Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 32

PROBLEM !!!!!!!!

Raspravljate o temi PROBLEM !!!!!!!! u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; E ovako ja imam jedan problem...radi se o jednoj curi ,ali je stvar u tome sto sam ja s tom ...

Regularni forumas Avatar od korisnika Niger
    Datum registracije
    29-04-06
    Starost
    26
    Poruka
    172
    Liked
    0 times

Red face PROBLEM !!!!!!!!

E ovako ja imam jedan problem...radi se o jednoj curi ,ali je stvar u tome sto sam ja s tom curom postao jako dobar mozda pre jako ....sad u detaljena se meni svida ves jko puno vremena i to jako mi se svida,i ja sam joj to rekao i popricao s najboljim prijateljom oko toga on mi je rekao da odlucim jeli zelim prijateljstvo ili vezu i ja sam odabrao prijateljstvo umijesto toga i popricao sam s njom oko toga i ona se slozila...sad neznam jesam li pogrijesio jesam li mogao biti s njom ili ne i umirem i ubijam sam sebe iz nutra zato sto neznam sta da radim,pa bi molio nekog da mi da kakav savijet ako ima...
    e i molio bi lijepo da oni koji me zele sprdat da slobodno odijebu zato sto mi nije do zajebancije
    "Držim da ništa nije teško onome ko ljubi."
    "Može li se ikada zaboraviti ono što se jednom ljubilo?

www.53nja-playground.co.nrhttp://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/nixdorf1.png

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika ševa
    Datum registracije
    28-08-06
    Starost
    29
    Poruka
    6,907
    Liked
    6 times

Re: PROBLEM !!!!!!!!

zašto si izabrao prijateljstvo ako ti se sviđa na više nego prijateljski način?

eva
    eva je offline
    tuka Avatar od korisnika eva
    Datum registracije
    12-12-06
    Starost
    27
    Poruka
    3,673
    Liked
    5 times

Zasto bi te netko sprda?

Ajde,nije sve izgubljeno. Ako se i ti njoj svidas, sad se i ona misli zasto si ti zelija bit samo prijatelj s njom. Ugl, iako ste sad kao prijatelji mozes vidit ima li simpatija i sa njene strane, a to se itekako vidi i ako vidis da ima poduzmi nesto. Riskiraj. A ako nema onda nisi nista ni izgubija... samo dobija prijateljicu (ukoliko je zelis kao prijateljicu).
    Al u svakom slucaju glupo ti je igrat previse na sigurno.

prof. Foruma
    Datum registracije
    26-06-08
    Poruka
    1,312
    Liked
    1 times

Eh da ..bitno je znat, ZAŠTO... si izabrao prijateljstvo? Radi nje?.. Radi sebe ?...

Dr. Love Avatar od korisnika Oggy
    Datum registracije
    21-12-06
    Starost
    31
    Poruka
    5,170
    Liked
    5 times

Mozda ga bilo frka ako uđe u vezu pa se ona prekine da ce onda se prekinuti i prijateljstvo. Najcesce tako i bude...
    Miki, taktički si to trebao odigrati. Prvo malo pripremiš teren i onda igras na kartu fuckbuddiesa....znaci frendovi, ali kad se kome digne kifla ili navlaži muf tada dođe do klinča. Ali naravno, bez pretjerane ljubomore ako u medjuvremenu tko drugi odradi posao...
    Znaci, pokupio si najbolje od obje verzije, a nisi popušio ak se posvadjate. Em imas frendicu, em ju šarafiš koliko želiš i svi sretni i zadovoljni.
    Naravno, ovo sve pije vode ako ste mentalno spremni za tako nesto. A ako niste onda nemoj niti ići u tom mjeru u kojem si vec lagano i krenuo
    Ja sam najsretniji čovjek na svijetu

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Stari moj, ti sa frendom pričaš ko da ćeš s njim hodat, trebao si sa njom pričat, a ne ovako samo izjavit bit ćemo prijatelji.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

prof. Foruma
    Datum registracije
    26-06-08
    Poruka
    1,312
    Liked
    1 times

Ind..ma decko je popricao s njom i ona se složila da budu prijatelji, mislim..sad sam malo zbunj... !

GospodiČna maČki sliČna Avatar od korisnika Arylin
    Datum registracije
    12-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    8,222
    Liked
    19 times

Hm, reci joj kako se osjećaš, da, u slučaju da ona ne osjeća isto, si spreman da ostanete samo prijatelji.

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: avelana Pogledaj Poruke
    Ind..ma decko je popricao s njom i ona se složila da budu prijatelji, mislim..sad sam malo zbunj... !
    Hmm nekak sam shvatio da je on više sa frendom pričal nego sa njom. Makar ovdje se vidi iz aviona da su emocije u pitanju.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

prof. Foruma
    Datum registracije
    26-06-08
    Poruka
    1,312
    Liked
    1 times

yes ,yes... tu se slažem! Mislim da je to napravio radi osiguranja..tj izabravši prijateljstvo! Al ko ne riskira ne profitira..

Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku