Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ciaos Pa daj pročitaj malo pažljivije prije nego skomentiraš. Stvarno mi je smiješna ta tvoja ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-08-07, 19:33   #81 (permalink)
prekfalificirana

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,210
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze?

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Pa daj pročitaj malo pažljivije prije nego skomentiraš.
Stvarno mi je smiješna ta tvoja rečenica jer se nimalo ne prepoznajem u njoj.
Recimo, ja jučer kažem, idem van s prijateljicom, a on se sav zabrinuo za našu vezu (jer uopće ne izlazimo inače po noći), još je kasnije i on izašao tamo negdje pa smo se sreli.

Dakle, isti smo, nema nikakve prisile.
Gle, da bar vas netko voli kao što mene on voli. Nadam se da da.
Meni to zvuči više kao provjeravanje i nesigurnost nego bezgranična ljubav, povjerenje i voljenje istih stvari!

Ako već izlazim s frendicom, ne želim ga vidjeti u krugu 2km, osim ako se nismo dog da dođe kasnije...isto tako vrijedi i za njegove izlaske s frendovima.
Slučajnosti takvoga tipa ne postoje.
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 21:36   #82 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-08-07
Poruka: 23
nelson_evora se izdvaja iz mase
Post Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze?

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Koliko je to trajalo?! 3 mjeseca ili koji dan više?!
trajalo je nešto više od 13 mjeseci
nelson_evora je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-10-07, 14:52   #83 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-10-06
Godina: 22
Poruka: 846
kale se izdvaja iz masekale se izdvaja iz mase

svaki prekid je gadan,ako si zaljubljen u tu osobu.mislim da sto duza veza,veca bol.moje misljenje je to.nisam bas iskusan,ali eto...
kale je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-10-07, 22:21   #84 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,645
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Ja prekidam (i sa mnom prekidaju) uvijek i isključivo zbog dosade! Dosadno ti je brate mili sve isto svaki božji dan... u početku bude dobro, napaljenost, dobar sex... al kad se počnu ovce brojat, uvik nešto pukne... očito sam neozbiljan... nisam spreman za pravu stvar...
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-10-07, 22:45   #85 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,188
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

doći će i ona s kojom će ti uvijek bit napaljeno, i dobro u sexu i svemu drugome
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-10-07, 10:50   #86 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 308
rudinho se izdvaja iz mase

nema takve, svaka ti dosadi nakon nekog vremena
rudinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-10-07, 21:35   #87 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika hyperactive_anki

Datum registracije: 22-10-07
Godina: 27
Poruka: 41
hyperactive_anki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku hyperactive_anki

Citat:
Pravi autor: Zweistein Pogledaj Poruke
godinu, 2, 3, 4, 5, 6 - koliko god da ste bili zašto ste prekinuli, jel bilo još uvijek ljubavi, jeste ju voljeli (njega/nju) zašto je došao kraj i sve to završilo, dali ste bili krivi vi, ili ona, ili jednostavno sa obje strane nije išlo
svemu lipom dodje kraj. tako i lipim vezama.
koje se ne bi prekidale da su ostale lipe.
Odgovori sa citatom
Star 31-10-07, 12:32   #88 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-09-07
Poruka: 125
KinderLada se izdvaja iz maseKinderLada se izdvaja iz mase

jako teško je prekinit dugu vezu. normalno je da nešto neće štimati duže vrijeme, nemože se tek tako preko noći desit prekid veze od 2,3,5 godina nije ni bitno koliko. u mom slučaju je bilo to da sam ja tila prekinit, vezu od dvi godine, jer da sad ne pišem na dugo i široko, nakupilo se svega. i kad sam napokon smogla hrabrosti za to sve prekinit, nisam mogla virovat da me prekid tako zabolio, jer znam da ta osoba nije za mene, niti ja za nju, i da su nam se stavovi počeli razilazit, i masu još razloga mogu nabrojat zašto ta veza ne valja. onda se postavlja pitanje zasto je tako bolilo, neznam možda je to bio slučaj samo samnom. al u svakom slučaju pribolila sam i to, ali imala sam osječaj ko da je on mene ostavio nakon duge veze a ja još uvik bila zaljubljena. nekako totalno čudno baš mi je nakon prekida bio težak period. eto to je moje jedino iskustvo s dugom vezom i s prekidom te duge veze.
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 13:44   #89 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,107
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto

Iza mene su dvije duge veze.
Obje su stradale samo Bog zna radi čega..obojica su me obožavali, a i ja njih.

Mislim da se svi mi s vremenom mijenjamo, mjenjaju se naše želje, potrebe, mišljenja, prag tolerancije...

Obje te veze su me naučile mnogočemu-naučile su me voljeti, dijeliti, trpiti, opraštati, šutjeti, svađati se...boriti se.

Kada se malo stiša ludo srce, ostaju sijećanja na lijepe trenutke, dečki-hvala vam što ste bili tu!
kontrolaleta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 18:11   #90 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,987
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Nikad se s time nisam previše zamarala.Puklo, puklo, nije jedini ili jedina, sutra je novi dan i idemo dalje

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prekid veze

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113