Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: cina a smije on ici pišat sam ? Pa daj pročitaj malo pažljivije prije nego skomentiraš. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-06-07, 17:53   #61 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat
Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze?

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
a smije on ici pišat sam ?
Pa daj pročitaj malo pažljivije prije nego skomentiraš.
Stvarno mi je smiješna ta tvoja rečenica jer se nimalo ne prepoznajem u njoj.
Recimo, ja jučer kažem, idem van s prijateljicom, a on se sav zabrinuo za našu vezu (jer uopće ne izlazimo inače po noći), još je kasnije i on izašao tamo negdje pa smo se sreli.

Dakle, isti smo, nema nikakve prisile.
Gle, da bar vas netko voli kao što mene on voli. Nadam se da da.
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 17:54   #62 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,106
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Ja sam u društvu vrlo omiljen. Uvijek imam spreman novi vic ili bar kompliment.
Ali mi nikad nije palo na pamet da mi se zbog toga sve ženske iz društva upucavaju.
Prije bi rekao da me samo lako podnose.

Nikad nisam provjeravao s kim mi žena izlazi ni šta radi kad nije samnom u društvu.
Možda jesam previše samouvjeren, ali ni ona mene ne provjerava, bar ja tako mislim.

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 17:54   #63 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Citat:
Pravi autor: Servant Pogledaj Poruke
Imaš PM...
zar i ti sine brute?

To celebrate the beauty of the grave
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 17:56   #64 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,031
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
a smije on ici pišat sam ?

rep
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 17:57   #65 (permalink)
eXt

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,114
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: little_devil Pogledaj Poruke
zar i ti sine brute?

Ma to je šala samo... ...nisam ja nist poslao...
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 17:57   #66 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-06-07
Poruka: 50
zoran.s se izdvaja iz mase

Nema tu ništa čudnog, ja osobno se svakoj koja mi se svidi upucavam makar znam da je udana, u vezi ili slobodna. Jednostavno si ne mogu pomoći.
zoran.s je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 17:58   #67 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,106
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Pa daj pročitaj malo pažljivije prije nego skomentiraš.
Stvarno mi je smiješna ta tvoja rečenica jer se nimalo ne prepoznajem u njoj.
Recimo, ja jučer kažem, idem van s prijateljicom, a on se sav zabrinuo za našu vezu (jer uopće ne izlazimo inače po noći), još je kasnije i on izašao tamo negdje pa smo se sreli.

Dakle, isti smo, nema nikakve prisile.
Gle, da bar vas netko voli kao što mene on voli. Nadam se da da.
Ajme meni. Mogu zamislit kako je to izgledalo.
Ti u sredini i oko tebe kordon muškaraca, a dečko se između njih pokušava probiti da te pita da li ti treba prevoz doma.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 17:58   #68 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Dobro, i što da ja sad vama svima kažem?
Mene boli briga kako vi živite svoje veze a vama je valjda jako stalo da nametnete svoj stav... Ja sam samo rekla kako je kod mene.
kiss

Maslow: tako nekako, da
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 17:59   #69 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Citat:
Pravi autor: zoran.s Pogledaj Poruke
Nema tu ništa čudnog, ja osobno se svakoj koja mi se svidi upucavam makar znam da je udana, u vezi ili slobodna. Jednostavno si ne mogu pomoći.
o jadničak mali!
To celebrate the beauty of the grave
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 18:01   #70 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,031
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

a j.....
svako zna svoje i svatko si organizira vezu kako mu paše...
samo se spustit na zemlju treba malo,ostalo je privatna stvar
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prekid veze

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113