Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? u Društvo forumu; Poznavajući njega ja mislim da se on samo zajebava (nadam se)...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-06-07, 15:58   #31 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze?

Poznavajući njega ja mislim da se on samo zajebava (nadam se)
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 16:04   #32 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Zašto čekaš? Bolje ti je prekini sad pa da preko ljuta budeš fraj.
Bolje ovako- da ne ispadne da je zaboravio godišnjicu i da ne mora kupovati poklon nego joj da 'nogu'...
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 16:06   #33 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Meni su se isto u mojoj dugoj vezi počeli događati prekidi zadnjih godinu i pol ali mi uvijek bude jako teško bez njega, valjda je to ta navika.
A i uvijek mi je bilo koma što kad bih ja i donijela odluku o kraćem ili trajnom prekidu, dragi bi se prvo složio ali onda me ne bi pustio na miru, plakao bi i htio da se još jednom nađemo, tražio da nam dam još jednu priliku jer to zaslužujemo nakon toliko vremena... Onda bi me grizla savjest i onda bi opet probali i tako to ide...
Lijepo je i slatko kad vidiš da se čovjek zaista trudi promijeniti se onako kako ti tražiš.
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 16:10   #34 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

A onda te njegovi prijatelji nakon nekog vremena prozovu Fuehrer?!
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 16:13   #35 (permalink)
Banned

greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Prozvali su me već na samom početku.
A onih par prijeteljica koje je imao, nekako se izgubilo vrlo brzo.
Moj dečko ne smije imati prijateljice, pogotovo zgodne.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 16:14   #36 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,111
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
ti to ozbiljno ?

24....
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 16:19   #37 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Prozvali su me već na samom početku.
A onih par prijeteljica koje je imao, nekako se izgubilo vrlo brzo.
Moj smije. Ako mu ne vjerujem u tom pogledu onda nemam kaj biti s njim... život u strahu od zgodnih žena. Ma daj.

Moj ima prijateljica, druži se s njima, ide na kavu, čak i van. Ali one su sve manje-više okej i ja sam si s njima dobra. Samo kaj ima neke prijatelje kojima bi grkljan izvadila van
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 16:20   #38 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

@ ciaos - ja sam puno tolerantniji: moja cura uvijek može imati frendice, pogotovo zgodne... Ne bih se ja s tobom dobro proveo- uvijek sam imao par bliskih frendica, i uglavnom su bile zgodne (no samo jedna ili dvije veze su mi završile s 'ili ja ili one' ).
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 16:45   #39 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,054
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

ako imaš dovoljno samopouzdanja ,nećeš si dopustit da te smetaju zgodne frendice...mislim zgodnih žena ima posvuda..šta da mu oči iskopam pa da ih ne gleda...ali za čovjeka te vežu neke druge puno bitnije stvari ne izgled..jer uvijek se može naći lijepša,sa tim da je ljepota relativan pojam,ali neke druge stvari su bitne
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 16:53   #40 (permalink)
Banned

U krivu ste.
Ne bojim se zgodnih cura, većina mojih prijateljica su mi jako lijepe.
Ali mi je sasvim nemuževno i ljigi da frajer ima frendice i još da ih bira po izgledu. Fuj.
Čim čujem da neki dečko ima nekoliko zgodnih frendica, to mi je simptomatično.
A samopouzdanje što se tiče izgleda mi je na desetki.
Vjerujte mi, ne biste mi dale da budem frendica vašem dečku, ne mislim samo na fizički izgled hehe!
Iako ja nikad ni nemam muške prijatelje. One prave.

Eto vam ga na

Zadnji Uredio greta12 : 23-06-07 u 17:01.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prekid veze

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108