| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? u Društvo forumu; Poznavajući njega ja mislim da se on samo zajebava (nadam se)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Bolje ovako- da ne ispadne da je zaboravio godišnjicu i da ne mora kupovati poklon nego joj da 'nogu'... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Meni su se isto u mojoj dugoj vezi počeli događati prekidi zadnjih godinu i pol ali mi uvijek bude jako teško bez njega, valjda je to ta navika. A i uvijek mi je bilo koma što kad bih ja i donijela odluku o kraćem ili trajnom prekidu, dragi bi se prvo složio ali onda me ne bi pustio na miru, plakao bi i htio da se još jednom nađemo, tražio da nam dam još jednu priliku jer to zaslužujemo nakon toliko vremena... Onda bi me grizla savjest i onda bi opet probali i tako to ide... Lijepo je i slatko kad vidiš da se čovjek zaista trudi promijeniti se onako kako ti tražiš. |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Citat:
Moj ima prijateljica, druži se s njima, ide na kavu, čak i van. Ali one su sve manje-više okej i ja sam si s njima dobra. Samo kaj ima neke prijatelje kojima bi grkljan izvadila van ![]() | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? @ ciaos - ja sam puno tolerantniji: moja cura uvijek može imati frendice, pogotovo zgodne... Ne bih se ja s tobom dobro proveo- uvijek sam imao par bliskih frendica, i uglavnom su bile zgodne (no samo jedna ili dvije veze su mi završile s 'ili ja ili one' ).
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #39 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,054
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? ako imaš dovoljno samopouzdanja ,nećeš si dopustit da te smetaju zgodne frendice...mislim zgodnih žena ima posvuda..šta da mu oči iskopam pa da ih ne gleda...ali za čovjeka te vežu neke druge puno bitnije stvari ne izgled..jer uvijek se može naći lijepša,sa tim da je ljepota relativan pojam,ali neke druge stvari su bitne
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? U krivu ste. ![]() Ne bojim se zgodnih cura, većina mojih prijateljica su mi jako lijepe. Ali mi je sasvim nemuževno i ljigi da frajer ima frendice i još da ih bira po izgledu. Fuj. Čim čujem da neki dečko ima nekoliko zgodnih frendica, to mi je simptomatično. A samopouzdanje što se tiče izgleda mi je na desetki. Vjerujte mi, ne biste mi dale da budem frendica vašem dečku, ne mislim samo na fizički izgled hehe! Iako ja nikad ni nemam muške prijatelje. One prave. Eto vam ga na ![]() Zadnji Uredio greta12 : 23-06-07 u 17:01. |
| | |
![]() |
| Tagovi: prekid veze |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:21.

Ne bih se ja s tobom dobro proveo- uvijek sam imao par bliskih frendica, i uglavnom su bile zgodne (no samo jedna ili dvije veze su mi završile s 'ili ja ili one'