Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? u Društvo forumu; i jos mi se ljubav gasila s vremenom jer me gusio...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-05-07, 18:12   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 18
Poruka: 194
crnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku crnka_8
Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze?

i jos mi se ljubav gasila s vremenom jer me gusio
Odgovori sa citatom
Star 13-05-07, 23:09   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 353
livija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono nešto

Moje osobno mišljenje da veze 2,3,4...god. već postanu navika.
Svaki put sam prekidala kad sam se zaljubila u drugoga ili mi je jednostavno počeo ići na živce
Jedna od veza mi je trajala godinu dana,prekinuli samo tako da mi je rekao:"e stara zaljubio sam se u drugu"-najbolji i naijiskreniji prekid.svaka čast njemu na njegovom poštenju i iskrenosti,mali legenda si,to se nedoživi dvaput
Odgovori sa citatom
Star 13-05-07, 23:26   #13 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,226
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Nikad prije ove nisam imala dugu vezu, nemam pojma kako je to.......ne želim ni znati
Isto kao i ja... Ne zelim ni razmisljat kako bi bilo...

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 14:15   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-07
Poruka: 85
Mala Bu se izdvaja iz mase

Ja sam trenutno 2,8 godine u vezi. Mi imamo naviku jedan na drugog, to je normalno nakon toliko dugo što smo zajedno, ali mi se volimo i zaljubljeni smo jedno u drugo i baš nam je super, ni ne pomišljamo da bi bili s nekim drugim, trudimo se da nam bude što bolje u vezi, a ne da što dulje budemo zajedno, zato i neke veze propadaju..
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 15:12   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Trenutno sam u vezi od godinu dana , naravno ne nameravam da raskinem jer mi je fenomenalno...Mislim da ne mora duga veza da bude navika.To sve zavisi koliko dajes sebe, koliko se trudis da ti svaki dan bude drugaciji od predhodnog. Imam drugaricu koja je raskinula vezu od dve godine i bila je u fazonu da zeli mnogo toga jos da prodje u zivotu sto je ja mislim pogresno. Ti mozes i sa svojom devojkom-deckom kroz mnogo toga da prodjete samo je bitno da odrzavate vezu, odnos. Meni se desava da i posle evo godinu dana ja se opet zaljubljujem u svog decka...i dalje imam one leptirice u stomaku.Tako da ako se dvoje stvarno vole nema tu navike!
Star 21-05-07, 15:16   #16 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Istina.. ali kad si više godina s nekom osobom, 5, 10 i više... teško je takvu vezu prekinut jer si se naučio na tu osobu tolike godine.. čak i ako ju više ne voliš, opet ste vezani na neki način.
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 15:19   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Pa jeste tesko, u pravu si.Jeste da zaljubljenost prolazi, ali dobro tada pocinju druge vrednosti da se gledaju i da se gaje kao npr. poverenje (to se uvek podrazumeva), pozrtvovanost, tolerancija, razumevanje,dogovor. Ustvari toga uvek mora da ima, ali ako ih je uvek bilo tada posle 5 ili 10 godina dolazi do izrazaja!
Star 21-05-07, 23:46   #18 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-05-07
Godina: 21
Poruka: 316
aurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono nešto

Bila sam u vezi od tri godine od kojih sam pune dvije - živjela s tim tipom...Postali smo si ko cimeri, strast se ugasila, veza je puknula...
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 12:37   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-05-07
Godina: 29
Poruka: 28
megablaster se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku megablaster

Sve je to o.k. dok se ljudi razilaze iz razloga nefunkcionalnosti,to se puno lakše preboli nego kada dvoje sretnih ljudi u vezi nakon tri godine razdvoji bolest,kao što se dogodilo meni da mi se cura u svojoj 22.godini razbolila od karcinoma i tada me svim silama odgurivala od sebe svjesna šta slijedi dalje,a ja nikako da se pomirim sa time da mi želi dobro u životu i da me zato ne želi uz sebe da zajedno patimo koliko god se ja trudio biti uz nju.

Pametan čovjek se može pretvarati da je glup,ali glup se ne može pretvarati da je pametan
megablaster je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 15:26   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Jeste,tu si u pravu. I mislim da je to najtragicnija ljubavna prica!
Odgovor
Tagovi: prekid veze

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111