| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Prijateljstvo - pomicanje granica u Društvo forumu; J a sam svojoj prijateljici koju poznajem od šeste godine već u dva navrata izjavljivao ljubav...dva puta u nekih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-08 Godina: 33
Poruka: 64
![]() | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica J a sam svojoj prijateljici koju poznajem od šeste godine već u dva navrata izjavljivao ljubav...dva puta u nekih sedam godina, koliko se god i meni cijela ta stvar činila pomalo neprirodna. Ali uvijek je to sve uspjevalo ispasti nekako simpatićno pa i danas funkcioniramo kao prijatelji...bez nekih trauma tog odnosa. |
| | |
| | #72 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica Citat:
![]()
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? | |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-03-08 Lokacija: slavonija Godina: 22
Poruka: 280
![]() | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica ja sam svojoj frendici rekao sta osijecam prema njoj i naravno nije ispalo dobro. poslije toga jako dugo nismo pricali( nije me htijela ni pogledati) ali sad smo si dobri i sve je ok.
__________________ nije sretan ko puno ima, sretan je onaj ko malo treba |
| | |
| | #77 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica Citat:
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. | |
| | |
| | #79 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica Evo ja Vuxsu nikad ne bi bio dečko jer dođe pijan na forum i piše gluposti. ![]() Sa njim samo prijateljstvo. Ništa više. ![]() Samo da kažem... pomakao sam ja granicu (zaljubio se u prijateljicu) ali opet ako se zaljubiš u prijateljicu to nije prijateljstvo jer jedna strana ima mnogo više od samo prijateljskih osjećaja, pa to nije baš dobro završilo. Jesmo i dalje prijatelji i iako je sad STVARNO gledam samo kao prijateljicu to više nije isto...
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-05-08 Lokacija: BiH
Poruka: 10
![]() | Re: Prijateljstvo - pomicanje granica Iskrenost je za mene vrlina.Nije je dobro odgađat ,ionako ili dobivaš sve ili ništa. Obično iskrene osobe nadrapaju ,ali dođe i njihovi pet minuta. Budite isreni pogotovo u ljubavi! |
| | |
![]() |
| Tagovi: granica, pomicanje, prijateljstvo |
« Šta da radim???
|
prednosti »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:38.