Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Prijateljstvo - pomicanje granica u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica Okej "mogu biti krava"! Kaj prijatelji nisu u stvarnom životu? Kakav to život mora ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-05-07, 17:11   #51 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mogu biti krava

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 507
mogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mogu biti krava Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mogu biti krava
Re: Prijateljstvo - pomicanje granica

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Okej "mogu biti krava"!

Kaj prijatelji nisu u stvarnom životu? Kakav to život mora biti da u njemu možeš naći potencijalnog partnera, a kakav nije stvaran?
prijatelji jesu u stvarnom životu.ali kad je u pitanju muško -ženski odnos("prijateljstvo"a da netko osjeća ljubav prema drugom)i kad osoba u toj situaciji pokušava doći do nečeg(ljub.zadovoljstva iako druga osoba nije zainteresirana)-u pitanju je "nestvarni život".jer se sve bazira na određeni pretjerano naglašeni egoizam u kojem nema p od prijateljstva a još manje od ljubavi(što osoba svojim stavom dokazuje),već se pokušava upotpuniti praznina na krivom mjestu.bila san u obe pozicije tako da sa sigurnošću mogu reć kad je nešto stvarno a ne...i ovo nije generaliziranje(kao što vidiš).......
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 17:15   #52 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,101
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Što se dogodi između dvije prijateljske države, kada jedna od njih spomene pomicanje granica???. Dogodi se neprijateljstvo. Što se dogodi kada obje spomenu pomicanje granica??. Dogodi se .......

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 21:07   #53 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,560
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
Što se dogodi između dvije prijateljske države, kada jedna od njih spomene pomicanje granica???. Dogodi se neprijateljstvo. Što se dogodi kada obje spomenu pomicanje granica??. Dogodi se .......
lijepo receno
Star 24-05-07, 00:04   #54 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: mogu biti krava Pogledaj Poruke
prijatelji jesu u stvarnom životu.ali kad je u pitanju muško -ženski odnos("prijateljstvo"a da netko osjeća ljubav prema drugom)i kad osoba u toj situaciji pokušava doći do nečeg(ljub.zadovoljstva iako druga osoba nije zainteresirana)-u pitanju je "nestvarni život".jer se sve bazira na određeni pretjerano naglašeni egoizam u kojem nema p od prijateljstva a još manje od ljubavi(što osoba svojim stavom dokazuje),već se pokušava upotpuniti praznina na krivom mjestu.bila san u obe pozicije tako da sa sigurnošću mogu reć kad je nešto stvarno a ne...i ovo nije generaliziranje(kao što vidiš).......

Lepo receno! Svaka cast!
Star 04-07-07, 09:47   #55 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-09-06
Godina: 18
Poruka: 916
Outlaw se izdvaja iz maseOutlaw se izdvaja iz maseOutlaw se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Outlaw

za mene ne postoje musko zenska prijateljstva jer uvijek jedno prema drugom nesto osjecaju vise iako to nezele priznati ni sebi a kamoli drugome..ja sam njoj rekao da osjecam puno vise od prijateljstva,a ona je rekla da nezeli nista vise jer se boji ako me povrijedi u vezi da cemo izgubiti prijateljstvo koje imamo..to je najveci zajeb kod takvih stvari
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 19:12   #56 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-07-07
Godina: 17
Poruka: 53
mojatajna se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mojatajna Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mojatajna

ja mislim da postoje muško ženska prijateljstva ali treba ih s obe strane znati poštovati... i nikad se u prijateljstvu ne smije preći neka granica da ne dođe do simpatije... jer onda može završiti sve .. ja sam bila frendica s jednim dečkom koji je htio više... ali sam se pravila glupa i nisam mu htjela dati doznanja da vidim na što cilja... na kraju smo se posvađali jer me je nespremnu poljubio i disku.. to je prešlo granicu dobrog ukusa.. od tad ne pričamo
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 18:35   #57 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-02-07
Poruka: 6
mrgood se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Ne.

Od žene, kao i od svakog drugog normalnog ljudskog bića (iako se žene ne može baš nazvat ljudskim bićima nego inkarnacijom zla) očekuje se svoju nezainteresiranost artikulirano priopći subjektu koji se trudi oko iste.

U prevodu: ako te tip ne privlači, a vidiš i jasno ti je da se trudi, onda mu ODMAH kažeš "Stari, ništa od toga...".

Ali ne!!!! Žene to ne rade... jer one žele imat "prijatelje" - u prevodu - žele da se netko oko njih bavi, udvara, drži ih ko' kap vode na dlanu, iako znaju da neće ništa bit od toga, ali to ODBIJAJU PRIOPĆIT.

Pojednostavljeno - pažnja vam godi, pa ne želite reć jadničku da nema ništa od toga.

Zlobno, podlo, zločesto, bezobrazno - ukratko, tipično ženski.

Nitko nikog ne navodi "da vjeruje da joj je prijatelj"... nego se muškarac pokušava približit ženi na nekoj normalnoj, ljudskoj razini (što je, naravno, nemoguće jer žene nisu normalni ljudi). A zašto? Pa zato što, ako se ženi priđe sa pričom "zgodna si, seksi si, lijepa si" onda bivaš optužen da si šovinističko đubre koje ne cijeni ženu kao osobu.

Dakle, kad ženi priđeš cijeneći ju kao osobu, onda te žena odmah strpa u kategoriju "prijatelj" - a to, u interpretaciji zlobnog ženskog mozga, otprilike znači "ne privlači me, ali to mu neću reći".

Upravo suprotno. Za trud oko žene, za nastojanje da se shvate i njezine duhovne potrebe, za razumijevanje, razgovor i sve ono što sa ženom radiš, bivaš nagrađen prezirnim odbijanjem uz zloban komentar "pa ti si meni samo prijatelj... ja tebi mogu reći sve... ali ne razmišljam o tebi na taj način"

Naime, zlobni ženski mozak rezonira na slijedeći način:

1. onaj s kim je bliska u duhovnom, mentalnom i emotivnom smislu je prijatelj - znači NEMA VEZE, NEMA SEKSA, NEMA INTIMNOSTI

2. onaj s kim nije bliska ni u duhovnom, ni u mentalnom, ni u emotivnom smislu je dečko - znači VEZA, SEKS, INTIMNOST

Rezime: onaj koji sa ženom ostvari dublju povezanost, neće nikad biti s njom intiman.

A vrhunac ženske zločestoće je optužba da muškarci ne mogu povezat seks i osjećaje. A ŠTO ONDA ŽENE ČINE??? Ne jebu se s onima s kojima su emotivno bliske!!!

No comment. Zašto, pitate se... Pa iz jednog vrlo jednostavnog razloga:

Rijetke su žene koje su zaljubljene... A kako to? Pa onako kako sam gore već napisao.

Emotivno su bliske s "prijateljima", ali se jebu s onima s kojima nisu emotivno bliske. I onda se čude zašto ih njihovi jebači ne razumiju...

Optužuju muškarce da ih ne cijene, a istovremeno najustrajnije odbijaju intimno se prepustit onome muškarcu s kojim su ostvarile pravi, emotivni i mentalni spoj. Jer takav je "prijatelj" i ona o njemu "ne razmišlja na takav način".

Zlobo, ime ti je žena.

Svaka čast sve si rekao!!! Slažem se 100% upravo to mi se i događa. I još jedna stvar: Žene ne kuže da je svako prijateljstvo s muškarcem započelo na osnovi fizičke privlačnosti. A to što je kasnije taj muškarac napravio "grešku u koracima" pa ga je ona svrstala u kategoriju "prijatelji" to je drugi problem. Samo šta ovo o fizičkoj privlačnosti i prijateljstvu žene ne shvaćaju. A one koje shvaćaju, ne bi to priznale da im puškom prijetiš. Jer za žene vrijedi: prijatelj = isključena svaka fizička privlačnost, bilo kakvo sviđanje itd. A to šta ju taj prijatelj razumije bolje nego bilo tko, to im valjda nije bitno. Neka se javi ženska osoba koja bi htjela upoznat(a koamoli se družit s njim) muškarca koji joj je fizički odbojan. Mislim da takva ne postoji.
mrgood je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-02-08, 16:50   #58 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-02-08
Poruka: 17
GUARDIANDRAGON se izdvaja iz mase
Prava osoba nije ona koja če učiniti sve za novac,nego za druge koji se osječaju kao on/ona.

To je moja izreka i nek je tko pokuša blatiti.

Koristi Edit!

Zadnji Uredio daidza : 15-02-08 u 18:38.
GUARDIANDRAGON je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 17:10   #59 (permalink)
Mad
prof. Foruma

Datum registracije: 19-11-05
Godina: 22
Poruka: 1,386
Mad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mad

po mom misljenju te se granice mogu pomaknuti... nesto kao prijatelji s beneficijama... oboje zadovoljni
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 09:38   #60 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,099
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Rekao, popušio, i sad smo si dobri!!!

...barem mislim da jesmo.
Odgovor
Tagovi: granica, pomicanje, prijateljstvo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108