Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ciaos Iako ja nikad ni nemam muške prijatelje. One prave. Eto vam ga na A Joks?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-06-07, 22:18   #71 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan
Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze?

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Iako ja nikad ni nemam muške prijatelje. One prave.

Eto vam ga na
A Joks?
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 22:20   #72 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 584
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Ne smatram ga prijateljem.
Joks, idemo na kavu? Neeeeee...
Mi više koketiramo
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 01:30   #73 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,625
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Sad mi je jasno.
Ciaos je koketa, pa prema tome ni ne može imati prijatelje kad sama traži udvarače.

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 18:06   #74 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

pazi u šta nam se tema pretvorila...hmhm
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 00:08   #75 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,503
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Molim malo ozbiljnosti.....
Odgovori sa citatom
Star 29-06-07, 02:01   #76 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-06-07
Godina: 17
Poruka: 20
...MaRiJa... se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ...MaRiJa...

a jbg kad se naviknes na nekog tesko ti se odvojiti od njega iako ga ne volis ali sve se to da izdrzati
...MaRiJa... je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-08-07, 02:07   #77 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-03-07
Poruka: 106
fear me se izdvaja iz mase

Ja sam prekinuo pred mjesec dana vezu od gotovo 4 godine....................jebiga,cudno je biti sam ali da mi posebno fali i ne bas............mi se i dalje cujemo i vidimo tako da je to malp ublazilo situaciju......
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 01:01   #78 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 367
tigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz mase

prekinila vezu nakon dvi godine jer me je htio zenit...ja se prepala pa odustala na kraju od cijele veze. On to nije moga prihvatit da ja to ne zelim...pa je sve krenilo nizbrdo. Nisam imala vise volje slusat te price - ti mene nikad nisi voljela , da me volis udala bi se za me i bla bla...
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 16:48   #79 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-08-07
Poruka: 23
nelson_evora se izdvaja iz mase

upravo danas sam prekinuo sa surom nakon prve prave duge veze i ljubavi......a zašto je puklo??????previše sranja se dogodilo i jednostavno i puklo.............
nelson_evora je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 17:03   #80 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,891
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: nelson_evora Pogledaj Poruke
upravo danas sam prekinuo sa surom nakon prve prave duge veze i ljubavi......a zašto je puklo??????previše sranja se dogodilo i jednostavno i puklo.............
Koliko je to trajalo?! 3 mjeseca ili koji dan više?!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prekid veze

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114