| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Prijateljstvo - pomicanje granica u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk BIG MISTAKE!!!!!!!!! BIIIIIIIG!!!! To nikad nikad nikad ne smiješ napravit - jer ćeš uvijek najebat. Zašto? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica Citat:
![]() Šta je žena je kao dužna biti s svakim svojim prijateljem, a kada ga odbije, onda je zlobna ( i vjerojatno sponzoruša- to je postao sinonim za svaku malo zgodniju curu) On ju je lijepo naveo da vjeruje da joj prijatelj, a u biti je ispipavao teren i onda zavađao po naučenoj šabloni. Ako mu uspije, ok- svi sretni. Ali ako ne, onda on lijepo postavlja neke ultimatume i ucjenjuje «prijateljstvo» s nekakvom vezom. Nije li TO malo zlobno? I šta se dešava kada cura kaže da želi i dalje «samo» prijateljstvo: 1. on je jadan DIVAN i ostane s njom prijatelj ( jer se nada da će se možda nešto promijenit) i na svaki spomen ili nedajbože ulet nekog drugog tipa, vidno pokazuje bol u svojim zaljubljenim okicama. Plus još par puta joj izjavi svoje osjećaje. Dakle, piši prijateljstvo propalo. 2. povrijeđen je njegov mućo mačo ego pa da bi sebe obranio prozove ju svakakvim lijepim nadimcima jer stvarno nije u redu odbiti NJEGA rođenog zavodnika. I ne kužim u čemu smo mi to tako zlobne. Jer vi ne kužite da žena može biti dobra prema nekom muškarcu čak i onda kada ne očekuje sex za uzvrat?! Ma vi jadni?... ![]() Ovo ostalo šta se dešava kada je žena zaljubljena u zlobni muški mozak je pokrila teica ![]() Zadnji Uredio vatra : 28-04-07 u 09:53. | |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica Citat:
| |
| | |
| | #24 (permalink) | ||||
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
Od žene, kao i od svakog drugog normalnog ljudskog bića (iako se žene ne može baš nazvat ljudskim bićima nego inkarnacijom zla) očekuje se svoju nezainteresiranost artikulirano priopći subjektu koji se trudi oko iste. U prevodu: ako te tip ne privlači, a vidiš i jasno ti je da se trudi, onda mu ODMAH kažeš "Stari, ništa od toga...". Ali ne!!!! Žene to ne rade... jer one žele imat "prijatelje" - u prevodu - žele da se netko oko njih bavi, udvara, drži ih ko' kap vode na dlanu, iako znaju da neće ništa bit od toga, ali to ODBIJAJU PRIOPĆIT. Pojednostavljeno - pažnja vam godi, pa ne želite reć jadničku da nema ništa od toga. Zlobno, podlo, zločesto, bezobrazno - ukratko, tipično ženski. Citat:
Dakle, kad ženi priđeš cijeneći ju kao osobu, onda te žena odmah strpa u kategoriju "prijatelj" - a to, u interpretaciji zlobnog ženskog mozga, otprilike znači "ne privlači me, ali to mu neću reći". Citat:
Naime, zlobni ženski mozak rezonira na slijedeći način: 1. onaj s kim je bliska u duhovnom, mentalnom i emotivnom smislu je prijatelj - znači NEMA VEZE, NEMA SEKSA, NEMA INTIMNOSTI 2. onaj s kim nije bliska ni u duhovnom, ni u mentalnom, ni u emotivnom smislu je dečko - znači VEZA, SEKS, INTIMNOST Rezime: onaj koji sa ženom ostvari dublju povezanost, neće nikad biti s njom intiman. A vrhunac ženske zločestoće je optužba da muškarci ne mogu povezat seks i osjećaje. A ŠTO ONDA ŽENE ČINE??? Ne jebu se s onima s kojima su emotivno bliske!!! Citat:
Rijetke su žene koje su zaljubljene... A kako to? Pa onako kako sam gore već napisao. Emotivno su bliske s "prijateljima", ali se jebu s onima s kojima nisu emotivno bliske. I onda se čude zašto ih njihovi jebači ne razumiju... Optužuju muškarce da ih ne cijene, a istovremeno najustrajnije odbijaju intimno se prepustit onome muškarcu s kojim su ostvarile pravi, emotivni i mentalni spoj. Jer takav je "prijatelj" i ona o njemu "ne razmišlja na takav način". Zlobo, ime ti je žena.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT Zadnji Uredio damfisk : 28-04-07 u 15:14. | ||||
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica Jeste, desilo mi se to pre nekih par godinica...Sa najboljim drugom kojeg znam od osnovne.U meni je nesto proradilo...nesto sto nisam mogla da objasnim niti sebi niti njemu niti bilo kome.To sve sam rekla nasem zajednickom prijatelju pa je on njemu rekao...ma svasta je tu ispalo. Ali taj "najbolji drug" nije osecao isto, tako da nista nije bilo od toga, malo smo se odaljili na jedno vreme,ne znam razlog pravi, verovatno zbog toga, ali posle par meseci je bilo kao da se nista nije desilo. A pritom sam ja uvidela kako sam se samo zaludela, nisam stvarno bila zaljubljena u njega,nego je to bio onaj fazon bila sam sama tj nisam imala decka pa malo vise necije paznje da dobijes uvek moze da ti se desi da osetis nesto. Eto to se i meni desilo...Sada mi je to smesno kako sam uopste mogla da pomislim da bi nas dvoje mogli...ma daaaaj! ![]() |
| | |
| | #27 (permalink) | ||
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
Krunski dokaz: Citat:
Zlobo, ime ti je žena - quod est demonstrant. ![]() BTW - Lulu Bg, dobrodošla na forum, nadam se da ćeš se ugodno osjećat u našem društvu ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | ||
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Necu da se ubacujem u polemiku neku ali mislim da svako bice moze da oseti nesto prema svom prijatelju (pricam o suprotnom polu) ali to moze da bude u trenucima kad mu je tesko, kad je u bedaku....ne znam, meni se licno to desilo na taj nacin i nikad vise! Citat:
![]() Zadnji Uredio daidza : 28-04-07 u 16:27. | |
| | |
| | #29 (permalink) | ||||
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica No dobro...pošto ni jedna žena ne želi braniti dostojanstvo žena, ja ću (valjda jedina) to napraviti. Nije mi ni tolika tragedija što dotični ima takvo mišljenje nego što sve (cure) šute na ovo šovinistično-omalovažavajuće-neistinito priopćavanje njegovog stava. Citat:
Citat:
Citat:
1. Jebemo se s onima koji su nam duhovno bliski i s njima ostvarujemo vezu (krećem od sebe)... ni jedna malo pametnija žena neće stupiti u vezu s nekim tko je ne razumije, ne poštuje, prema njemu ništa ne osjeća...itd. 2. S onim s kojim nisam emotivno, duhovno, duševno (...) bliska neću ni ulaziti u bilo kakve odnose, a kamoli ne u vezu!!! a) eventualno ću se poševiti s njim da zadovljim svoje tjelesne potrebe, pokupiti stvari i sutradan ga ne poznavati b) sigurno mi neće postati prijatelj Mogu muškarci to povezati, ali teže nego žene. Puno teže. Muškarci u većem broju nego žene (po mom mišljenju) prakticiraju sex iz sporta. Zbog toga je uvaženo to mišljenje da oni TEŽE (znači nije nemoguće, nego TEŽE) povezuju sex i osjećaje. Citat:
| ||||
| | |
| | #30 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica Ja šutim jer mi je jednostavno muka od tolikih filozofija nek priča i misli što hoće... očito još nije upoznao normalnu i dobru curu kad tako priča, njegova šteta.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: granica, pomicanje, prijateljstvo |
« Šta da radim???
|
prednosti »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:19.

žuja je zakon
nek priča i misli što hoće... očito još nije upoznao normalnu i dobru curu kad tako priča, njegova šteta.