zašto si izabrao prijateljstvo ako ti se sviđa na više nego prijateljski način?
Raspravljate o temi PROBLEM !!!!!!!! u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; E ovako ja imam jedan problem...radi se o jednoj curi ,ali je stvar u tome sto sam ja s tom ...
"Držim da ništa nije teško onome ko ljubi."
"Može li se ikada zaboraviti ono što se jednom ljubilo?
www.53nja-playground.co.nrhttp://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/nixdorf1.png
zašto si izabrao prijateljstvo ako ti se sviđa na više nego prijateljski način?
Zasto bi te netko sprda?
Ajde,nije sve izgubljeno. Ako se i ti njoj svidas, sad se i ona misli zasto si ti zelija bit samo prijatelj s njom. Ugl, iako ste sad kao prijatelji mozes vidit ima li simpatija i sa njene strane, a to se itekako vidi i ako vidis da ima poduzmi nesto. Riskiraj. A ako nema onda nisi nista ni izgubija... samo dobija prijateljicu (ukoliko je zelis kao prijateljicu).
Al u svakom slucaju glupo ti je igrat previse na sigurno.
Eh da ..bitno je znat, ZAŠTO... si izabrao prijateljstvo? Radi nje?.. Radi sebe ?...
Mozda ga bilo frka ako uđe u vezu pa se ona prekine da ce onda se prekinuti i prijateljstvo. Najcesce tako i bude...
Miki, taktički si to trebao odigrati. Prvo malo pripremiš teren i onda igras na kartu fuckbuddiesa....znaci frendovi, ali kad se kome digne kifla ili navlaži muf tada dođe do klinča. Ali naravno, bez pretjerane ljubomore ako u medjuvremenu tko drugi odradi posao...
Znaci, pokupio si najbolje od obje verzije, a nisi popušio ak se posvadjate. Em imas frendicu, em ju šarafiš koliko želiš i svi sretni i zadovoljni.
Naravno, ovo sve pije vode ako ste mentalno spremni za tako nesto. A ako niste onda nemoj niti ići u tom mjeru u kojem si vec lagano i krenuo
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
Stari moj, ti sa frendom pričaš ko da ćeš s njim hodat, trebao si sa njom pričat, a ne ovako samo izjavit bit ćemo prijatelji.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Ind..ma decko je popricao s njom i ona se složila da budu prijatelji, mislim..sad sam malo zbunj... !
Hm, reci joj kako se osjećaš, da, u slučaju da ona ne osjeća isto, si spreman da ostanete samo prijatelji.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
yes ,yes... tu se slažem! Mislim da je to napravio radi osiguranja..tj izabravši prijateljstvo! Al ko ne riskira ne profitira..![]()