Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Prijateljstvo - pomicanje granica u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vatra imam ja argumenata, ne brini, ali, za razliku od tebe, nisam još diplomirala (pravo) pa nisam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-04-07, 16:38   #41 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,215
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Prijateljstvo - pomicanje granica

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
imam ja argumenata, ne brini, ali, za razliku od tebe, nisam još diplomirala (pravo) pa nisam profesionalno deformirana u smislu unedoglednog raspravljanja. Obećavam da će mi se za koju godinu dati.

A adresu povjeravam samo dobrim prijateljima s kojima sam emotivno povezana....i znanstvenicima, dakako

Hahahahahaha...

Dobra replika. Imaš rep+ od mene.

I priznajem poraz. Ti si pobijedila u ovoj raspravi. Svaka čast. Moj naklon.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 16:42   #42 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Ajde da mi je i to doživjet!
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 16:46   #43 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,215
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Eto.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 21:54   #44 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Damfisk nemam sta reci osim svaka cast
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 22:42   #45 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-04-07
Godina: 22
Poruka: 116
nestabilan se izdvaja iz masenestabilan se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
Aha. Čekaj da vidim da li je moj ženski mozgić to shvatio

On se trudi i ja bih trebala prepoznati taj trud iako ga on nije formulirao u riječi. Kao odgovor na to, dajem mu doznanja da nisam zainteresirana, na jednako očit način na koji se on trudi. Međutim, to nije dovoljno. Dakle, žena mora odgovarati direktno i artikulirano, a muškarac….njemu je dovoljno da se on «trudi» pa što god mu to značilo.
Ako je direktan i očit od samoga početka, onda vidim i jasno mi je da nismo prijatelji i to uopće ne spada u ovu temu. Ako su mu se krhki osjećaji pojavili (ili ih je odlučio konačno priznati) tijekom stogodišnjeg druženja, onda je on taj koji želi nešto promijeniti pa nek to izvoli artikulirano i reći pa će i dobiti odgovor «Stari, ništa od toga…..»
Međutim, meni se čini da problem nije u tome što on ne dobiva tu rečenicu kao reakciju, nego u tome što je on niti ne želi čuti, niti želi u bilo kojem stadiju svoga «truda» priznati sam sebi da nema nikakve apsolutno nikakve šanse.

Žena je osoba i onda kada je seksi, lijepa i zgodna i možeš joj slobodno prići kao seksi lijepoj i zgodnoj osobi. Sigurna sam da ti neće zamjeriti. Naprotiv. Ali stvar je u tome da muškarac misli da će se žena osjećat seksi jedino kad joj kaže: « Imaš dobru sisu. Hoćeš se jebat samnom?….»

Ne mogu , a da se ne nasmijem od srca: Ti si sada opisao duhovnog muškarca
Kako to onda točno ide?
Duhovno si vezan za ženu i uz to želiš seks. Ona je duhovno povezana s tobom, ali ne želi seks.Ona te odbije…..ups, nisamo više duhovno povezani. I što to sve dokazuje? Da je muškarac izmislio, glumio, stvorio iluziju duhovne veze, a ona je toliko jaka i stvarna da puca istoga trenutka kada žena ne prihvati seks.
Muškarac NIJE DUHOVNO BIĆE!!!

Dakle, ako izostavim tu kategoriju, iz tvog posta slijedi:

Muška strana: Muško- žensko prijateljstvo je samo prijelazna faza kojoj je svrha ljudski se približiti ženi i doći do njenog kreveta uz izbjegavanje etikete muške šovinističke svinje.

Ženska strana: Muško -ženska prijateljstva postoje. S muškim prijateljem sam emotivno i duhovno povezana, ali neću se jebati s njim, nego s nekim drugim idiotom koji me ne razumije.

Dakle, žena ima prijatelja s kojim može pričati o svemu i s kojim je duhovno povezana, a jedina povezanost na koju on misli je ona u spolnom činu. Što znači da njegovo kimanje glavom i razumijevanje samo sredstvo koje je opravdano višim ciljem dirigiranim od strane gosp Penisa. Onog trenutka kada spomenuti gospodin dobije što želi, šalje muškarcu impulse (u ono što se inače kod žene naziva mozgom) da se može opustiti i biti onakav kakav u biti i je- prava šovinistička svinja. Tada, dakle, od prijatelja koji suosjeća, postaje idiot koji ne razumije= dečko. U svakom slučaju, žena završi s idiotom.

A zašto baš ti nisi bio taj? Nećeš, vjerovati, ali i ŽENA JE SEKSUALNO BIĆE. Ne seksa se jer se tebi digao, nego jer ti nju privlačiš. Ako izostane taj faktor (vjerojatno zbog toga što tvoja savršena taktika zavođenja i nije tako spretna) ostaješ «samo» prijatelj s osobom s kojom si ionako ostvario «pravi, emotivni i mentalni spoj» pa si stoga opet na dobitku.

(Utješna je činjenica da se privlačnost razvija iz duhovnog i emotivnog. Međutim, muškarac doživljava duh povezanost na nižem nivou nego žena. Zbog toga, odnos koji se njemu čini uzvišenim, njoj je najniža razina prijateljstva. Što se tiče one emotivne, ako je muškarac doživio emotivnu vezu, ne mora nužno značiti da žena osjeća isto. Stoga, prijatelju, ne privlačiš ju i shvati to!)

Ali ne, ne možeš ti to prihvatiti. Zašto? Jer si jadan povrijeđen pa se za utjehu konzultiraš sa svojim Egom koji ti spretno objasni kako si ti pametniji, zgodniji, plemenitiji () od njenog dečka, da je on idiot, da je ona s njim zbog love (sjeti se da ju cijeniš kao osobu), da te je namjerno i proračunato povrijedila, iskoristila, «zlobno, podlo, zločesto, bezobrazno žensko». Navela te je i obmanula da ju cijeniš kao osobu, a za to nećeš dobiti ništa zauzvrat.
Kako je to predvidivo, isprazno i nisko- tipično muško!

NAPOMENA: Možda sam profil proširila na cijeli muški rod, ali to je kako bih naglasila neke stvari koje u karakteristične za, nažalost, jako puno seksista koji razmišljaju na način kao citirani. Nisu svi muškarci isti!!!!!!!!

CILJ OPRAVDAVA SREDSTVO!!!
Odgovori sa citatom
Star 30-04-07, 21:28   #46 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,607
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

za kraj bi reka:

Sam ispod kape nebeske brojim zvijezde jutarnje
Pitam se da li još koja trepće za mene
Otišla si s osmijehom a u srcu s pogledom
A meni samo ostaje da zbrajam pogreške bezbrojne

Nisam te zaslužio, i prekasno sam shvatio
K'o svi loši kockari s dušom prodanom
Na zadnju kartu tebe sam potrošio
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 17:08   #47 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

al' ga lupetate... ali, imate pravo i vatra i teica i damfisk (donekle)

Kako reče Teica, nije glup, vidi da pričam o drugima, kaj mi onda ima prosipati svoje o nekim osjećajima prema meni, pa pričam ti kako bi khm - khm drugoga, u čemu je problem??????????????

To sa iskorištavanjem - nitko nikome nije stavio pištolj na glavu i rekao moraš! Ako sam te zamolila nešto učiniti dakle, ti to možeš i odbiti, a to što se nadaš nečemu ako mi napraviš uslugu.... Dakle, nije iskorištavanje!

Emocije, shvaćanja, nježnost, da veza i da sex. A povlađivanje ne, možda prijatelj jedino! Ne treba mi netko da mi govori divno, krasno i bajno, ne treba mi netko tko me tetoši, treba mi ravnopravna osoba! Super je kad je dečko i prijatelj, ali treba znati dozirati, gadno je kad postane samo prijatelj, a dimenziju dečka imaš iz navike ili sličnih osjećaja, nimalo sexualnih!
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 14:41   #48 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mogu biti krava

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 507
mogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mogu biti krava Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mogu biti krava

serem se na sve osobe koje nisu sposobne nać ljubavnog partnera u stvarnom životu,nego projeciraju mogućnost ispunjene želje(idealni partner ili nešto tipa:samo da se nešto u ljub.životu dešava) u prijatelju.budalo ako ti to može past na pamet a istovremeno razmišljaljući s te negativne strane onda je jedini valjani zaključak-da ti ta osoba nikad nije bila prijatelj(govorim o 99.98%slučajeva-iznimke postoje ali mislim da to nismo mi.ha?)koliko je liku zaista stalo do te osobe kad dovodi u pitanje egzistenciju njihovog odnosa sa rečenicom:nemožemo više biti prijatelji,ja osjećam mnogo više od toga prema tebi.(hahaha konjino jedna-vidin kako ti je stalo.marsh)žene mogu biti ZLO ali samo kad izazovete.ništa se ne događa bez razloga kad su u pitanju ljudske interakcije......laički rećeno.pomicanje granica-ne hvala.zovem te prijateljem jer ti to jesi.prijatelj.(a to bi treba bit trajni odnos razumjevanja i povezanosti s bezuvjetnošću na vlasti)
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 16:28   #49 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Okej "mogu biti krava"!

Kaj prijatelji nisu u stvarnom životu? Kakav to život mora biti da u njemu možeš naći potencijalnog partnera, a kakav nije stvaran?
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 17:02   #50 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mogu biti krava

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 507
mogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mogu biti krava Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mogu biti krava

joj.pa jeli ja sve moran crtat?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: granica, pomicanje, prijateljstvo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108