| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ciaos Iako ja nikad ni nemam muške prijatelje. One prave. Eto vam ga na A Joks?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #73 (permalink) |
| Nježni predator | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Sad mi je jasno. Ciaos je koketa, pa prema tome ni ne može imati prijatelje kad sama traži udvarače.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Molim malo ozbiljnosti..... ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07
Poruka: 106
![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Ja sam prekinuo pred mjesec dana vezu od gotovo 4 godine....................jebiga,cudno je biti sam ali da mi posebno fali i ne bas............mi se i dalje cujemo i vidimo tako da je to malp ublazilo situaciju......
__________________ Živi svaki dan kao da ti je zadnji i jednog češ dana biti u pravu |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 367
![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? prekinila vezu nakon dvi godine jer me je htio zenit...ja se prepala pa odustala na kraju od cijele veze. On to nije moga prihvatit da ja to ne zelim...pa je sve krenilo nizbrdo. Nisam imala vise volje slusat te price - ti mene nikad nisi voljela , da me volis udala bi se za me i bla bla...
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,891
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Koliko je to trajalo?! 3 mjeseca ili koji dan više?!
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
![]() |
| Tagovi: prekid veze |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:13.

ali sve se to da izdrzati
pa odustala na kraju od cijele veze. On to nije moga prihvatit da ja to ne zelim...pa je sve krenilo nizbrdo. Nisam imala vise volje slusat te price - ti mene nikad nisi voljela , da me volis udala bi se za me i bla bla...