Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Prijateljstvo - pomicanje granica u Društvo forumu; J a sam svojoj prijateljici koju poznajem od šeste godine već u dva navrata izjavljivao ljubav...dva puta u nekih ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-05-08, 11:47   #71 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-03-08
Godina: 33
Poruka: 64
SamSam se izdvaja iz mase
Re: Prijateljstvo - pomicanje granica

J a sam svojoj prijateljici koju poznajem od šeste godine već u dva navrata izjavljivao ljubav...dva puta u nekih sedam godina, koliko se god i meni cijela ta stvar činila pomalo neprirodna. Ali uvijek je to sve uspjevalo ispasti nekako simpatićno pa i danas funkcioniramo kao prijatelji...bez nekih trauma tog odnosa.
SamSam je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-05-08, 20:42   #72 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 07-06-05
Godina: 19
Poruka: 1,450
ivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivanusic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivanusic

Citat:
Pravi autor: sumsko_voce Pogledaj Poruke
Kad niko nece, evo van.

Jeste li imali kad prijateljicu ili prijatelja za koju/kojeg ste gajili osjecaje koje joj/mu niste nikad rekli?Ili ste stekli hrabrosti i ipak im to rekli?kako je prošlo?jel ste sad u takvoj situaciji?Jeste li i dalje prijatelji nakon šta ste im predočili svoje osjećaje?

Osobno?Jesam. Nije prošlo kako san očekiva, kompletno razočaranje. Jesmo li prijatelji danas? Ne znam. Ne znam mogu li bit. Nismo se dugo čuli, a vidili smo se prije misec dana, samo san je pozdravija i maka se. Ni dan danas ne znam zašto nije moglo ić. blah nije bitno. Aj pišite.
Ovo ko da sam ja pisao.. Ista stvar mi se dogodila (samo kaj se sad ona miče, a ne ja) i žalim zbog toga ko zbog ničeg, jer ta cura mi stvarno puno znači, al ono prijateljstvo koje je prije bilo, sad jednostavno više nije to to..
Odgovori sa citatom
Star 03-05-08, 23:57   #73 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,111
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

prijateljstvo prije svega ! uvijek !

24....
cina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-05-08, 00:02   #74 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-11-06
Godina: 22
Poruka: 779
Markan se izdvaja iz maseMarkan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
prijateljstvo prije svega ! uvijek !
slažem se... ali...

mah, komplicirano zna to biti...

Rock On!
Markan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-05-08, 15:02   #75 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 19-02-08
Poruka: 606
-cool girl- se izdvaja iz mase

Hm...nemam takvih iskutva,al...
-cool girl- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 01:32   #76 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-03-08
Godina: 22
Poruka: 280
smooky se izdvaja iz mase

ja sam svojoj frendici rekao sta osijecam prema njoj i naravno nije ispalo dobro. poslije toga jako dugo nismo pricali( nije me htijela ni pogledati) ali sad smo si dobri i sve je ok.
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 02:22   #77 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,216
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
Dakle, žena ima prijatelja s kojim može pričati o svemu i s kojim je duhovno povezana, a jedina povezanost na koju on misli je ona u spolnom činu. Što znači da njegovo kimanje glavom i razumijevanje samo sredstvo koje je opravdano višim ciljem dirigiranim od strane gosp Penisa. Onog trenutka kada spomenuti gospodin dobije što želi, šalje muškarcu impulse (u ono što se inače kod žene naziva mozgom) da se može opustiti i biti onakav kakav u biti i je- prava šovinistička svinja. Tada, dakle, od prijatelja koji suosjeća, postaje idiot koji ne razumije= dečko. U svakom slučaju, žena završi s idiotom.
Stari post. Ali da, to je to... Ziva istina.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 02:34   #78 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,968
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

joooooooooooj hjesma opijan boli em kruac nakaj naptipkam
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 09:12   #79 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,163
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Evo ja Vuxsu nikad ne bi bio dečko jer dođe pijan na forum i piše gluposti.

Sa njim samo prijateljstvo. Ništa više.

Samo da kažem... pomakao sam ja granicu (zaljubio se u prijateljicu) ali opet ako se zaljubiš u prijateljicu to nije prijateljstvo jer jedna strana ima mnogo više od samo prijateljskih osjećaja, pa to nije baš dobro završilo. Jesmo i dalje prijatelji i iako je sad STVARNO gledam samo kao prijateljicu to više nije isto...
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 22:19   #80 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-05-08
Poruka: 10
Inga48 se izdvaja iz mase

Iskrenost je za mene vrlina.Nije je dobro odgađat ,ionako ili dobivaš sve ili ništa.
Obično iskrene osobe nadrapaju ,ali dođe i njihovi pet minuta.
Budite isreni pogotovo u ljubavi!
Inga48 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: granica, pomicanje, prijateljstvo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108