| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Prijateljstvo - pomicanje granica u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica Okej "mogu biti krava"! Kaj prijatelji nisu u stvarnom životu? Kakav to život mora ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica prijatelji jesu u stvarnom životu.ali kad je u pitanju muško -ženski odnos("prijateljstvo"a da netko osjeća ljubav prema drugom)i kad osoba u toj situaciji pokušava doći do nečeg(ljub.zadovoljstva iako druga osoba nije zainteresirana)-u pitanju je "nestvarni život".jer se sve bazira na određeni pretjerano naglašeni egoizam u kojem nema p od prijateljstva a još manje od ljubavi(što osoba svojim stavom dokazuje),već se pokušava upotpuniti praznina na krivom mjestu.bila san u obe pozicije tako da sa sigurnošću mogu reć kad je nešto stvarno a ne...i ovo nije generaliziranje(kao što vidiš).......
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #52 (permalink) |
| next best thing | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica Što se dogodi između dvije prijateljske države, kada jedna od njih spomene pomicanje granica???. Dogodi se neprijateljstvo. Što se dogodi kada obje spomenu pomicanje granica??. Dogodi se ....... ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica Citat:
__________________ | |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica Citat:
Lepo receno! Svaka cast! ![]()
__________________ ♥ | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica za mene ne postoje musko zenska prijateljstva jer uvijek jedno prema drugom nesto osjecaju vise iako to nezele priznati ni sebi a kamoli drugome..ja sam njoj rekao da osjecam puno vise od prijateljstva,a ona je rekla da nezeli nista vise jer se boji ako me povrijedi u vezi da cemo izgubiti prijateljstvo koje imamo..to je najveci zajeb kod takvih stvari ![]()
__________________ klanjam vam se navijačice! samo tako dalje cure jer imate kvalitetu kad je u pitanju plesanje,nema vas niko na svijetu! |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Starter | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica ja mislim da postoje muško ženska prijateljstva ali treba ih s obe strane znati poštovati... i nikad se u prijateljstvu ne smije preći neka granica da ne dođe do simpatije... jer onda može završiti sve .. ja sam bila frendica s jednim dečkom koji je htio više... ali sam se pravila glupa i nisam mu htjela dati doznanja da vidim na što cilja... na kraju smo se posvađali jer me je nespremnu poljubio i disku.. to je prešlo granicu dobrog ukusa.. od tad ne pričamo |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 17-02-07 Lokacija: korak od mora, dva od sniga
Poruka: 6
![]() | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica Citat:
Svaka čast sve si rekao!!! Slažem se 100% upravo to mi se i događa. I još jedna stvar: Žene ne kuže da je svako prijateljstvo s muškarcem započelo na osnovi fizičke privlačnosti. A to što je kasnije taj muškarac napravio "grešku u koracima" pa ga je ona svrstala u kategoriju "prijatelji" to je drugi problem. Samo šta ovo o fizičkoj privlačnosti i prijateljstvu žene ne shvaćaju. A one koje shvaćaju, ne bi to priznale da im puškom prijetiš. Jer za žene vrijedi: prijatelj = isključena svaka fizička privlačnost, bilo kakvo sviđanje itd. A to šta ju taj prijatelj razumije bolje nego bilo tko, to im valjda nije bitno. Neka se javi ženska osoba koja bi htjela upoznat(a koamoli se družit s njim) muškarca koji joj je fizički odbojan. Mislim da takva ne postoji. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: granica, pomicanje, prijateljstvo |
« Šta da radim???
|
prednosti »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:52.