| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Prijateljstvo - pomicanje granica u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vatra imam ja argumenata, ne brini, ali, za razliku od tebe, nisam još diplomirala (pravo) pa nisam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica Citat:
Hahahahahaha... Dobra replika. Imaš rep+ od mene. I priznajem poraz. Ti si pobijedila u ovoj raspravi. Svaka čast. Moj naklon. ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-04-07 Godina: 22
Poruka: 116
![]() ![]() | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica Citat:
CILJ OPRAVDAVA SREDSTVO!!! ![]()
__________________ Who you tryin' to get crazy with ese? Don't you know I'm loco? | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica za kraj bi reka: Sam ispod kape nebeske brojim zvijezde jutarnje Pitam se da li još koja trepće za mene Otišla si s osmijehom a u srcu s pogledom A meni samo ostaje da zbrajam pogreške bezbrojne Nisam te zaslužio, i prekasno sam shvatio K'o svi loši kockari s dušom prodanom Na zadnju kartu tebe sam potrošio |
| | |
| | #47 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica al' ga lupetate... ali, imate pravo i vatra i teica i damfisk (donekle) Kako reče Teica, nije glup, vidi da pričam o drugima, kaj mi onda ima prosipati svoje o nekim osjećajima prema meni, pa pričam ti kako bi khm - khm drugoga, u čemu je problem?????????????? To sa iskorištavanjem - nitko nikome nije stavio pištolj na glavu i rekao moraš! Ako sam te zamolila nešto učiniti dakle, ti to možeš i odbiti, a to što se nadaš nečemu ako mi napraviš uslugu.... Dakle, nije iskorištavanje! Emocije, shvaćanja, nježnost, da veza i da sex. A povlađivanje ne, možda prijatelj jedino! Ne treba mi netko da mi govori divno, krasno i bajno, ne treba mi netko tko me tetoši, treba mi ravnopravna osoba! Super je kad je dečko i prijatelj, ali treba znati dozirati, gadno je kad postane samo prijatelj, a dimenziju dečka imaš iz navike ili sličnih osjećaja, nimalo sexualnih!
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica serem se na sve osobe koje nisu sposobne nać ljubavnog partnera u stvarnom životu,nego projeciraju mogućnost ispunjene želje(idealni partner ili nešto tipa:samo da se nešto u ljub.životu dešava) u prijatelju.budalo ako ti to može past na pamet a istovremeno razmišljaljući s te negativne strane onda je jedini valjani zaključak-da ti ta osoba nikad nije bila prijatelj(govorim o 99.98%slučajeva-iznimke postoje ali mislim da to nismo mi.ha?)koliko je liku zaista stalo do te osobe kad dovodi u pitanje egzistenciju njihovog odnosa sa rečenicom:nemožemo više biti prijatelji,ja osjećam mnogo više od toga prema tebi.(hahaha konjino jedna-vidin kako ti je stalo.marsh)žene mogu biti ZLO ali samo kad izazovete.ništa se ne događa bez razloga kad su u pitanju ljudske interakcije......laički rećeno.pomicanje granica-ne hvala.zovem te prijateljem jer ti to jesi.prijatelj.(a to bi treba bit trajni odnos razumjevanja i povezanosti s bezuvjetnošću na vlasti)
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica Okej "mogu biti krava"! Kaj prijatelji nisu u stvarnom životu? Kakav to život mora biti da u njemu možeš naći potencijalnog partnera, a kakav nije stvaran? |
| | |
![]() |
| Tagovi: granica, pomicanje, prijateljstvo |
« Šta da radim???
|
prednosti »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:36.

Obećavam da će mi se za koju godinu dati.

) od njenog dečka, da je on idiot, da je ona s njim zbog love (sjeti se da ju cijeniš kao osobu), da te je namjerno i proračunato povrijedila, iskoristila, «zlobno, podlo, zločesto, bezobrazno žensko». Navela te je i obmanula da ju cijeniš kao osobu, a za to nećeš dobiti ništa zauzvrat.