| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: cina a smije on ici pišat sam ? Pa daj pročitaj malo pažljivije prije nego skomentiraš. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Pa daj pročitaj malo pažljivije prije nego skomentiraš. Stvarno mi je smiješna ta tvoja rečenica jer se nimalo ne prepoznajem u njoj. Recimo, ja jučer kažem, idem van s prijateljicom, a on se sav zabrinuo za našu vezu (jer uopće ne izlazimo inače po noći), još je kasnije i on izašao tamo negdje pa smo se sreli. Dakle, isti smo, nema nikakve prisile. Gle, da bar vas netko voli kao što mene on voli. Nadam se da da. |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Nježni predator | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Ja sam u društvu vrlo omiljen. Uvijek imam spreman novi vic ili bar kompliment. Ali mi nikad nije palo na pamet da mi se zbog toga sve ženske iz društva upucavaju. Prije bi rekao da me samo lako podnose. Nikad nisam provjeravao s kim mi žena izlazi ni šta radi kad nije samnom u društvu. Možda jesam previše samouvjeren, ali ni ona mene ne provjerava, bar ja tako mislim.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #63 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze?
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Citat:
Ti u sredini i oko tebe kordon muškaraca, a dečko se između njih pokušava probiti da te pita da li ti treba prevoz doma.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Dobro, i što da ja sad vama svima kažem? Mene boli briga kako vi živite svoje veze a vama je valjda jako stalo da nametnete svoj stav... Ja sam samo rekla kako je kod mene. kiss Maslow: tako nekako, da ![]() |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Citat:
![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave | |
| | |
| | #70 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,031
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? a j..... svako zna svoje i svatko si organizira vezu kako mu paše... samo se spustit na zemlju treba malo,ostalo je privatna stvar
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
![]() |
| Tagovi: prekid veze |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:10.

a smije on ici pišat sam ? 

zar i ti sine brute?