| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Samoća u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: me_myself to iz vlastitog iskustva ili...? mislis na stajanje na trepavicama? aha, u tome imam puno iskustva... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Samoća kronična nejebica chini svoje... XD ..samoča je sasvim druga stvar! ija sam ponekad usamljen al onda poduzmem nest u vezi toga u životu.. makar ispal kreten, papak, mulac.. kaj god!
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Samoća Citat:
ima načina uvijek samo trebaš biti smion i uporan makar ispao budala (naravno, ne mislim na veće glupiranje ali..) Evo ako imaš ljubimca, zašto nebi izašao sa njim u šetnju malo češće? Jer ti se neda? Jer je potez očajnika? Jer imaš pametnijeg posla? Je, je mnogi se tako tješe pa i ostanu uostalom godinama sa sobom i psom ![]() | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Samoća Citat:
I od kuda ti to da cure ne vole osjećajne dečke?! Ja znam hrpu tipova koji se rasplaču na malo laganiju pjesmu pa oko njih sve vrvi curama!!! A ovo za klubove, pa i ti se malo uživi u tu avanturu, a što se tiče pijanih ljudi, a to ti ne mogu pomoći jer sam maloljetan (15) a i ne pijem previše!!!
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 20-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 4
![]() | Re: Samoća Citat:
![]() | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Samoća dečko se zajebava na svoj račun... a i da je gay u čemu je problem? ot: izađi iz kuće, ne kukaj doma stalno...malo van, priđi jednoj, ak te odjebe priđi drugoj...ne posustaj... ima cura za svaki tip dečka...
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Samoća Ej nemoj meni govoriti da sam gay , ja sam te samo pitao jer imaš slične simptome kao emo, a ti mi odmah govoriš da sam peder!!!! To što ja imam Hello Kitty na avataru i u profilu, ne mora značiti da sam pedrer nego da se zezam s crtićem koji vole mala djeca, a i to mi je hvala što ti pokušavam pomoći!Ne shvaćam što te naljutilo, ako to što sam pitao jesi li emo, najdublje se ispričavam!
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Samoća Citat:
![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall | |
| | |
![]() |
« Trazim...
|
Trazim macana »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:53.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.
Ne morate pricat di je buka, sidnite isprid skupa s njenom i tvojom ekipom, ajdete svi skupa na neko drugo misto (u kafic ili negdi), prosetajte, ajdete na topli sendvic, sta ti ja znam....
Pitas je posli broj moba onako kao neobavezno ako osjetis da ima kemije izmedu vas i to je to... 
ima načina uvijek samo trebaš biti smion i uporan makar ispao budala (naravno, ne mislim na veće glupiranje ali..) Evo ako imaš ljubimca, zašto nebi izašao sa njim u šetnju malo češće? Jer ti se neda? Jer je potez očajnika? Jer imaš pametnijeg posla? Je, je mnogi se tako tješe pa i ostanu uostalom godinama sa sobom i psom 

, ja sam te samo pitao jer imaš slične simptome kao emo, a ti mi odmah govoriš da sam peder!!!! To što ja imam Hello Kitty na avataru i u profilu, ne mora značiti da sam pedrer nego da se zezam s crtićem koji vole mala djeca, a i to mi je hvala što ti pokušavam pomoći!