| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Prijateljstvo - pomicanje granica u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mama ali naravno ja nisam takva da iskorištavam ljude i tak...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica Citat:
![]() | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica damfisk rep+ za tebe ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica Citat:
1. ženski mozak nije zloban, nije ni manje ni više zloban od muškog. Čak šta više u većini slučajeva (koje ja poznajem) je žena ta koja najebe pogotovo emocijonalno. Potpuno se preda i onda dobije nož u leđa. Ali eto neću generalizirati, pa kažem da poznam i dečke koji najebali od cura. Stoga odmah ta tvoja teorija o "zlobnom ženskom umu" pada u vodu. Isto vrijedi za muškarce. 2. evo malo i muškog zlobnog uma (u koji ne vjerujem, i ne želim reći da su svi takvi, ali malo usporedbe ne bi škodilo) a) ako vidi da se cura pali na njega onda će ju htjeti poševiti, za sve ostalo je "vidjet ćemo" "nećemo vidjeti" "možda"... a to kaj ona osjeća prema njemu manje bitno. Bitno je da on dobije kaj je tražio. Sex uglavnom. b) ako se pali na njega, a sviđa mu se i to kaj priča također će prvo htjeti isprobati kakva je u krevetu, ako slučajno pravila kakve probleme oko ičega postat će "hmmm... pa okej je, ali mi nije baš za veze" "s njom sam, ali ti njezini hirovi su nepodnošljivi" i sl. 3. zaljubljeno muško? Eventualno u filmovima. U stvarnosti i ne baš, zaljubljenost prolazi onog trena kada ona počene prigovarati za bilo što. 4. ispade (po ovoj tvojoj zaključnoj rečenici) da između muškarca i žene ne smije postojati nikakava interakcija osim "veze" i "krvnog srodstva"... majko mila. 5. moram li naglašavati da je ovaj post krajnje šovinistički?! | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,607
2. a) i b) ovisi kako kod koga 3. događa se 4. ispada da smo i jedni i drugi u ku*cu 5. da ![]() | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica Teica, ne ćemo te ljutiti kad vidim da si 'relaxed', ali očito smo Damfisk i ja nalijetali samo na netipične žene (ovaj njegov post je pretpostavljam iz iskustva)... ![]() Ali hajde, ne ću ništa pisati, jer ćete me proglasiti dežurnim cinikom. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: granica, pomicanje, prijateljstvo |
« Šta da radim???
|
prednosti »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:42.