| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Prijateljstvo - pomicanje granica u Društvo forumu; bih, al nemam od koga mozda od tebe?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #93 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 22
Poruka: 1,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica ne znam jarane, ja sam svoje reko, a ti protumaci kako hoces ![]() ![]() ![]() pozz ![]()
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! |
| | |
| | #94 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-09-08 Lokacija: Zabok
Poruka: 364
![]() | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica volis se smijat samom sebi? metaforicki, moja izjava, ne tvoja, kog jos briga sta ti napises
__________________ Citat:
| |
| | |
| | #96 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-09-08 Lokacija: Zabok
Poruka: 364
![]() | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica sumnjam da bi budali koja ne kuzi smisao tudjih izjava neko posvetio paznje. 22 a zvucis ko 14godisnjak
__________________ Citat:
| |
| | |
| | #97 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica ovak, prije nego progovoriš, mislim da se treba uvjeriti da i druga strana osjeća isto inače sve ode kvragu ![]() imam frenda u kojeg sam davno na početku našeg prijateljstva bila malo zatreskana (taman sam izašla iz gadne veze, on bio drag i pažljiv, ma kome ne bi godilo), ali sam se nakon nekog vremena uvjerila da me on "voli" samo kao super frendicu, a i shvatila sam da me zatreskanost prošla i da i ja njega "volim" kao prijatelja i dobro da nisam ništa rekla jer bi samo pokvarila predivno prijateljstvo (naravno, sigurna sam da postoje iznimke, ali )
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: granica, pomicanje, prijateljstvo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:13.

mozda od tebe?
kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!