja trudio biti uz nju.
__________________ MegablasterPametan čovjek se može pretvarati da je glup,ali glup se ne može pretvarati da je pametan |
| | |
![]() |
| Tagovi: prekid veze |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:13.

Megablaster