Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Samoća u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Vuxs bokte kaje ovo..klub usamljenih i sjebanih... Ne klub svijet nije ružičast ili drugim riječima &...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-01-08, 22:14   #11 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Samoća

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
bokte kaje ovo..klub usamljenih i sjebanih...
Ne klub svijet nije ružičast ili drugim riječima "dobrodošli u život"

Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 01:11   #12 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,226
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: mjaut Pogledaj Poruke
aj aj ubost ces neku kad tad
subotom vani se ni ne traze zenske
Istina , istina... Petkom je ipak lakse...

Al ne , ljudi stvarno... cemu iskljucivost? Mozda bas na super zensku naletite subotom vani, zasto ne? Super cure se ne zabavljaju? Ne morate pricat di je buka, sidnite isprid skupa s njenom i tvojom ekipom, ajdete svi skupa na neko drugo misto (u kafic ili negdi), prosetajte, ajdete na topli sendvic, sta ti ja znam.... Pitas je posli broj moba onako kao neobavezno ako osjetis da ima kemije izmedu vas i to je to...
A i vi muski ste postali cudni i nemastoviti...

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 09:55   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,099
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

...ja sam poput tebe, ali sam vjerojatnije puno stariji i isfrustriraniji nego ti, i definitivno previše dopuštam Dr. Alkoholu da upije moje probleme. Barem imaš + za razliku od mene, i --- jer ti se je teže opustiti!!!
Drizzt je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 06:26   #14 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-11-06
Poruka: 1
duke se izdvaja iz mase

imas tek 19 godina, jos ti je rano za takva razmisljanja
duke je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 07:48   #15 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 56
Poruka: 718
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Veliki je put prid tobom koji se zove ''život'', očajavat sad kad si napravija samo jedan korak, to nije dobro, sam moraš nač rješenja, zatvaranje u kuću nije rješenje, rješenje je samo u tvojoj glavi i tvojoj svjesti i nigdje drugdje. Oslobodi se te tjeskobe i samosažaljenja i bit će puno bolje. Toliko za početak, od mene.
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 09:02   #16 (permalink)
prof. Foruma

Takve stvari tako prekrasno zvuče kad ih izgovori osoba kojoj je svaki dan kao san, i ne pomaže uopće, samo te zakopa saznanje kako je drugima krasno dok si ti u kurcu!!!

Moraš van, a sve ostalo ćeš, morati riješiti sam !
Drizzt je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 11:18   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,561
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: me_myself Pogledaj Poruke
Pozz svima.
Imam nekoliko problema. Jako sam usamljen,nažalost
preosjećajan sam,puno toga me pogodi i rasplače,želim samo
biti sretan,želim pronaći curu,ali teško je pronaći osobu
koja će me shvatit i biti samnom zbog onog kakav jesam.
Mislim da niti jedna cura ne voli osjećajne dečke.
Sad mislite da ne izlazim nigdje niti ništa,ali izlazim,
i ne nalazim curu,jer teško je nać curu u nekakvom klubu,gdje
ne čujem sebe kad pričam,i većinom su svi tamo zbog avantura,i većina je pijana,mene to nimalo ne privlači.
Ako netko ima savjet nek napiše.
Hvala unaprijed.
hmm.. a nekakav tecaj necega? stranog jezika, plesa, stajanja na trepavicama?
Star 22-01-08, 11:48   #18 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: me_myself Pogledaj Poruke
želim pronaći curu,ali teško je pronaći osobu
koja će me shvatit i biti samnom zbog onog kakav jesam.
A Kakav si ti to da te se ne bi moglo prihvatiti; ružan, troll, koljač po kućama, Jack The Ripper???
Drizzt je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 12:30   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-01-08
Godina: 19
Poruka: 4
me_myself se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: Drizzt Pogledaj Poruke
A Kakav si ti to da te se ne bi moglo prihvatiti; ružan, troll, koljač po kućama, Jack The Ripper???

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
hmm.. a nekakav tecaj necega? stranog jezika, plesa, stajanja na trepavicama?
to iz vlastitog iskustva ili...?

Zadnji Uredio daidza : 22-01-08 u 13:25.
me_myself je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 12:43   #20 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 854
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

hm čim sam pročitala što si napisao palo mi je na pamet što i shelby...ako te ne zanimaju izlasci,pijančenje..mora te nešto drugo zanimati,mora da imaš neke druge interese i nešto u čemu si dobar..bavi se tim,upoznaj ljude koji imaju iste interese kao i ti,druži se sa njima,možda među njima nađeš neku malu koja misli kao i ti da ju nitko ne razumje.....toliko od mene..u potpisu MAGDA WELTRUSKY
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111