| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ciaos Pa daj pročitaj malo pažljivije prije nego skomentiraš. Stvarno mi je smiješna ta tvoja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Citat:
Ako već izlazim s frendicom, ne želim ga vidjeti u krugu 2km, osim ako se nismo dog da dođe kasnije...isto tako vrijedi i za njegove izlaske s frendovima. Slučajnosti takvoga tipa ne postoje. ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! | |
| | |
| | #84 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Ja prekidam (i sa mnom prekidaju) uvijek i isključivo zbog dosade! Dosadno ti je brate mili sve isto svaki božji dan... u početku bude dobro, napaljenost, dobar sex... al kad se počnu ovce brojat, uvik nešto pukne... očito sam neozbiljan... nisam spreman za pravu stvar... |
| | |
| | #85 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? doći će i ona s kojom će ti uvijek bit napaljeno, i dobro u sexu i svemu drugome
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #87 (permalink) | |
| Starter | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Citat:
koje se ne bi prekidale da su ostale lipe.
__________________ ^_^ Anki | |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-09-07
Poruka: 125
![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? jako teško je prekinit dugu vezu. normalno je da nešto neće štimati duže vrijeme, nemože se tek tako preko noći desit prekid veze od 2,3,5 godina nije ni bitno koliko. u mom slučaju je bilo to da sam ja tila prekinit, vezu od dvi godine, jer da sad ne pišem na dugo i široko, nakupilo se svega. i kad sam napokon smogla hrabrosti za to sve prekinit, nisam mogla virovat da me prekid tako zabolio, jer znam da ta osoba nije za mene, niti ja za nju, i da su nam se stavovi počeli razilazit, i masu još razloga mogu nabrojat zašto ta veza ne valja. onda se postavlja pitanje zasto je tako bolilo, neznam možda je to bio slučaj samo samnom. al u svakom slučaju pribolila sam i to, ali imala sam osječaj ko da je on mene ostavio nakon duge veze a ja još uvik bila zaljubljena. nekako totalno čudno baš mi je nakon prekida bio težak period. eto to je moje jedino iskustvo s dugom vezom i s prekidom te duge veze.
__________________ Either love me completley, either just leave. |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,107
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Iza mene su dvije duge veze. Obje su stradale samo Bog zna radi čega..obojica su me obožavali, a i ja njih. Mislim da se svi mi s vremenom mijenjamo, mjenjaju se naše želje, potrebe, mišljenja, prag tolerancije... Obje te veze su me naučile mnogočemu-naučile su me voljeti, dijeliti, trpiti, opraštati, šutjeti, svađati se...boriti se. Kada se malo stiša ludo srce, ostaju sijećanja na lijepe trenutke, dečki-hvala vam što ste bili tu! |
| | |
| | #90 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,987
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? Nikad se s time nisam previše zamarala.Puklo, puklo, nije jedini ili jedina, sutra je novi dan i idemo dalje
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: prekid veze |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:24.