Stranica 1 od 23 12345611 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 229
Like Tree20Likes

Soleri i solerice

Raspravljate o temi Soleri i solerice u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Gledam malo temu jeste usamljeni i razmišljam nešto. Već mi prelazi u naviku da sam solo (usamljenost na planu partnera) ...

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Soleri i solerice

Gledam malo temu jeste usamljeni i razmišljam nešto. Već mi prelazi u naviku da sam solo (usamljenost na planu partnera) tj. onda kada i nisam solo nego je u pitanju neka vezica, uredno kažem da sam solo. Navika ili što već, možda već u sebi znam da to nema neke budućnosti ili osuđujem vezu prije reda na propast. Od onoga što ja zovem veza prošle su neke tri godine i od tada konstantno neke vezice koje završe nigdje, snosim dio krivnje, ali jednostavno mi fali u tome onaj osjećaj da mi je stalo do partnerice. Čim osjetim da toga nema, odma režem u korijenu jer sam jednom napravio zajeb i preduboko zaglibio, ustvari ona je bila povrijeđena zbog mene, a s takvim zajebima se teško nosim. S druge strane me već dugo nije ni jedna onak strefila da poblesavim, bit će da Amor sjebava sve strelice oko mene.

Kak se vi nosite sa soliranjem ili polusoliranjem (ak se to tak može reći)?
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

Re: Soleri i solerice

a što ćeš, navikneš se s vremenom
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Citat Pravi autor: industrial Pogledaj Poruke

Kak se vi nosite sa soliranjem ili polusoliranjem (ak se to tak može reći)?
    Dosta dobro. Rađe da sam sama nego sa budalom.

Ponekada je normalno da ti to nekaj kaj si imao u vezi fali, ali...

Do sada sam imala dvije recimo prave veze (poluveze nisu bitne) koje su više - manje "tražile" da si sama organiziram vrijeme, a i takav sam tip koji nema potrebu biti stalno sa partnerom njinja - njanja.

Prvome je to malo i smetalo, a i smeta mu još uvijek (priznao).
    Drugi je bio skoro 300 km dalje i tu sam navikla više biti sama nego kaj sam zapravo i imala dečka.

kada razmišljam o mogućnosti nove, ozbiljne veze... mislim da će budući imati jako puno terapijskog posla s menom. Kaj se povjerenja bar tiče.
    stupid is as stupid does

prof. Foruma Avatar od korisnika danza
    Datum registracije
    16-09-08
    Starost
    28
    Poruka
    1,159
    Liked
    1 times

nakon veze od 6 godina dobro mi je doslo malo slobode!
    ali sada, nakon vise od god.dana.... svoje nezadovoljstvo ljecim nekim drugim stvarima... shoppingom a to te nahrani na vrlo kratko vrijeme!!!
    voljela bih imati nekog uz kog se mozes ususkat, ko ce biti tu kad ga trebam i ne trebam, ko je dovoljno normalan, ko ce me nasmijat kad mi je tesko i nazivcirat me kad sam super dobre volje - jer to mogu samo oni do kojih mi je stalo...
    al, sta ja mogu kad sam prekomplicirana pa nikako da mi se neko svidi
    Remember my name..... You'll be screaming it later!!!

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Malo sam zaboravila kako je to biti solo... Naravno da mi je takav status ponekad smetao, ali, s druge strane, biti solo podrazumeva svu slobodu ovog sveta...

U svakom slucaju, bolje je biti u vezi, u dobroj vezi, u vezi koja ti pruza odredjene slobode...
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

Akademik Foruma Avatar od korisnika saban sajnovic
    Datum registracije
    14-12-07
    Starost
    51
    Poruka
    5,862
    Liked
    1 times

Ja sam isto solo i mogu da ti kažem da je solo život isto kao i biti solista na gitari. Dođeš na binu i odsviraš solo nešto na gitari , a svi ti plješču i odu sa partnerima kući, a tebi se ugase reflektori i ostaneš sam samcat u mraku. Jebeš to što ti se dive, a kući moraš da odeš sam i zapališ tu peć na drva. Obučen si još 2 sata jer treba peći da zagrije onaj sobičak. Sediš pred kaminom ili si skočio u obližnju birtiju, ladno ti je. Vračaš se ubaciš još koje drvo i sediš u mraku ispred kamina i razmišljaš i shvatiš da imaš forum .

Ponekad smo u potrazi za savršenim partnerom i nadamo se da če uneti savršenstvo u naš život. Zabluda. Mi moramo prvo da dovedemo svoj život do savršenstva da bi stupili u savršenu vezu. Neiseglani veš, neoprano suđe i ostalo neće da se reši ako dovedete pralju u kuću. To morate sami da radite i naravno, i kad partnerica dođe . Ustvari, naš život mora da bude savršen tako da ni ne poželimo nekoga, a onda će da dođe partner onako ko sa neba. Ne krećite u megalomanske kupovine. Kupujem uvek stvari u kojima sam komotan i sportski se osećam, a ne neke u kojima se držim kao kip. Upisivanjem dodatnih aktivnosti, jezici, tečajevi glume, raznorazne verske zajednice, klub alkoholičara i ostalo pridoneće vašem životu punoću i ispunjenost. Nemojte se prisiljavati odlaziti u kojekakve birtije u nadi da ćete tamo naći partnera, ili forumaški sastanci pa ona parola:"biče pickhe". To zaboravite. Bolje je celi dan provesti na pecanju jer vas to veseli nego u birtiji pipničarki plačat kafe u nadi da čete posle da ju vozite kući. Ponašajte se ko dete. Vozite biciklo i role. Skačite po lokvama vode posle kiše, letite avionom itd. Kada jednog dana nađete partnera i zatvorite vrata kuće neće vam biti žao jer ste proveli divne trenutke.

Akademik Foruma Avatar od korisnika saban sajnovic
    Datum registracije
    14-12-07
    Starost
    51
    Poruka
    5,862
    Liked
    1 times

evo jedan besplatan savet.
    Uzmeš češalj i staviš u đep, a zatim pogledaš u kojem bioskopu igra najlošiji film. Pretpostavimo da i to drugi ljudi znaju pa če ukupno gledatelja biti 2-5 u celom bioskopu. Odeš lepo kupiš kartu u uvališ se u zadnji red. Na sredini filma otkopčaš patent pantalona i izvadiš kurach u sred kina. To če biti takvo životno iskustvo i pamtičeš ga za ceo život. Svrši dva reda dalje, onako u špricu i nemoj odma da spremiš alat. Neka i on pogleda dio predstave. Sada uzmi kartu iz đepa i savij je preko onoga češlja što si ga poneo od kuče. Sviraj u češalj ako znaš. Nešto slično kao u vlat trave, ili u celofan. Nakon što ti se zavrtelo u glavi od duvanja u češalj doći će i kraj filma. Lepo se obuci i izađi iz bioskopa zadnji. Sada više nisi sam, deliš telo sa budalom. Samac i budala. Više nemoraš da vodiš monologe, sada su to dialozi. Pričaš sa budalom o svojoj samoći i jadaš mu se. On te lepo sasluša pa ti odgovori. Počasti ga pičem i odvedi u stan, lepo ga pokri i pomazi ga po licu i reci mu da ga voliš.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika vesna75
    Datum registracije
    13-06-08
    Poruka
    3,325
    Liked
    460 times

Citat Pravi autor: danza Pogledaj Poruke
    slobode!

voljela bih imati nekog uz kog se mozes ususkat, ko ce biti tu kad ga trebam i ne trebam, ko je dovoljno normalan, ko ce me nasmijat kad mi je tesko i nazivcirat me kad sam super dobre volje - jer to mogu samo oni do kojih mi je stalo...
    al, sta ja mogu kad sam prekomplicirana pa nikako da mi se neko svidi
    ah, kako mi je ovo poznato
    od proleća sam sama, zadnjih mesec dana sam imala pokušaj oživljavanja neke prošle priče ali ništa od toga, par puta se videli ali nije to to
    baš bih da se zaljubim

Akademik Avatar od korisnika carica
    Datum registracije
    17-05-07
    Starost
    29
    Poruka
    3,953
    Liked
    1 times

trenutno uživam punim plućima u svojoj slobodi, ali ponekad zafali onaj netko kraj tebe, poljubac, zagrljaj, maženje....valjda se čovjek navikne

ali, kao i dorina, previše sam se opekla, bolje da sam solo nego s budalom

ako sljedeći ikada naiđe, dobro će se morat potrudit
    I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika markorakija
    Datum registracije
    20-07-08
    Starost
    18
    Poruka
    3,031
    Liked
    3 times

trenutno sam solo ali sad bih baš htio imati neku curu nekako sam se zaželio ipak sam još srednja
    Za ljubav se doista isplati boriti, isplati se biti hrabar, isplati se riskirati. Problem je u tome što ako uopće ne riskirate, riskirate puno više

Stranica 1 od 23 12345611 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku