| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? u Društvo forumu; vidiš ja baš mislim da nisu u krivu. Meni je ljigi muškarac koji nije u stanju biti prijatelj s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? vidiš ja baš mislim da nisu u krivu. ![]() Meni je ljigi muškarac koji nije u stanju biti prijatelj s nekom ženom i koji priajtelje bira po spolu,a ne po karakteru. A svom dečku nikad ne bih branila da se viđa sa svojim prijateljicama isto kako ne dopuštam da on meni brani da popijem kavu s nekim muškarcem. Ljepota veze je u slobodi i razumijevanju, a ne ograničavanju. |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Citat:
![]() (samo te malo 'kurim'- kad si već rekla da ti je to ljigi. , sad bih te zbog toga skinuo s liste pijateljica da sam te imao, da ti ne budem ljigi )
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde | |
| | |
| | #43 (permalink) | ||
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Ne brini se za mog dečka, koliko mu je dobro sa mnom govori ti moj prvi post u ovoj temi... Ja nemam prijatelje, on nema prijateljice. Princip uzmi ili ostavi, ali u mom slučaju uvijek su dečki prihvatili moja pravila jer su uvidjeli koliko dobivaju zauzvrat. Nema tu nikakvih nagovaranja, navlačenja i ljubomore. Sigurno puno manje nego kod vas. A ja ga osim toga nagovaram uvijek da zajedno komentiramo kako su neke žene lijepe, nisam nimalo ljubomorna na ljepotu, samo mi je pederkast muškarac s freeeeendicaaamaaa ![]() Citat:
Zadnji Uredio daidza : 23-06-07 u 17:11. | ||
| | |
| | #44 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? A samopouzdanje što se tiče izgleda mi je na desetki. Vjerujte mi, ne biste mi dale da budem frendica vašem dečku, ne mislim samo na fizički izgled hehe! Iako ja nikad ni nemam muške prijatelje. One prave. Eto vam ga na [/quote]nije ni nas ostale žene na CP-u poplava izbacila tako da...ali ponavljam ne postoji samo jedna osoba na ovom svijetu koja je lijepa.. ali kada bi pomislila da imam vezu koja se bazira na tome samo,na fizičkom...nebi ostala u njoj ni minute... ako ima zgodnu frendicu neznam koliko dugo već...puno prije mene,od kud meni prava da mu je branim i uostalom zašto bi... a to da bi to moglo dijelovat pederski zato što ih ima...nebi rekla,kao što je vatra rekla bitan je karakter a ne spol
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #45 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? @ ciaos: Mene tvoji postovi ne nasmiju toliko koliko me začude ![]() nisam ti ja ni rekla da si ti ljubomorna ![]() Samo mi nije jasno kako možeš imati predrasude prema muškarcu koji ima prijateljice. Ne znam o čemu ti sa svojim prijateljicama prilčaš na kavi, ali u moje se razgovore muškarac slobodno može uključiti. Ili misliš da je domet svake žene pričati o kozmetici pa muškarac gubi na muževnosti kada se upusti s njom u razgovor ![]() Ali dobro, ako tvom dečku to paše, samo vi uživajte. A ovo o navlačenju i ljubomori u mojoj vezi....pa smiješno mi je to što kažeš budući da sam u predhodnom postu napisala kako mi se veza sastoji u razumijevanju i slobodi, dakle, nema ljubomore ![]() |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Meni se svaka, ali s-v-a-k-a muška osoba (koja nije gay) počne upucavati nakon pola minute razgovora. Takva mi je valjda sudbina... Moj dragi to zna i zna da bi puno gore od toga da on ima prijateljice, bilo to da ja imam prijatelje. Imamo nekakav prešutni sporazum valjda. Robin: veza mi se ne bazira na fizičkom izgledu, iako smo slučajno oboje lijepi, već na sto tisuća drugih sitnica. vatra: pa da, to sam i rekla, MOJ dečko nema prijateljice. Vi radite što želite... |
| | |
| | #47 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? ma tko je tebi uopće rekao da ti se veza bazira na fizičkom..japišem općenito ako se nije dalo shvatit iz posta a to što si napisala na početku posta mi je jako dobro poznato ali to je cijena ljepote
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #48 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Citat:
dođi upoznati mog dečka- prvu osobu koja nije gej, a neće ti se upucavati ![]() A osim toga, imam i par takvih prijatelja | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? A curu? ![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall |
| | |
![]() |
| Tagovi: prekid veze |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:43.

, sad bih te zbog toga skinuo s liste pijateljica da sam te imao, da ti ne budem ljigi
)