a što ćeš, navikneš se s vremenom
Raspravljate o temi Soleri i solerice u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Gledam malo temu jeste usamljeni i razmišljam nešto. Već mi prelazi u naviku da sam solo (usamljenost na planu partnera) ...
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
a što ćeš, navikneš se s vremenom
Dosta dobro. Rađe da sam sama nego sa budalom.
Ponekada je normalno da ti to nekaj kaj si imao u vezi fali, ali...
Do sada sam imala dvije recimo prave veze (poluveze nisu bitne) koje su više - manje "tražile" da si sama organiziram vrijeme, a i takav sam tip koji nema potrebu biti stalno sa partnerom njinja - njanja.
Prvome je to malo i smetalo, a i smeta mu još uvijek (priznao).
Drugi je bio skoro 300 km dalje i tu sam navikla više biti sama nego kaj sam zapravo i imala dečka.
kada razmišljam o mogućnosti nove, ozbiljne veze... mislim da će budući imati jako puno terapijskog posla s menom. Kaj se povjerenja bar tiče.
stupid is as stupid does
nakon veze od 6 godina dobro mi je doslo malo slobode!
ali sada, nakon vise od god.dana.... svoje nezadovoljstvo ljecim nekim drugim stvarima... shoppingoma to te nahrani na vrlo kratko vrijeme!!!
voljela bih imati nekog uz kog se mozes ususkat, ko ce biti tu kad ga trebam i ne trebam, ko je dovoljno normalan, ko ce me nasmijat kad mi je tesko i nazivcirat me kad sam super dobre volje - jer to mogu samo oni do kojih mi je stalo...
al, sta ja mogu kad sam prekomplicirana pa nikako da mi se neko svidi![]()
Remember my name..... You'll be screaming it later!!!
Malo sam zaboravila kako je to biti solo... Naravno da mi je takav status ponekad smetao, ali, s druge strane, biti solo podrazumeva svu slobodu ovog sveta...
U svakom slucaju, bolje je biti u vezi, u dobroj vezi, u vezi koja ti pruza odredjene slobode...
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Ja sam isto solo i mogu da ti kažem da je solo život isto kao i biti solista na gitari. Dođeš na binu i odsviraš solo nešto na gitari , a svi ti plješču i odu sa partnerima kući, a tebi se ugase reflektori i ostaneš sam samcat u mraku. Jebeš to što ti se dive, a kući moraš da odeš sam i zapališ tu peć na drva. Obučen si još 2 sata jer treba peći da zagrije onaj sobičak. Sediš pred kaminom ili si skočio u obližnju birtiju, ladno ti je. Vračaš se ubaciš još koje drvo i sediš u mraku ispred kamina i razmišljaš i shvatiš da imaš forum.
Ponekad smo u potrazi za savršenim partnerom i nadamo se da če uneti savršenstvo u naš život. Zabluda. Mi moramo prvo da dovedemo svoj život do savršenstva da bi stupili u savršenu vezu. Neiseglani veš, neoprano suđe i ostalo neće da se reši ako dovedete pralju u kuću. To morate sami da radite i naravno, i kad partnerica dođe . Ustvari, naš život mora da bude savršen tako da ni ne poželimo nekoga, a onda će da dođe partner onako ko sa neba. Ne krećite u megalomanske kupovine. Kupujem uvek stvari u kojima sam komotan i sportski se osećam, a ne neke u kojima se držim kao kip. Upisivanjem dodatnih aktivnosti, jezici, tečajevi glume, raznorazne verske zajednice, klub alkoholičara i ostalo pridoneće vašem životu punoću i ispunjenost. Nemojte se prisiljavati odlaziti u kojekakve birtije u nadi da ćete tamo naći partnera, ili forumaški sastanci pa ona parola:"biče pickhe". To zaboravite. Bolje je celi dan provesti na pecanju jer vas to veseli nego u birtiji pipničarki plačat kafe u nadi da čete posle da ju vozite kući. Ponašajte se ko dete. Vozite biciklo i role. Skačite po lokvama vode posle kiše, letite avionom itd. Kada jednog dana nađete partnera i zatvorite vrata kuće neće vam biti žao jer ste proveli divne trenutke.
evo jedan besplatan savet.
Uzmeš češalj i staviš u đep, a zatim pogledaš u kojem bioskopu igra najlošiji film. Pretpostavimo da i to drugi ljudi znaju pa če ukupno gledatelja biti 2-5 u celom bioskopu. Odeš lepo kupiš kartu u uvališ se u zadnji red. Na sredini filma otkopčaš patent pantalona i izvadiš kurach u sred kina. To če biti takvo životno iskustvo i pamtičeš ga za ceo život. Svrši dva reda dalje, onako u špricu i nemoj odma da spremiš alat. Neka i on pogleda dio predstave. Sada uzmi kartu iz đepa i savij je preko onoga češlja što si ga poneo od kuče. Sviraj u češalj ako znaš. Nešto slično kao u vlat trave, ili u celofan. Nakon što ti se zavrtelo u glavi od duvanja u češalj doći će i kraj filma. Lepo se obuci i izađi iz bioskopa zadnji. Sada više nisi sam, deliš telo sa budalom. Samac i budala. Više nemoraš da vodiš monologe, sada su to dialozi. Pričaš sa budalom o svojoj samoći i jadaš mu se. On te lepo sasluša pa ti odgovori. Počasti ga pičem i odvedi u stan, lepo ga pokri i pomazi ga po licu i reci mu da ga voliš.
trenutno uživam punim plućima u svojoj slobodi, ali ponekad zafali onaj netko kraj tebe, poljubac, zagrljaj, maženje....valjda se čovjek navikne
ali, kao i dorina, previše sam se opekla, bolje da sam solo nego s budalom
ako sljedeći ikada naiđe, dobro će se morat potrudit![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
trenutno sam solo ali sad bih baš htio imati neku curu nekako sam se zaželio ipak sam još srednja
Za ljubav se doista isplati boriti, isplati se biti hrabar, isplati se riskirati. Problem je u tome što ako uopće ne riskirate, riskirate puno više