| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? u Društvo forumu; To naravno... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? a niš..dosadno mi pa bi se malo zezala ![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Citat:
Meni su muško-ženska prijateljstva sasvim normalna i u pravilu mi ne pada na pamet da se svakoj ženi koja mi se sviđa odmah idem upucavati. Pa ne doživljavaš valjda svaki kompliment kao upucavanje?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| MrCina | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Citat:
a smije on ici pišat sam ? ![]()
__________________ oces da ti operem sajbu? ![]() 21.... | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Za Maslowa: Da, to je ozbiljno pitanje. Već sam nešto spomenula o tome. Sladunjava sam kad mi je netko nov i malo zbunjena i sramežljiva pa se to valjda muškima sviđa jer osjete da su nadmoćni a da opet ne mogu ništa sa mnom. Ne znam zašto sam takva ali ne mogu si pomoći. Ali zaista mi se svaki počne upucavati i već unaprijed znam da bude. Zadnji Uredio greta12 : 23-06-07 u 17:54. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? a kaj sad? smije on piškiti sam ili ne? ![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall |
| | |
![]() |
| Tagovi: prekid veze |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:38.

a smije on ici pišat sam ?