Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Prijateljstvo - pomicanje granica u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mama ali naravno ja nisam takva da iskorištavam ljude i tak......

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-04-07, 15:41   #11 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,110
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina
Re: Prijateljstvo - pomicanje granica

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
ali naravno ja nisam takva da iskorištavam ljude i tak...

24....
cina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 15:49   #12 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,289
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
ali znamo tko voli iskoristavati

necemo imenovati osobu, samo cemo ju quotati
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 16:36   #13 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Poruka: 1,607
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
ali znamo tko voli iskoristavati

necemo imenovati osobu, samo cemo ju quotati
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 16:37   #14 (permalink)
Banned

sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
BIG MISTAKE!!!!!!!!! BIIIIIIIG!!!!

To nikad nikad nikad ne smiješ napravit - jer ćeš uvijek najebat.

Zašto? Pa ovako:

Ženska je vidila i skužila da ti je napeta.. i šta se onda događa - zlobni ženski mozak razmišlja ovako:

On meni nije napet (jer da si ti njoj napet, onda bi ti ona to već dala do znanja vrlo jasno i nedvosmisleno) - dalje...
Vidim da se ja njemu sviđam - dalje...
Neću mu ništa govorit, iako znam da je zaljubljen, jer -
1. dobro je imat jednog takvog uz sebe, takvi su korisni za raznorazne stvari
2. ako se jednog dana predomislim, pa mi se on svidi - bit će tu, pri ruci...

I tako ti, jadno zaljubljeno muško, uvijek ostaneš sjeban.

NIKADA NE ZBLIŽAVATI SE SA ŽENAMA PRIJE NEGO ŠTO SE UĐE U VEZU!!!!!!!

To nikako ne može izaći na dobro... NIKAD NIKAD NIKAD NIKAD...

Eto, ti si to naučio na teži način. Jebi ga. Bad luck, stari.. bad luck
true.
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 16:52   #15 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,330
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

damfisk rep+ za tebe
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 00:01   #16 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
BIG MISTAKE!!!!!!!!! BIIIIIIIG!!!!

To nikad nikad nikad ne smiješ napravit - jer ćeš uvijek najebat.

Zašto? Pa ovako:

Ženska je vidila i skužila da ti je napeta.. i šta se onda događa - zlobni ženski mozak razmišlja ovako:

On meni nije napet (jer da si ti njoj napet, onda bi ti ona to već dala do znanja vrlo jasno i nedvosmisleno) - dalje...
Vidim da se ja njemu sviđam - dalje...
Neću mu ništa govorit, iako znam da je zaljubljen, jer -
1. dobro je imat jednog takvog uz sebe, takvi su korisni za raznorazne stvari
2. ako se jednog dana predomislim, pa mi se on svidi - bit će tu, pri ruci...

I tako ti, jadno zaljubljeno muško, uvijek ostaneš sjeban.

NIKADA NE ZBLIŽAVATI SE SA ŽENAMA PRIJE NEGO ŠTO SE UĐE U VEZU!!!!!!!

To nikako ne može izaći na dobro... NIKAD NIKAD NIKAD NIKAD...

Eto, ti si to naučio na teži način. Jebi ga. Bad luck, stari.. bad luck
Ja ne vjerujem da nijedna ženska nije na ovo reagirala i odbranila barem malo dostojanstvo svog spola.

1. ženski mozak nije zloban, nije ni manje ni više zloban od muškog. Čak šta više u većini slučajeva (koje ja poznajem) je žena ta koja najebe pogotovo emocijonalno. Potpuno se preda i onda dobije nož u leđa. Ali eto neću generalizirati, pa kažem da poznam i dečke koji najebali od cura. Stoga odmah ta tvoja teorija o "zlobnom ženskom umu" pada u vodu. Isto vrijedi za muškarce.

2. evo malo i muškog zlobnog uma (u koji ne vjerujem, i ne želim reći da su svi takvi, ali malo usporedbe ne bi škodilo)

a) ako vidi da se cura pali na njega onda će ju htjeti poševiti, za sve ostalo je "vidjet ćemo" "nećemo vidjeti" "možda"... a to kaj ona osjeća prema njemu manje bitno. Bitno je da on dobije kaj je tražio. Sex uglavnom.

b) ako se pali na njega, a sviđa mu se i to kaj priča također će prvo htjeti isprobati kakva je u krevetu, ako slučajno pravila kakve probleme oko ičega postat će "hmmm... pa okej je, ali mi nije baš za veze" "s njom sam, ali ti njezini hirovi su nepodnošljivi" i sl.

3. zaljubljeno muško? Eventualno u filmovima. U stvarnosti i ne baš, zaljubljenost prolazi onog trena kada ona počene prigovarati za bilo što.

4. ispade (po ovoj tvojoj zaključnoj rečenici) da između muškarca i žene ne smije postojati nikakava interakcija osim "veze" i "krvnog srodstva"... majko mila.

5. moram li naglašavati da je ovaj post krajnje šovinistički?!
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 00:06   #17 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ja ne vjerujem da nijedna ženska nije na ovo reagirala i odbranila barem malo dostojanstvo svog spola.

1. ženski mozak nije zloban, nije ni manje ni više zloban od muškog. Čak šta više u većini slučajeva (koje ja poznajem) je žena ta koja najebe pogotovo emocijonalno. Potpuno se preda i onda dobije nož u leđa. Ali eto neću generalizirati, pa kažem da poznam i dečke koji najebali od cura. Stoga odmah ta tvoja teorija o "zlobnom ženskom umu" pada u vodu. Isto vrijedi za muškarce.

2. evo malo i muškog zlobnog uma (u koji ne vjerujem, i ne želim reći da su svi takvi, ali malo usporedbe ne bi škodilo)

a) ako vidi da se cura pali na njega onda će ju htjeti poševiti, za sve ostalo je "vidjet ćemo" "nećemo vidjeti" "možda"... a to kaj ona osjeća prema njemu manje bitno. Bitno je da on dobije kaj je tražio. Sex uglavnom.

b) ako se pali na njega, a sviđa mu se i to kaj priča također će prvo htjeti isprobati kakva je u krevetu, ako slučajno pravila kakve probleme oko ičega postat će "hmmm... pa okej je, ali mi nije baš za veze" "s njom sam, ali ti njezini hirovi su nepodnošljivi" i sl.

3. zaljubljeno muško? Eventualno u filmovima. U stvarnosti i ne baš, zaljubljenost prolazi onog trena kada ona počene prigovarati za bilo što.

4. ispade (po ovoj tvojoj zaključnoj rečenici) da između muškarca i žene ne smije postojati nikakava interakcija osim "veze" i "krvnog srodstva"... majko mila.

5. moram li naglašavati da je ovaj post krajnje šovinistički?!
1. ma kakvi.neeeeee uopce (ne govorin o svome slucaju)
2. a) i b) ovisi kako kod koga
3. događa se
4. ispada da smo i jedni i drugi u ku*cu
5. da
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 00:18   #18 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: sumsko_voce Pogledaj Poruke
1. ma kakvi.neeeeee uopce (ne govorin o svome slucaju)
2. a) i b) ovisi kako kod koga
3. događa se
4. ispada da smo i jedni i drugi u ku*cu
5. da
1. ajd
2. napisah, nisu svi isti
3. i ja rekoh
4. jesmo...
5.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 00:22   #19 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
1. ajd
2. napisah, nisu svi isti
3. i ja rekoh
4. jesmo...
5.
1. -
2. -
3. -
4. -
5.
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 01:29   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Teica, ne ćemo te ljutiti kad vidim da si 'relaxed', ali očito smo Damfisk i ja nalijetali samo na netipične žene (ovaj njegov post je pretpostavljam iz iskustva)...

Ali hajde, ne ću ništa pisati, jer ćete me proglasiti dežurnim cinikom.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: granica, pomicanje, prijateljstvo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108