Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi priča iznimne gluposti u Društvo forumu; evo vam jedna priča iznimne gluposti upoznala sam preko neta tipa jako mi je pasao, način razmišljanja, stavovi, glazba, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-09-08, 18:41   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-08-08
Poruka: 138
CapsLock1 se izdvaja iz mase
priča iznimne gluposti

evo vam jedna priča iznimne gluposti
upoznala sam preko neta tipa
jako mi je pasao, način razmišljanja, stavovi, glazba, razgovor, sve
tikali smo se mjesec dana
pa smo se počeli čuti na mobitel
pa sms svaki sat bar da se samo javi
uglavnom jako mi je se svidio
na kraju je prevalio par stotina kilometara da me vidi
malo je reći da sam se razočarala kad sam ga vidjela
čovijek jebez pogreške ružan
ja dobro izgledam nisam opterećena izgledom i nisam si dopustila da to bude razlog da ne probamo
međutim duboko u sebi nisam bila spremna da me neko vidi s njim, ali sam mu dala šansu da se zagrijem
paradoks situacije ješto se ja i jesam zagrijala a on mi je nanio toliko boli da ni sad ne mogu doći sebi
dakle iz sažaljenja ga nisam htjela povrijediti
pošteno i iskreno sam krenula u vezu
nisam komentirala njegov izgled, nisam lagala da mi je lijep i šta ja znam
cijenila sam u njemu druge kvalitete
elem nakon mjesec dana viđanja jednom tjedno(3 puta po dan dva) sms me je šutnijo pod izgovorom da ga daljina koči i baca u bad, da mu fale poljubci i fizički kontakt, kako mu je žao što me je povrijedio i kako sam ja zadnja osoba kojoj je to htio učiniti
ja mislim da se nije riješio osjećaja prema bivšoj dijevojci s kojom je prekinuo prije nekih godinu dana i da je u meni tražio nju, što ja naravno nisam niti želim niti mogu biti
još želim nadodati da smo oboje zreli ljudi u srednjim 30-im i da je ovo stvarno očajno
osim toga nisam sama sebi jasna jer već tjedan dana ne funkcioniram kako treba i ne mogu vjerovati da za tako kratko vrijeme sam se mogla toliko zagrijati da me to toliko boli
još se ispričavam na tipfeleranju jer mi tipkovnica šteka a ovo sam natipkala u dahu
Odgovori sa citatom
Star 13-09-08, 19:04   #2 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika čokoladna_ki$$

Datum registracije: 28-06-08
Poruka: 1,301
čokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono nešto
Re: priča iznimne gluposti

vi recite što hoćete,ali meni je ovo iznimno dirljiva priča...
capslock,SVAKA TI ČAST!!!
zašto?
zato što je većini žena/cura bitan samo fizički izgled,a unutrašnje odobine ko jebe jel tako...
ali ti si bila zrela(što nije ni čudo s obzirom da imaš 30 godina,jel),ali neke žene od 30 godina nisu toliko zrele i pametne.
ti si zanemarila to da je toliki gabor da se bojiš s njim izaći u javnost,a on ti to napravi.
to znači samo jedno: on te ne zaslužuje.
ti zaslužuješ boljeg
GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!!
čokoladna_ki$$ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-09-08, 21:10   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-05-07
Godina: 28
Poruka: 1,780
industrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku industrial

Možda čovjek stvarno nije znao što sa sobom nosi veza na daljinu. Jedno je dopisivanje, razgovori, a drugo je fizički kontakt. Jednom kad osjetiš vibru druge osobe sa kojom se poklopiš i ne možeš do nje kad ti treba, onda nastaje problem. Neki mogu izdurat, neki i ne.
Odgovori sa citatom
Star 13-09-08, 21:26   #4 (permalink)
Regularni forumas

možda sam zrela
ali me sadašnji osjećaji razuvjeravaju
sada patim kao da mi je 15 god
sada se hvatam za slamku i stalno si nabacujem da je ružan i da je bolje šro me je ostavio bilo bi smiješno da nije žalosno
možda stvarno nije mogao poneti daljinu
u svakom slučaju gadno me boli sada
često razmišljam šta bi bilo da se predomisli i da nazove
znam da ne bi imala više povjerenja u njega
i razum definitivno kaže NE
al pitam se šta bi srce reklo
ne znam jer trenutno mu ne dajem pravo glasa
mislim da je srce ovaj puta zabrljalo
Odgovori sa citatom
Star 13-09-08, 21:29   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-05-07
Godina: 28
Poruka: 1,780
industrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku industrial

Ne znam zašto non stop stavljaš tu njegovu ružnoću u prvi plan kada te ipak tip osvojio. Jebga, boli te zato što si se zatelebala, isti drek jel imala 15 ili 55.
Odgovori sa citatom
Star 13-09-08, 21:32   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,561
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

cijelo vrijeme ističeš da te kao ne smeta što je bio ružan, ti si mu dala šansu, a stalno spominješ činjenicu da je bio ružan, malo čudno

očito čovjek nije bio spreman za vezu na daljinu, gadna je to stvar, želiš nekoga kraj sebe jer ti je teško ili ti je došlo milo, a te osobe nema

uostalom tebe kao da je šokiralo što patiš, zašto? jer je bio ružan patiš jer si razvila osjećaje prema njemu, a on te ostavio, normalno
Odgovori sa citatom
Star 13-09-08, 21:56   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 23
Poruka: 3,489
Locrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobar

Tebe ne boli ništa drugo nego činjenica da te šutnuo ružan tip......

Pa sada valjaš neke priče o bivšim i sadašnjim komadima........

Mda........

Locrian85 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-09-08, 22:03   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 11-07-08
Poruka: 150
mico75 se izdvaja iz mase

Jednom će i ta jabuka biti trulež od papira i taj beton u nogama ostaće.......a ti ćeš opet biti sama i posrana.

Jel te peku u daljini moje zuze na.........
mico75 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-09-08, 22:37   #9 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: carica Pogledaj Poruke
cijelo vrijeme ističeš da te kao ne smeta što je bio ružan, ti si mu dala šansu, a stalno spominješ činjenicu da je bio ružan, malo čudno

očito čovjek nije bio spreman za vezu na daljinu, gadna je to stvar, želiš nekoga kraj sebe jer ti je teško ili ti je došlo milo, a te osobe nema

uostalom tebe kao da je šokiralo što patiš, zašto? jer je bio ružan patiš jer si razvila osjećaje prema njemu, a on te ostavio, normalno
ne sad se tješim da je ružan zato ikažem da bi bilo smiješno da nije tužno
a pati me što patim za nekim s kimsam bila 3 puta i tipkala 3mj
Odgovori sa citatom
Star 13-09-08, 22:38   #10 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
Tebe ne boli ništa drugo nego činjenica da te šutnuo ružan tip......

Pa sada valjaš neke priče o bivšim i sadašnjim komadima........

Mda........
kakvim bivšim i sadašnjim
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114