Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? u Društvo forumu; S godinama jedino što uspijete razviti sa partnerom je – osjećaj navike, istovremeno, otići bi značilo živjeti kao bez noge, ruke, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-06-07, 13:10   #21 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika zlo i naopako

Datum registracije: 22-06-07
Poruka: 3
zlo i naopako se izdvaja iz mase
Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze?

S godinama jedino što uspijete razviti sa partnerom je – osjećaj navike, istovremeno, otići bi značilo živjeti kao bez noge, ruke, dijela glave...nemoguče nastaviti bez njega/nje...samo navika (to je svar ljudske prirode,bez uvrijede)...
Bila sam u dugim vezama i propustila ljude koji su me stvarno voljeli i najbolji dio u životu govorim iz iskustva.
zlo i naopako je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-06-07, 13:14   #22 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,224
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Da, nažalost i ja mislim tako...
Odgovori sa citatom
Star 22-06-07, 13:21   #23 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Citat:
Pravi autor: zlo i naopako Pogledaj Poruke
S godinama jedino što uspijete razviti sa partnerom je – osjećaj navike, istovremeno, otići bi značilo živjeti kao bez noge, ruke, dijela glave...nemoguče nastaviti bez njega/nje...samo navika (to je svar ljudske prirode,bez uvrijede)...
Bila sam u dugim vezama i propustila ljude koji su me stvarno voljeli i najbolji dio u životu govorim iz iskustva.
e vidiš, tu treba pokazati koliko imaš velika muda da prkineš staro koje ne valja i uzmeš ovo novo koje vidiš da valja...
nije lako..priznajem...i obično to staro zna malo smetat u početku, ali ako oboje imate volje i želje prebrodit početnu krizu.... uffff...ovo novo može biti jako dobro!
And no one's gonna catch you when you fall
little_devil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-06-07, 15:34   #24 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Pošto je nama ženama u prirodi da sve mjenjamo, ničim se ne zadovoljimo, tražimo uvijek nešto više, nešto bolje onda puno puta napravimo pogrešku i u tom silnom mjenjanju izgubimo svoj smjer (ali dobro je da je samo smjer). Izgubimo možda i ono što je bilo "najbolje" da bi se zadovoljili nečim što nam je u tom trenu jako dobro (a tko zna na duge staze).

Zadnji Uredio teica : 22-06-07 u 15:40.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-06-07, 17:49   #25 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-04-07
Godina: 29
Poruka: 320
tinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz mase

nakon vise godina,veza postala bratsko prijateljstka,a ja bila glupa,nisam cijenila što imam, usput se i bezglavo zaljubila u drugog tipa...
Nista lose ne mogu reci za tu svoju vezu,za tu osobu.....
Nije bilo suđeno...........
tinka15 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-06-07, 19:41   #26 (permalink)
Drugarica učiteljica

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ne volim kad se kaže "nije bilo suđeno"... Nema tu sudbine, izvlačenja, predpisanja.
Sve ti je onako kako si sam napraviš. A prije negp nešto napraviš trebaš dobro razmisliti što gubiš, a što dobijaš.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 02:58   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Nešto mi baš i ne idu (nisu išle) dugotrajne veze- žene su ulijetale sa namjerom da me 'preodgoje' ali su i brzo odustajale...

Jedino slično zadanoj temi mi je relativno nedavni prekid vrlo bliskog prijateljstva nakon 15-ak godina- kajjaznam cijela stvar je bila malo kurvanjski izvedena i imam blagi osjećaj da mi je netko zaboravio izvući svoj nož iz leđa... No kako su u cijelu priču uključena i djeca, suzdržao sam se (jedva) da ne vratim prema zaslugama.
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 12:35   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 353
livija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: zlo i naopako Pogledaj Poruke
Sa ovim se u potpunosti slažem svaka čast na odgovoru
Još bi dodala ne postoji suđeno nesuđeno,postoji samo odabir...
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 13:11   #29 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,089
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

ja sad čekam osmi mjesec pa da bude devet godina, i onda ću joj reć da ju ostavljam.

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 15:57   #30 (permalink)
Drugarica učiteljica

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
ja sad čekam osmi mjesec pa da bude devet godina, i onda ću joj reć da ju ostavljam.
Zašto čekaš? Bolje ti je prekini sad pa da preko ljuta budeš fraj.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prekid veze

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108