Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Prijateljstvo - pomicanje granica u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk BIG MISTAKE!!!!!!!!! BIIIIIIIG!!!! To nikad nikad nikad ne smiješ napravit - jer ćeš uvijek najebat. Zašto? ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-04-07, 09:49   #21 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan
Re: Prijateljstvo - pomicanje granica

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
BIG MISTAKE!!!!!!!!! BIIIIIIIG!!!!

To nikad nikad nikad ne smiješ napravit - jer ćeš uvijek najebat.

Zašto? Pa ovako:

Ženska je vidila i skužila da ti je napeta.. i šta se onda događa - zlobni ženski mozak razmišlja ovako:

On meni nije napet (jer da si ti njoj napet, onda bi ti ona to već dala do znanja vrlo jasno i nedvosmisleno) - dalje...
Vidim da se ja njemu sviđam - dalje...
Neću mu ništa govorit, iako znam da je zaljubljen, jer -
1. dobro je imat jednog takvog uz sebe, takvi su korisni za raznorazne stvari
2. ako se jednog dana predomislim, pa mi se on svidi - bit će tu, pri ruci...

I tako ti, jadno zaljubljeno muško, uvijek ostaneš sjeban.

NIKADA NE ZBLIŽAVATI SE SA ŽENAMA PRIJE NEGO ŠTO SE UĐE U VEZU!!!!!!!

To nikako ne može izaći na dobro... NIKAD NIKAD NIKAD NIKAD...

Eto, ti si to naučio na teži način. Jebi ga. Bad luck, stari.. bad luck
Da, Big mistake, slažem se, ali big mistake u koracima! Pa nećeš iz vedra neba neko istrest svoje osjećaje i očekivati pozitivan rezultat. Valjda i mi dajemo nekakve znakove zainteresiranosti ponekad
Šta je žena je kao dužna biti s svakim svojim prijateljem, a kada ga odbije, onda je zlobna ( i vjerojatno sponzoruša- to je postao sinonim za svaku malo zgodniju curu)

On ju je lijepo naveo da vjeruje da joj prijatelj, a u biti je ispipavao teren i onda zavađao po naučenoj šabloni. Ako mu uspije, ok- svi sretni. Ali ako ne, onda on lijepo postavlja neke ultimatume i ucjenjuje «prijateljstvo» s nekakvom vezom. Nije li TO malo zlobno?

I šta se dešava kada cura kaže da želi i dalje «samo» prijateljstvo:

1. on je jadan DIVAN i ostane s njom prijatelj ( jer se nada da će se možda nešto promijenit) i na svaki spomen ili nedajbože ulet nekog drugog tipa, vidno pokazuje bol u svojim zaljubljenim okicama. Plus još par puta joj izjavi svoje osjećaje. Dakle, piši prijateljstvo propalo.

2. povrijeđen je njegov mućo mačo ego pa da bi sebe obranio prozove ju svakakvim lijepim nadimcima jer stvarno nije u redu odbiti NJEGA rođenog zavodnika.

I ne kužim u čemu smo mi to tako zlobne. Jer vi ne kužite da žena može biti dobra prema nekom muškarcu čak i onda kada ne očekuje sex za uzvrat?!
Ma vi jadni?...

Ovo ostalo šta se dešava kada je žena zaljubljena u zlobni muški mozak je pokrila teica

Zadnji Uredio vatra : 28-04-07 u 09:53.
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 09:58   #22 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
Da, Big mistake, slažem se, ali big mistake u koracima! Pa nećeš iz vedra neba neko istrest svoje osjećaje i očekivati pozitivan rezultat. Valjda i mi dajemo nekakve znakove zainteresiranosti ponekad
Šta je žena je kao dužna biti s svakim svojim prijateljem, a kada ga odbije, onda je zlobna ( i vjerojatno sponzoruša- to je postao sinonim za svaku malo zgodniju curu)

On ju je lijepo naveo da vjeruje da joj prijatelj, a u biti je ispipavao teren i onda zavađao po naučenoj šabloni. Ako mu uspije, ok- svi sretni. Ali ako ne, onda on lijepo postavlja neke ultimatume i ucjenjuje «prijateljstvo» s nekakvom vezom. Nije li TO malo zlobno?

1. on je jadan DIVAN i ostane s njom prijatelj ( jer se nada da će se možda nešto promijenit) i na svaki spomen ili nedajbože ulet nekog drugog tipa, vidno pokazuje bol u svojim zaljubljenim okicama. Plus još par puta joj izjavi svoje osjećaje. Dakle, piši prijateljstvo propalo.

2. povrijeđen je njegov mućo mačo ego pa da bi sebe obranio prozove ju svakakvim lijepim nadimcima jer stvarno nije u redu odbiti NJEGA rođenog zavodnika.

I ne kužim u čemu smo mi to tako zlobne. Jer vi ne kužite da žena može biti dobra prema nekom muškarcu čak i onda kada ne očekuje sex za uzvrat?!
Ma vi jadni?...

Ovo ostalo šta se dešava kada je žena zaljubljena u zlobni muški mozak je pokrila teica
E za ovo ide rep+
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 10:04   #23 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
E za ovo ide rep+
Ma i tebi za ono, ali kasnije jer mi ne daju pravila
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 15:10   #24 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,192
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Ne.

Od žene, kao i od svakog drugog normalnog ljudskog bića (iako se žene ne može baš nazvat ljudskim bićima nego inkarnacijom zla) očekuje se svoju nezainteresiranost artikulirano priopći subjektu koji se trudi oko iste.

U prevodu: ako te tip ne privlači, a vidiš i jasno ti je da se trudi, onda mu ODMAH kažeš "Stari, ništa od toga...".

Ali ne!!!! Žene to ne rade... jer one žele imat "prijatelje" - u prevodu - žele da se netko oko njih bavi, udvara, drži ih ko' kap vode na dlanu, iako znaju da neće ništa bit od toga, ali to ODBIJAJU PRIOPĆIT.

Pojednostavljeno - pažnja vam godi, pa ne želite reć jadničku da nema ništa od toga.

Zlobno, podlo, zločesto, bezobrazno - ukratko, tipično ženski.

Citat:
Nitko nikog ne navodi "da vjeruje da joj je prijatelj"... nego se muškarac pokušava približit ženi na nekoj normalnoj, ljudskoj razini (što je, naravno, nemoguće jer žene nisu normalni ljudi). A zašto? Pa zato što, ako se ženi priđe sa pričom "zgodna si, seksi si, lijepa si" onda bivaš optužen da si šovinističko đubre koje ne cijeni ženu kao osobu.

Dakle, kad ženi priđeš cijeneći ju kao osobu, onda te žena odmah strpa u kategoriju "prijatelj" - a to, u interpretaciji zlobnog ženskog mozga, otprilike znači "ne privlači me, ali to mu neću reći".

Citat:

Ma vi jadni?...
Upravo suprotno. Za trud oko žene, za nastojanje da se shvate i njezine duhovne potrebe, za razumijevanje, razgovor i sve ono što sa ženom radiš, bivaš nagrađen prezirnim odbijanjem uz zloban komentar "pa ti si meni samo prijatelj... ja tebi mogu reći sve... ali ne razmišljam o tebi na taj način"

Naime, zlobni ženski mozak rezonira na slijedeći način:

1. onaj s kim je bliska u duhovnom, mentalnom i emotivnom smislu je prijatelj - znači NEMA VEZE, NEMA SEKSA, NEMA INTIMNOSTI

2. onaj s kim nije bliska ni u duhovnom, ni u mentalnom, ni u emotivnom smislu je dečko - znači VEZA, SEKS, INTIMNOST

Rezime: onaj koji sa ženom ostvari dublju povezanost, neće nikad biti s njom intiman.

A vrhunac ženske zločestoće je optužba da muškarci ne mogu povezat seks i osjećaje. A ŠTO ONDA ŽENE ČINE??? Ne jebu se s onima s kojima su emotivno bliske!!!

Citat:
No comment. Zašto, pitate se... Pa iz jednog vrlo jednostavnog razloga:

Rijetke su žene koje su zaljubljene... A kako to? Pa onako kako sam gore već napisao.

Emotivno su bliske s "prijateljima", ali se jebu s onima s kojima nisu emotivno bliske. I onda se čude zašto ih njihovi jebači ne razumiju...

Optužuju muškarce da ih ne cijene, a istovremeno najustrajnije odbijaju intimno se prepustit onome muškarcu s kojim su ostvarile pravi, emotivni i mentalni spoj. Jer takav je "prijatelj" i ona o njemu "ne razmišlja na takav način".

Zlobo, ime ti je žena.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT

Zadnji Uredio damfisk : 28-04-07 u 15:14.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 15:32   #25 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-04-07
Godina: 25
Poruka: 95
patriotzgb se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku patriotzgb

jesam, i nikad više
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 15:45   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Jeste, desilo mi se to pre nekih par godinica...Sa najboljim drugom kojeg znam od osnovne.U meni je nesto proradilo...nesto sto nisam mogla da objasnim niti sebi niti njemu niti bilo kome.To sve sam rekla nasem zajednickom prijatelju pa je on njemu rekao...ma svasta je tu ispalo. Ali taj "najbolji drug" nije osecao isto, tako da nista nije bilo od toga, malo smo se odaljili na jedno vreme,ne znam razlog pravi, verovatno zbog toga, ali posle par meseci je bilo kao da se nista nije desilo. A pritom sam ja uvidela kako sam se samo zaludela, nisam stvarno bila zaljubljena u njega,nego je to bio onaj fazon bila sam sama tj nisam imala decka pa malo vise necije paznje da dobijes uvek moze da ti se desi da osetis nesto. Eto to se i meni desilo...Sada mi je to smesno kako sam uopste mogla da pomislim da bi nas dvoje mogli...ma daaaaj!
Lulu Bg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 15:52   #27 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,192
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Jeste, desilo mi se to pre nekih par godinica...Sa najboljim drugom kojeg znam od osnovne.U meni je nesto proradilo...nesto sto nisam mogla da objasnim niti sebi niti njemu niti bilo kome.To sve sam rekla nasem zajednickom prijatelju pa je on njemu rekao...ma svasta je tu ispalo. Ali taj "najbolji drug" nije osecao isto, tako da nista nije bilo od toga, malo smo se odaljili na jedno vreme,ne znam razlog pravi, verovatno zbog toga, ali posle par meseci je bilo kao da se nista nije desilo. A pritom sam ja uvidela kako sam se samo zaludela, nisam stvarno bila zaljubljena u njega,nego je to bio onaj fazon bila sam sama tj nisam imala decka pa malo vise necije paznje da dobijes uvek moze da ti se desi da osetis nesto. Eto to se i meni desilo...Sada mi je to smesno kako sam uopste mogla da pomislim da bi nas dvoje mogli...ma daaaaj!
Eto vidiš... tipičan primjer onog o čemu ja govorim...

Krunski dokaz:

Citat:
Sada mi je to smesno kako sam uopste mogla da pomislim da bi nas dvoje mogli...ma daaaaj!

Zlobo, ime ti je žena - quod est demonstrant.

BTW - Lulu Bg, dobrodošla na forum, nadam se da ćeš se ugodno osjećat u našem društvu

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 16:07   #28 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar
Necu da se ubacujem u polemiku neku ali mislim da svako bice moze da oseti nesto prema svom prijatelju (pricam o suprotnom polu) ali to moze da bude u trenucima kad mu je tesko, kad je u bedaku....ne znam, meni se licno to desilo na taj nacin i nikad vise!

Citat:
Eto vidiš... tipičan primjer onog o čemu ja govorim...

Krunski dokaz:

Zlobo, ime ti je žena - quod est demonstrant.

BTW - Lulu Bg, dobrodošla na forum, nadam se da ćeš se ugodno osjećat u našem društvu
Hvala damfisk,ja se vec osecam lepo i ugodno! Pozdrav!

Zadnji Uredio daidza : 28-04-07 u 16:27.
Lulu Bg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 01:02   #29 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

No dobro...pošto ni jedna žena ne želi braniti dostojanstvo žena, ja ću (valjda jedina) to napraviti. Nije mi ni tolika tragedija što dotični ima takvo mišljenje nego što sve (cure) šute na ovo šovinistično-omalovažavajuće-neistinito priopćavanje njegovog stava.

Citat:
Ne.

Od žene, kao i od svakog drugog normalnog ljudskog bića (iako se žene ne može baš nazvat ljudskim bićima nego inkarnacijom zla) očekuje se svoju nezainteresiranost artikulirano priopći subjektu koji se trudi oko iste.

U prevodu: ako te tip ne privlači, a vidiš i jasno ti je da se trudi, onda mu ODMAH kažeš "Stari, ništa od toga...".

Ali ne!!!! Žene to ne rade... jer one žele imat "prijatelje" - u prevodu - žele da se netko oko njih bavi, udvara, drži ih ko' kap vode na dlanu, iako znaju da neće ništa bit od toga, ali to ODBIJAJU PRIOPĆIT.

Pojednostavljeno - pažnja vam godi, pa ne želite reć jadničku da nema ništa od toga.

Zlobno, podlo, zločesto, bezobrazno - ukratko, tipično ženski.
Baš ne tipično ženski, više bi se usudila reći- tipično muški! Žene su poznate po tome da vole pričati, blebetati i da malo koja može sakriti svoje osjećaje. Stoga uopće ne kužim, odkud tebi to DA ŠUTE?! Ako muškarac jasno ne vidi da ona prema njemu ne gaji apsolutno nikakve osjećaje, da mu nikada ne postavlja dvosmislena pitanja, da nije ljubomorna, da mu priča o nekim drugim tipovima i sl. onda je on ili GLUP ili SLIJEP (ili i jedno i drugo) da bilo šta u ljubavno-sexualnom pogledu pokušao.

Citat:

Nitko nikog ne navodi "da vjeruje da joj je prijatelj"... nego se muškarac pokušava približit ženi na nekoj normalnoj, ljudskoj razini (što je, naravno, nemoguće jer žene nisu normalni ljudi). A zašto? Pa zato što, ako se ženi priđe sa pričom "zgodna si, seksi si, lijepa si" onda bivaš optužen da si šovinističko đubre koje ne cijeni ženu kao osobu.

Dakle, kad ženi priđeš cijeneći ju kao osobu, onda te žena odmah strpa u kategoriju "prijatelj" - a to, u interpretaciji zlobnog ženskog mozga, otprilike znači "ne privlači me, ali to mu neću reći".
Šta se treba reći: "Ja zaista ništa ne želim od tebe, jer me ne privlačiš..." I da, baš dok ovu rečenicu pišem mislim... hmmm... pa da, to sam svima frendovima (od kojih nisam željela ništa osim prijateljstva) i rekla ali u malo profinjenijoj verziji kod kojih sam primjetila bilo kakav drugačiji osjećaj nego prijateljski (s njihove strane). Stoga je stvar PREJASNA. Jasnija ne može biti. Da, zaista tako i mislimo kada to kažemo i NEĆE se to promjeniti pa bio on lošiji ili bolji prema meni. Šta trebamo biti primitivnije da "dotični prijatelj" to skuži?!

Citat:

Upravo suprotno. Za trud oko žene, za nastojanje da se shvate i njezine duhovne potrebe, za razumijevanje, razgovor i sve ono što sa ženom radiš, bivaš nagrađen prezirnim odbijanjem uz zloban komentar "pa ti si meni samo prijatelj... ja tebi mogu reći sve... ali ne razmišljam o tebi na taj način"

Naime, zlobni ženski mozak rezonira na slijedeći način:

1. onaj s kim je bliska u duhovnom, mentalnom i emotivnom smislu je prijatelj - znači NEMA VEZE, NEMA SEKSA, NEMA INTIMNOSTI

2. onaj s kim nije bliska ni u duhovnom, ni u mentalnom, ni u emotivnom smislu je dečko - znači VEZA, SEKS, INTIMNOST

Rezime: onaj koji sa ženom ostvari dublju povezanost, neće nikad biti s njom intiman.

A vrhunac ženske zločestoće je optužba da muškarci ne mogu povezat seks i osjećaje. A ŠTO ONDA ŽENE ČINE??? Ne jebu se s onima s kojima su emotivno bliske!!!
E ovo je odprilike najveća glupost koju sam pročitala (ravna za nagradu "izvala mjeseca travnja")

1. Jebemo se s onima koji su nam duhovno bliski i s njima ostvarujemo vezu (krećem od sebe)... ni jedna malo pametnija žena neće stupiti u vezu s nekim tko je ne razumije, ne poštuje, prema njemu ništa ne osjeća...itd.

2. S onim s kojim nisam emotivno, duhovno, duševno (...) bliska neću ni ulaziti u bilo kakve odnose, a kamoli ne u vezu!!!

a) eventualno ću se poševiti s njim da zadovljim svoje tjelesne potrebe, pokupiti stvari i sutradan ga ne poznavati
b) sigurno mi neće postati prijatelj

Mogu muškarci to povezati, ali teže nego žene. Puno teže. Muškarci u većem broju nego žene (po mom mišljenju) prakticiraju sex iz sporta. Zbog toga je uvaženo to mišljenje da oni TEŽE (znači nije nemoguće, nego TEŽE) povezuju sex i osjećaje.

Citat:

No comment. Zašto, pitate se... Pa iz jednog vrlo jednostavnog razloga:

Rijetke su žene koje su zaljubljene... A kako to? Pa onako kako sam gore već napisao.

Emotivno su bliske s "prijateljima", ali se jebu s onima s kojima nisu emotivno bliske. I onda se čude zašto ih njihovi jebači ne razumiju...

Optužuju muškarce da ih ne cijene, a istovremeno najustrajnije odbijaju intimno se prepustit onome muškarcu s kojim su ostvarile pravi, emotivni i mentalni spoj. Jer takav je "prijatelj" i ona o njemu "ne razmišlja na takav način".

Zlobo, ime ti je žena.
Kao što rekoh, ovo jednostavno ne stoji. Objasnila sam već gore.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 01:05   #30 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja šutim jer mi je jednostavno muka od tolikih filozofija nek priča i misli što hoće... očito još nije upoznao normalnu i dobru curu kad tako priča, njegova šteta.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: granica, pomicanje, prijateljstvo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108