| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Problemi s curom u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: -cool girl- hmmm...ako ne nades ovdje neki odgovor,predlazem da odes u psihloga,(nemoj se toga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-08 Godina: 33
Poruka: 62
![]() | Re: Problemi s curom Ma naravno da se toga ne treba sramiti ali nije to još uvijek za psihologa. Sve je to nekako regularni problem koji će se riješiti kada si objasne svoje želje, potrebe i očekivanja i kada uvide da li to i na koji način može funkcionirati. |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 24
Poruka: 121
![]() | Re: Problemi s curom Citat:
Mislim da bi prije ona trebala.
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() | Re: Problemi s curom tako je, takve stvari treba odmah u startu riješit brzo i čisto! Previše je ljudi u lošim vezama jer nemaju hrabrosti živjet po svome !!!
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 630
![]() | Re: Problemi s curom A izvinite onda,mozda imate pravo,mozda je se treba bas nje rijesiti,i naci neku koja nece raditi takve idiotarije,,ili nesto deseto..Al u svakom slucaju,fuck off od takvih ljudi,sto ce nam lose,osobe,kad mozemo i naci nesto bolje..jel de? ) |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:10.

)