Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Samoća u Društvo forumu; Pozz svima. Imam nekoliko problema. Jako sam usamljen,nažalost preosjećajan sam,puno toga me pogodi i rasplače,želim samo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-01-08, 21:22   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-01-08
Godina: 19
Poruka: 4
me_myself se izdvaja iz mase
Samoća

Pozz svima.
Imam nekoliko problema. Jako sam usamljen,nažalost
preosjećajan sam,puno toga me pogodi i rasplače,želim samo
biti sretan,želim pronaći curu,ali teško je pronaći osobu
koja će me shvatit i biti samnom zbog onog kakav jesam.
Mislim da niti jedna cura ne voli osjećajne dečke.
Sad mislite da ne izlazim nigdje niti ništa,ali izlazim,
i ne nalazim curu,jer teško je nać curu u nekakvom klubu,gdje
ne čujem sebe kad pričam,i većinom su svi tamo zbog avantura,i većina je pijana,mene to nimalo ne privlači.
Ako netko ima savjet nek napiše.
Hvala unaprijed.
me_myself je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 21:41   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 20
Poruka: 440
potemkin.hr se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku potemkin.hr
Re: Samoća

a mislio da sam jedini ovakav tu...jedine razlike među nama su da me ne pogodi svašta i da ne izlazim (ili jako rijetko i to upravo iz navedenog razloga, nebreš čut svoj glas od buke i sve mortus pijano)...
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 21:45   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-08-07
Godina: 19
Poruka: 308
daai se izdvaja iz mase

a depresive.... Šta fali avanturama!!! bolje išta nego ništa! I ko ne voli pit i pijane ljude gledat?!?! Nema utjehe u vodi!
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 21:46   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-11-06
Godina: 22
Poruka: 730
Markan se izdvaja iz maseMarkan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan

Ja imam odličan društven život, no kako radim u Italiji dosta vremena sam sam i navikao sam već na takav način, no svejedno mi je puna kapa toga jer pokraj tih obaveza ne mogu trenutno ni ostvariti neku vezu...

Naravno, to nije izgovor ali jebiga tako stvari stoje sad... Spašavaju me jedino ti vikendi kad dođem doma pa se vidim sa ekipom, izađem van... onda dobiješ neku volju i nadu...

Rock On!
Markan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 21:48   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 2,524
Arylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Naći ćeš dobru curu koja ćete voljeti zbog onoga što si i na kraju ćeš se smijati ovom postu.
Ali dotad nemoj očajavati doma nego izađi van i druži se. Nastoj djelovati što samopouzdanije jer cure namirišu mušku nesigurnost (a vjerujem da je i obrnuto)
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 21:56   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 961
MalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Izvadi kitu i počmi po ulici trčati. Doći će policija i otići ćeš u zatvor i tamo ćeš upoznat ekipu.

Sad bez šale... razumijem te skroz. Ali moraš prihvatit činjenicu da kao što si sam rekao... rijetko koja ne da ne voli nego ja bi rekao rijetko vidi dobre dečke. Uglavnom cure u mlađim godinama više gledaju neke mangupe koji se ističu u masi nego neke samozatajne likove. A slažem se što se tiče klubova... tamo je jako teško sa nekim uspostaviti komunikaciju. Ali zato uvijek možeš osobu sa kojom želiš pričati pitat da izađete van i da pričate.. A cure koje ti tražiš ima ih svugdje... ima i vani samo se ne ističu u masi drugih. Takav tip cura je isto samozatajan i rijetko ih tko primjeti.

Idi u knjižnicu i galerije...tamo ćeš naći fine i poštene cure. Iako naravno nema potrebe naglašavat kako istih ima i vani samo ih u masi treba pronaći...

Zadnji Uredio MalikTintilinić : 20-01-08 u 22:02.
MalikTintilinić je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 21:58   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-01-08
Poruka: 13
mjaut se izdvaja iz mase

aj aj ubost ces neku kad tad
subotom vani se ni ne traze zenske
mjaut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 21:58   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 20
Poruka: 440
potemkin.hr se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku potemkin.hr

MalikTintilinić
To govoriš iz iskustva?
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 22:04   #9 (permalink)
made in china

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,333
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

bokte kaje ovo..klub usamljenih i sjebanih...
Vuxs je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 22:07   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 961
MalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Misliš za zatvor ili? Za zatvor se šalim ali ovo shvaćam u čemu je problem ali ne mogu pomoći nažalost jer osoba sama mora se potruditi da bi promjenila stvari koje je muče.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103