Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Prijateljstvo - pomicanje granica u Društvo forumu; Kad niko nece, evo van. Jeste li imali kad prijateljicu ili prijatelja za koju/kojeg ste gajili osjecaje koje joj/...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-04-07, 01:36   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,607
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi
Prijateljstvo - pomicanje granica

Kad niko nece, evo van.

Jeste li imali kad prijateljicu ili prijatelja za koju/kojeg ste gajili osjecaje koje joj/mu niste nikad rekli?Ili ste stekli hrabrosti i ipak im to rekli?kako je prošlo?jel ste sad u takvoj situaciji?Jeste li i dalje prijatelji nakon šta ste im predočili svoje osjećaje?

Osobno?Jesam. Nije prošlo kako san očekiva, kompletno razočaranje. Jesmo li prijatelji danas? Ne znam. Ne znam mogu li bit. Nismo se dugo čuli, a vidili smo se prije misec dana, samo san je pozdravija i maka se. Ni dan danas ne znam zašto nije moglo ić. blah nije bitno. Aj pišite.
sumsko_voce je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 01:43   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,329
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Prijateljstvo - pomicanje granica

A nisam ali sam ajmo reć izgubila jednog prijatelja jer ja nisam osjećala to što je i on, smatrala sam ga prijateljem i ništa više, tj. ne znam da li mi je ikad i bio prijatelj, jer kad god bi mu se ja htjela povjerit on je sve pokušavao skrenut na to da mi se svidi...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 10:13   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

vecina mojih djecjih zaljubljenosti je bila takva... on bi bio u mojem drustvu, ja sam bila presramezljiva da bi ikad ista spomenula i nikad nista nije bilo kad danas gledam na to, pomalo mi je smijesno
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 15:04   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,313
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Pa iz iskustva znam da prijateljstvo i ljubav nije dobro mijesati...
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 23:19   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,144
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

ja sam imao takvo slicno iskustvo ... upoznao preko frendice jednu curu i zaljubio se do usiju u nju ... postali smo stvarno dobri 'prijatelji' ... a svakim danom ja sve luđi za njom ... bili u istoj ekipi, izlasci ... totalno zaluđen ... nisam imao hrabrosti reci joj sta osjecam jer mi je postala previse vazna ... bilo me je strah da cu ju izgubit kao frendicu ... i tako sam sutio i sutim jos uvijek, naucio sam zivjeti s tim ... vise nisam toliko lud za njom ali kad ju vidim, cudan osjecaj ... ali, nije mi zao sto joj nisam rekao ... tko zna sta bi ispalo iz svega toga ... sretan sam sto ju imam kao dobru frendicu, ako nista barem to !
a tebe za sebe...
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 23:30   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Poruka: 1,607
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: dave Pogledaj Poruke
ja sam imao takvo slicno iskustvo ... upoznao preko frendice jednu curu i zaljubio se do usiju u nju ... postali smo stvarno dobri 'prijatelji' ... a svakim danom ja sve luđi za njom ... bili u istoj ekipi, izlasci ... totalno zaluđen ... nisam imao hrabrosti reci joj sta osjecam jer mi je postala previse vazna ... bilo me je strah da cu ju izgubit kao frendicu ... i tako sam sutio i sutim jos uvijek, naucio sam zivjeti s tim ... vise nisam toliko lud za njom ali kad ju vidim, cudan osjecaj ... ali, nije mi zao sto joj nisam rekao ... tko zna sta bi ispalo iz svega toga ... sretan sam sto ju imam kao dobru frendicu, ako nista barem to !
ja nisan moga tako...dugo san vaga...i zna san za rizik, ali mora san...sta ces jebiga, dogodi se i to
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 09:38   #7 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika tree_hill_girl

Datum registracije: 02-01-07
Poruka: 222
tree_hill_girl se izdvaja iz mase

ja san imala prijatelja kojeg san jako zavolila....
po njegovom ponašanju san mislila da se i ja njemu sviđam...
ja priznala i dobro se opekla...
rekoh sebi nikad više ISKRENA....
Why I always keep on coming back for more?
tree_hill_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 14:53   #8 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,100
damfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavan

Citat:
Pravi autor: sumsko_voce Pogledaj Poruke
Kad niko nece, evo van.

Jeste li imali kad prijateljicu ili prijatelja za koju/kojeg ste gajili osjecaje koje joj/mu niste nikad rekli?Ili ste stekli hrabrosti i ipak im to rekli?kako je prošlo?jel ste sad u takvoj situaciji?Jeste li i dalje prijatelji nakon šta ste im predočili svoje osjećaje?

Osobno?Jesam. Nije prošlo kako san očekiva, kompletno razočaranje. Jesmo li prijatelji danas? Ne znam. Ne znam mogu li bit. Nismo se dugo čuli, a vidili smo se prije misec dana, samo san je pozdravija i maka se. Ni dan danas ne znam zašto nije moglo ić. blah nije bitno. Aj pišite.

BIG MISTAKE!!!!!!!!! BIIIIIIIG!!!!

To nikad nikad nikad ne smiješ napravit - jer ćeš uvijek najebat.

Zašto? Pa ovako:

Ženska je vidila i skužila da ti je napeta.. i šta se onda događa - zlobni ženski mozak razmišlja ovako:

On meni nije napet (jer da si ti njoj napet, onda bi ti ona to već dala do znanja vrlo jasno i nedvosmisleno) - dalje...
Vidim da se ja njemu sviđam - dalje...
Neću mu ništa govorit, iako znam da je zaljubljen, jer -
1. dobro je imat jednog takvog uz sebe, takvi su korisni za raznorazne stvari
2. ako se jednog dana predomislim, pa mi se on svidi - bit će tu, pri ruci...

I tako ti, jadno zaljubljeno muško, uvijek ostaneš sjeban.

NIKADA NE ZBLIŽAVATI SE SA ŽENAMA PRIJE NEGO ŠTO SE UĐE U VEZU!!!!!!!

To nikako ne može izaći na dobro... NIKAD NIKAD NIKAD NIKAD...

Eto, ti si to naučio na teži način. Jebi ga. Bad luck, stari.. bad luck
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 15:26   #9 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,190
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
True, true...znam jednog decka i znam da je zaljubljen u mene i poprilično sam sigurna da bi napravio sve sto bi tražila (ali naravno ja nisam takva da iskorištavam ljude i tak...)

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 15:28   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,313
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
BIG MISTAKE!!!!!!!!! BIIIIIIIG!!!!

To nikad nikad nikad ne smiješ napravit - jer ćeš uvijek najebat.

Zašto? Pa ovako:

Ženska je vidila i skužila da ti je napeta.. i šta se onda događa - zlobni ženski mozak razmišlja ovako:

On meni nije napet (jer da si ti njoj napet, onda bi ti ona to već dala do znanja vrlo jasno i nedvosmisleno) - dalje...
Vidim da se ja njemu sviđam - dalje...
2. ako se jednog dana predomislim, pa mi se on svidi - bit će tu, pri ruci...

I tako ti, jadno zaljubljeno muško, uvijek ostaneš sjeban.

NIKADA NE ZBLIŽAVATI SE SA ŽENAMA PRIJE NEGO ŠTO SE UĐE U VEZU!!!!!!!

To nikako ne može izaći na dobro... NIKAD NIKAD NIKAD NIKAD...

Eto, ti si to naučio na teži način. Jebi ga. Bad luck, stari.. bad luck
Sve što si rekao je istina i slažem se
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: granica, pomicanje, prijateljstvo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103