| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Samoća u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Vuxs bokte kaje ovo..klub usamljenih i sjebanih... Ne klub svijet nije ružičast ili drugim riječima &... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,226
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Samoća Istina , istina... Petkom je ipak lakse... Al ne , ljudi stvarno... cemu iskljucivost? Mozda bas na super zensku naletite subotom vani, zasto ne? Super cure se ne zabavljaju? Ne morate pricat di je buka, sidnite isprid skupa s njenom i tvojom ekipom, ajdete svi skupa na neko drugo misto (u kafic ili negdi), prosetajte, ajdete na topli sendvic, sta ti ja znam.... Pitas je posli broj moba onako kao neobavezno ako osjetis da ima kemije izmedu vas i to je to... A i vi muski ste postali cudni i nemastoviti... ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Re: Samoća ...ja sam poput tebe, ali sam vjerojatnije puno stariji i isfrustriraniji nego ti, i definitivno previše dopuštam Dr. Alkoholu da upije moje probleme. Barem imaš + za razliku od mene, i --- jer ti se je teže opustiti!!! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 718
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Samoća Veliki je put prid tobom koji se zove ''život'', očajavat sad kad si napravija samo jedan korak, to nije dobro, sam moraš nač rješenja, zatvaranje u kuću nije rješenje, rješenje je samo u tvojoj glavi i tvojoj svjesti i nigdje drugdje. Oslobodi se te tjeskobe i samosažaljenja i bit će puno bolje. Toliko za početak, od mene.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Re: Samoća Takve stvari tako prekrasno zvuče kad ih izgovori osoba kojoj je svaki dan kao san, i ne pomaže uopće, samo te zakopa saznanje kako je drugima krasno dok si ti u kurcu!!! Moraš van, a sve ostalo ćeš, morati riješiti sam ! |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Samoća Citat:
__________________ | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Samoća hm čim sam pročitala što si napisao palo mi je na pamet što i shelby...ako te ne zanimaju izlasci,pijančenje..mora te nešto drugo zanimati,mora da imaš neke druge interese i nešto u čemu si dobar..bavi se tim,upoznaj ljude koji imaju iste interese kao i ti,druži se sa njima,možda među njima nađeš neku malu koja misli kao i ti da ju nitko ne razumje.....toliko od mene..u potpisu MAGDA WELTRUSKY |
| | |
![]() |
« Trazim...
|
Trazim macana »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:14.

svijet nije ružičast ili drugim riječima "dobrodošli u život"

Ne morate pricat di je buka, sidnite isprid skupa s njenom i tvojom ekipom, ajdete svi skupa na neko drugo misto (u kafic ili negdi), prosetajte, ajdete na topli sendvic, sta ti ja znam....
Pitas je posli broj moba onako kao neobavezno ako osjetis da ima kemije izmedu vas i to je to...