| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Prijateljstvo - pomicanje granica u Društvo forumu; 3. razredu gimnazije došla je nova cura,bila je ok,bili smo prijatelji i sve je bilo ok,kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-04-08
Poruka: 2
![]() | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica 3. razredu gimnazije došla je nova cura,bila je ok,bili smo prijatelji i sve je bilo ok,kad smo došli u četvrti razred počela mi se sviđati.rekao sam to najboljem frendu koji je sve uprskao......rekao joj je to.......sad se ona i ja cijelo vrijeme se svađamo i mirimo...što da učinim???? |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 25
Poruka: 122
![]() | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica A imao sam.. tako to je u životu.. netko ti se svidi, premda je prijatelj. Pa se možda bojiš ugroziti prijateljstvo.. Ipak sam bio taj koji nije mogao 'šutjeti'. Neke stvari su se zato 'smrzle' pa nikad o tome nismo pričali.. što mi je bilo žao u jednu ruku..
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." |
| | |
| | #67 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-10-06 Lokacija: Misty Mountains Godina: 22
Poruka: 2,000
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica decki,imam problema na faksu.Ne sa gradivom,to ne ulazi u ovu temu.Ima jedna cura,trenutno pije sok od jabuke,ne da mi mira.Evo,ruke mi se tresu.Ima prijatelja s povlasticama,al je prava poslastica.... Sta da radim?znate kako je brutalna...... ja se nadma da nije na ovom forumu...nece da kaze krivo kuzi kad joj nudim cokoladu..i to ne bilo kakvu,nego milku i to s ljesnjacima(cijelim)
__________________ Ako si sjena,gdje ti je hlad? |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 798
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica sve ok, al mi se ne uklapa tu sok od jabuke.. zasto je on bitan za problem? haha.. ali, može biti ključan., sutra se prošeći kraj nje sa dvolitarnim tetrapakom tog soka i pomisliće da ste srodne duše... ah
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
![]() |
| Tagovi: granica, pomicanje, prijateljstvo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:25.