| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? u Društvo forumu; S godinama jedino što uspijete razviti sa partnerom je – osjećaj navike, istovremeno, otići bi značilo živjeti kao bez noge, ruke, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-06-07
Poruka: 3
![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? S godinama jedino što uspijete razviti sa partnerom je – osjećaj navike, istovremeno, otići bi značilo živjeti kao bez noge, ruke, dijela glave...nemoguče nastaviti bez njega/nje...samo navika (to je svar ljudske prirode,bez uvrijede)... Bila sam u dugim vezama i propustila ljude koji su me stvarno voljeli i najbolji dio u životu govorim iz iskustva. |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Citat:
![]() nije lako..priznajem...i obično to staro zna malo smetat u početku, ali ako oboje imate volje i želje prebrodit početnu krizu.... uffff...ovo novo može biti jako dobro! ![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Pošto je nama ženama u prirodi da sve mjenjamo, ničim se ne zadovoljimo, tražimo uvijek nešto više, nešto bolje onda puno puta napravimo pogrešku i u tom silnom mjenjanju izgubimo svoj smjer (ali dobro je da je samo smjer). Izgubimo možda i ono što je bilo "najbolje" da bi se zadovoljili nečim što nam je u tom trenu jako dobro (a tko zna na duge staze). Zadnji Uredio teica : 22-06-07 u 15:40. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-07 Godina: 29
Poruka: 320
![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? nakon vise godina,veza postala bratsko prijateljstka,a ja bila glupa,nisam cijenila što imam, usput se i bezglavo zaljubila u drugog tipa... Nista lose ne mogu reci za tu svoju vezu,za tu osobu..... Nije bilo suđeno........... |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Ne volim kad se kaže "nije bilo suđeno"... Nema tu sudbine, izvlačenja, predpisanja. Sve ti je onako kako si sam napraviš. A prije negp nešto napraviš trebaš dobro razmisliti što gubiš, a što dobijaš. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Nešto mi baš i ne idu (nisu išle) dugotrajne veze- žene su ulijetale sa namjerom da me 'preodgoje' ali su i brzo odustajale... ![]() Jedino slično zadanoj temi mi je relativno nedavni prekid vrlo bliskog prijateljstva nakon 15-ak godina- kajjaznam cijela stvar je bila malo kurvanjski izvedena i imam blagi osjećaj da mi je netko zaboravio izvući svoj nož iz leđa... No kako su u cijelu priču uključena i djeca, suzdržao sam se (jedva) da ne vratim prema zaslugama. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 353
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Citat:
svaka čast na odgovoruJoš bi dodala ne postoji suđeno nesuđeno,postoji samo odabir...
__________________ life goes around | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| next best thing | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? ja sad čekam osmi mjesec pa da bude devet godina, i onda ću joj reć da ju ostavljam. ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
![]() |
| Tagovi: prekid veze |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:57.

svaka čast na odgovoru