Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? u Društvo forumu; vidiš ja baš mislim da nisu u krivu. Meni je ljigi muškarac koji nije u stanju biti prijatelj s ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-06-07, 17:01   #41 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan
Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze?

vidiš ja baš mislim da nisu u krivu.
Meni je ljigi muškarac koji nije u stanju biti prijatelj s nekom ženom i koji priajtelje bira po spolu,a ne po karakteru.

A svom dečku nikad ne bih branila da se viđa sa svojim prijateljicama isto kako ne dopuštam da on meni brani da popijem kavu s nekim muškarcem.
Ljepota veze je u slobodi i razumijevanju, a ne ograničavanju.
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 17:04   #42 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
U krivu ste.
Ne bojim se zgodnih cura, većina mojih prijateljica su mi jako lijepe.
Ali mi je sasvim nemuževno i ljigi da frajer ima frendice i još da ih bira po izgledu. Fuj.
Čim čujem da neki dečko ima nekoliko zgodnih frendica, to mi je simptomatično.
A samopouzdanje što se tiče izgleda mi je na desetki.
Vjerujte mi, ne biste mi dale da budem frendica vašem dečku, ne mislim samo na fizički izgled hehe!
Iako ja nikad ni nemam muške prijatelje. One prave.

Eto vam ga na
Ma daaaj, priznaj- to ti je zato jer se bojiš da on ima još neke potrebe koje mu ti ne zadovoljavaš (ne ćeš ili ne možeš)...

(samo te malo 'kurim'- kad si već rekla da ti je to ljigi. , sad bih te zbog toga skinuo s liste pijateljica da sam te imao, da ti ne budem ljigi )
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 17:08   #43 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat
Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
vidiš ja baš mislim da nisu u krivu.
Meni je ljigi muškarac koji nije u stanju biti prijatelj s nekom ženom i koji priajtelje bira po spolu,a ne po karakteru.

A svom dečku nikad ne bih branila da se viđa sa svojim prijateljicama isto kako ne dopuštam da on meni brani da popijem kavu s nekim muškarcem.
Ljepota veze je u slobodi i razumijevanju, a ne ograničavanju.
Haha, nasmijala si me sad.
Ne brini se za mog dečka, koliko mu je dobro sa mnom govori ti moj prvi post u ovoj temi...

Ja nemam prijatelje, on nema prijateljice.
Princip uzmi ili ostavi, ali u mom slučaju uvijek su dečki prihvatili moja pravila jer su uvidjeli koliko dobivaju zauzvrat.
Nema tu nikakvih nagovaranja, navlačenja i ljubomore. Sigurno puno manje nego kod vas.
A ja ga osim toga nagovaram uvijek da zajedno komentiramo kako su neke žene lijepe, nisam nimalo ljubomorna na ljepotu, samo mi je pederkast muškarac s freeeeendicaaamaaa

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Ma daaaj, priznaj- to ti je zato jer se bojiš da on ima još neke potrebe koje mu ti ne zadovoljavaš (ne ćeš ili ne možeš)...

(samo te malo 'kurim'- kad si već rekla da ti je to ljigi. , sad bih te zbog toga skinuo s liste pijateljica da sam te imao, da ti ne budem ljigi )
Ma da ukinem i sex, ostao bi sa mnom i nastavio ne gledati druge jer me toliko voli...

Zadnji Uredio daidza : 23-06-07 u 17:11.
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 17:16   #44 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,059
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

A samopouzdanje što se tiče izgleda mi je na desetki.
Vjerujte mi, ne biste mi dale da budem frendica vašem dečku, ne mislim samo na fizički izgled hehe!
Iako ja nikad ni nemam muške prijatelje. One prave.

Eto vam ga na[/quote]

nije ni nas ostale žene na CP-u poplava izbacila
tako da...ali ponavljam ne postoji samo jedna osoba na ovom svijetu koja je lijepa..
ali kada bi pomislila da imam vezu koja se bazira na tome samo,na fizičkom...nebi ostala u njoj ni minute...
ako ima zgodnu frendicu neznam koliko dugo već...puno prije mene,od kud meni prava da mu je branim i uostalom zašto bi...
a to da bi to moglo dijelovat pederski zato što ih ima...nebi rekla,kao što je vatra rekla bitan je karakter a ne spol
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 17:17   #45 (permalink)
prof. Foruma

vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

@ ciaos: Mene tvoji postovi ne nasmiju toliko koliko me začude

nisam ti ja ni rekla da si ti ljubomorna
Samo mi nije jasno kako možeš imati predrasude prema muškarcu koji ima prijateljice.
Ne znam o čemu ti sa svojim prijateljicama prilčaš na kavi, ali u moje se razgovore muškarac slobodno može uključiti. Ili misliš da je domet svake žene pričati o kozmetici pa muškarac gubi na muževnosti kada se upusti s njom u razgovor

Ali dobro, ako tvom dečku to paše, samo vi uživajte.

A ovo o navlačenju i ljubomori u mojoj vezi....pa smiješno mi je to što kažeš budući da sam u predhodnom postu napisala kako mi se veza sastoji u razumijevanju i slobodi, dakle, nema ljubomore
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 17:26   #46 (permalink)
Banned

greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Meni se svaka, ali s-v-a-k-a muška osoba (koja nije gay) počne upucavati nakon pola minute razgovora. Takva mi je valjda sudbina...

Moj dragi to zna i zna da bi puno gore od toga da on ima prijateljice, bilo to da ja imam prijatelje.
Imamo nekakav prešutni sporazum valjda.
Robin: veza mi se ne bazira na fizičkom izgledu, iako smo slučajno oboje lijepi, već na sto tisuća drugih sitnica.
vatra: pa da, to sam i rekla, MOJ dečko nema prijateljice. Vi radite što želite...
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 17:30   #47 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,059
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

ma tko je tebi uopće rekao da ti se veza bazira na fizičkom..japišem općenito ako se nije dalo shvatit iz posta
a to što si napisala na početku posta mi je jako dobro poznato ali to je cijena ljepote
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 17:33   #48 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Meni se svaka, ali s-v-a-k-a muška osoba (koja nije gay) počne upucavati nakon pola minute razgovora. Takva mi je valjda sudbina...

Moj dragi to zna i zna da bi puno gore od toga da on ima prijateljice, bilo to da ja imam prijatelje.
ipak se radi o ljubomori??
dođi upoznati mog dečka- prvu osobu koja nije gej, a neće ti se upucavati
A osim toga, imam i par takvih prijatelja
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 17:35   #49 (permalink)
Banned

Ne želim upoznavati tvog dečka ni bilo čijeg drugog. Nemam tih želja
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 17:37   #50 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

A curu?
And no one's gonna catch you when you fall
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prekid veze

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111