| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Samoća u Društvo forumu; Pozz svima. Imam nekoliko problema. Jako sam usamljen,nažalost preosjećajan sam,puno toga me pogodi i rasplače,želim samo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 4
![]() | Samoća Pozz svima. Imam nekoliko problema. Jako sam usamljen,nažalost preosjećajan sam,puno toga me pogodi i rasplače,želim samo biti sretan,želim pronaći curu,ali teško je pronaći osobu koja će me shvatit i biti samnom zbog onog kakav jesam. Mislim da niti jedna cura ne voli osjećajne dečke. Sad mislite da ne izlazim nigdje niti ništa,ali izlazim, i ne nalazim curu,jer teško je nać curu u nekakvom klubu,gdje ne čujem sebe kad pričam,i većinom su svi tamo zbog avantura,i većina je pijana,mene to nimalo ne privlači. Ako netko ima savjet nek napiše. Hvala unaprijed. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Samoća a mislio da sam jedini ovakav tu...jedine razlike među nama su da me ne pogodi svašta i da ne izlazim (ili jako rijetko i to upravo iz navedenog razloga, nebreš čut svoj glas od buke i sve mortus pijano)...
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-08-07 Lokacija: SPLIT Godina: 19
Poruka: 308
![]() | Re: Samoća a depresive.... Šta fali avanturama!!! bolje išta nego ništa! I ko ne voli pit i pijane ljude gledat?!?! Nema utjehe u vodi!![]()
__________________ podhitno tražin novu zanimaciju!!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Samoća Ja imam odličan društven život, no kako radim u Italiji dosta vremena sam sam i navikao sam već na takav način, no svejedno mi je puna kapa toga jer pokraj tih obaveza ne mogu trenutno ni ostvariti neku vezu... Naravno, to nije izgovor ali jebiga tako stvari stoje sad... Spašavaju me jedino ti vikendi kad dođem doma pa se vidim sa ekipom, izađem van... onda dobiješ neku volju i nadu... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Samoća Naći ćeš dobru curu koja ćete voljeti zbog onoga što si i na kraju ćeš se smijati ovom postu. Ali dotad nemoj očajavati doma nego izađi van i druži se. Nastoj djelovati što samopouzdanije jer cure namirišu mušku nesigurnost (a vjerujem da je i obrnuto) |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Samoća Izvadi kitu i počmi po ulici trčati. Doći će policija i otići ćeš u zatvor i tamo ćeš upoznat ekipu. Sad bez šale... razumijem te skroz. Ali moraš prihvatit činjenicu da kao što si sam rekao... rijetko koja ne da ne voli nego ja bi rekao rijetko vidi dobre dečke. Uglavnom cure u mlađim godinama više gledaju neke mangupe koji se ističu u masi nego neke samozatajne likove. A slažem se što se tiče klubova... tamo je jako teško sa nekim uspostaviti komunikaciju. Ali zato uvijek možeš osobu sa kojom želiš pričati pitat da izađete van i da pričate.. A cure koje ti tražiš ima ih svugdje... ima i vani samo se ne ističu u masi drugih. Takav tip cura je isto samozatajan i rijetko ih tko primjeti. Idi u knjižnicu i galerije...tamo ćeš naći fine i poštene cure. Iako naravno nema potrebe naglašavat kako istih ima i vani samo ih u masi treba pronaći...
__________________ Nema smisla. Zadnji Uredio MalikTintilinić : 20-01-08 u 22:02. |
| | |
![]() |
« Trazim...
|
Trazim macana »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:35.

Šta fali avanturama!!! bolje išta nego ništa! I ko ne voli pit i pijane ljude gledat?!?! Nema utjehe u vodi!
Iako naravno nema potrebe naglašavat kako istih ima i vani samo ih u masi treba pronaći...