Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Problemi s curom u Društvo forumu; Znam jednu curu već 4 godine i slučajno smo završili zajedno, i postala mi je sve na svjetu. Zaljubio ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-04-08, 17:39   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-04-08
Poruka: 3
everlast19 se izdvaja iz mase
Problemi s curom

Znam jednu curu već 4 godine i slučajno smo završili zajedno, i postala mi je sve na svjetu. Zaljubio sam se u njuu ko u nikog prije... neam pojma zašto s obzirom na okolnosti al jebiga tako se desilo.

Od početka ta cura je koristila svaku priliku da me nekako sjebe, pričala mi je o svojim avanturama po novalji, bivšim dečkima, barila bivše dečke kad bi na njih naletila samnom a u isto vrjeme mi je govorila kako ona mene voli. Sad za te stvari kaze da nije to trebala radit i da me voli najvise na svjetu...
Sad više barem ne radi stvari koje je prije radila al zivcira me opet sta svako malo ide kod svog bivseg decka, pogotovo kad se posvađamo. Kad smo sami super je ali kad je neka frendica dođe ona uvjek trći za njom i ode od mene.
To je ukratko neke stvari koje su najviše ostale u sječanju i neke koje se događaju stalno.

Neam pojma, ful sam u kurcu stalno razmisljam jel ja to sve krivo tumačim samo il je ona jednostavno kuja koja me samo zajebava? Ubiti me već sram pomalo što sam zavolio takvu osobu...
everlast19 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 17:43   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 20
Poruka: 301
bruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13
Re: Problemi s curom

Ne, ne, nemoj da te bude sram što si nekog zavolio, srce ne bira...ali to šta je ona kuja, to je već druga stvar. A jesi ti kad proba učinit nešto od toga šta ona čini? Naravno da ne mislim da trčiš za bivšom, nego da ona misli da trčiš, pričaj malo ti tako o nekome, paš vidit kako će joj skočit živac! Ili ti dovedi svoje prijatelje, pa se na nju nemoj obazirat. E ako i nakon toga bude ladna ka špricer, baj baj!
Šta ona ima ić kod bivšeg kad se vi posvađate! Aaaaaaa, da je ta sa mnom, ne bi se više vratila! Pari pčela koja samo traži cvjetić koji će je trenutno zabavljat, grrr

I trč u predstavljanja,osim ako nisi doša na forum samo da bi ovo pita!
Star 29-04-08, 17:54   #3 (permalink)
Starter

everlast19 se izdvaja iz mase

Ma neznam vise... kaze da me voli... a onda se skroz suprotno ponaša, ja se nekako nadam da sve krivo tumačim. Pričali smo već dosta puta al ona jedan dan bude super a onda opet isto sve pa se svađamo opet i tako, ma neznam zasto bi ostala samnom ako me ne voli ali opet ne mogu shvatit zasto to sve radi...
everlast19 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 18:17   #4 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika kvaziLicious

Poruka: 140
kvaziLicious se izdvaja iz mase

nemoj krivo shvatiti, ali ista situacija je bila i kod mene.
sad ce ispast da me nisu ubile silne godine iskustva ovo ono, ali uglavnom reci cu ti da ce uvijek ostati takva.
bez obzira i ako ti njoj pocnes vracati istom mjerom.
mislim da ces tim postici da se jos vise svadjate. ja sam tako nesto trpila i trudila se pola godine, na kraju sam odustala otisla svojim putem. vuk dlaku mijenja, ćud nikada
kvaziLicious je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 20:51   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-04-08
nitaaaa se izdvaja iz mase

1. koliko tvoja cura ima godina? jer kako si je ti opisao,po mom mišljenju je još uvijek malo "zelena" i čini mi se kao da još uvijek nije pronašla "sebe"...

2. vjerujem da si već pokušao ozbiljno s njom porazgovarati o svemu tome...pokušaj opet, kod pametnih i razumnih ljudi razgovorom se riješava sve.

3. ako ništa drugo okreni ploči i ponašaj se isto kao ona, kad to shvati valjda će razmisliti o svom ponašanjau i o tome kako njeno ponašanje utječe na tebe i na vašu vezu.

4. nemoj žalit što si je zavolio...samo si pokazao koliko veliko srce imaš ako voliš osobu koja to možda nije zalužila.

5. glavu gore i ne dopuštaj si da te vrti oko malog prsta!!!!!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 21:02   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 2,524
Arylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Ne možeš protiv svojih osjećaja, ali cura JE kuja. Cure su, kao i dečki, kadri nekog gledati u oči i slagati mu da ga vole.
Jadno, ali istinito.

Moj ti je savjet da ju ostaviš da se opameti i sazrije, jer ovako će ti samo donijet patnju.
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 21:08   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 1,482
mmrki se izdvaja iz masemmrki se izdvaja iz masemmrki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mmrki

Citat:
Pravi autor: everlast19 Pogledaj Poruke
Neam pojma, ful sam u kurcu stalno razmisljam jel ja to sve krivo tumačim samo il je ona jednostavno kuja koja me samo zajebava?
Ona je KUJA KOJA TE ZAJEBAVA.

Pod hitno je odjebi i zaboravi.
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 21:37   #8 (permalink)
Hello Kitty fan

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 19
Poruka: 786
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

jao odjebi TO..
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 21:47   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
pajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznat

znam da je svima nama lako govorit "odjebi je" i evo ja ću ti isto to reći...

al znam da je tebi sjebano i nije ti baš lako ali moraš shvatit da to što ti je rekla "volim te" ti ustvari ne znači ništa...

danas ljudi tu riječ uzimaju zdravo za gotovo i govore u svakoj prilici...

ljubav se ne govori, ona se pokazuje...
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 14:46   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-02-08
Poruka: 230
-cool girl- se izdvaja iz mase

hmmm...ako ne nades ovdje neki odgovor,predlazem da odes u psihloga,(nemoj se toga sramiti,mozda bas ti i pogmone u nekim problemima)
-cool girl- je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103