Stranica 12 od 23 PrvoPrvo ... 2789101112131415161722 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 111 do 120 od 229
Like Tree20Likes

Soleri i solerice

Raspravljate o temi Soleri i solerice u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; solo malo manje od godinu dana (uz povremene prekide na misec dana ) ... soliranje je zakon, nemas nikakvih obaveza, ...

Regularni forumas Avatar od korisnika shkorpija
    Datum registracije
    22-12-09
    Starost
    18
    Poruka
    104
    Liked
    0 times

Re: Soleri i solerice

solo malo manje od godinu dana (uz povremene prekide na misec dana ) ... soliranje je zakon, nemas nikakvih obaveza, a ako uleti koja prilika subotom uvik je mos iskoristit

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika za-o-brat
    Datum registracije
    09-07-09
    Starost
    23
    Poruka
    820
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: shkorpija Pogledaj Poruke
    solo malo manje od godinu dana (uz povremene prekide na misec dana ) ... soliranje je zakon, nemas nikakvih obaveza, a ako uleti koja prilika subotom uvik je mos iskoristit
    A kako kome. Ako imaš razumnu i dobru osobu pored sebe, i dalje možeš biti "slobodan" iako si u vezi. Ja sam evo solo jedno 4 mjeseca, nakon par godina veze, i prije toga sam bio solo, i iskreno, ne vidim što ja to sad više mogu, po čemu sma slobodniji nego prije, osim što mogu "švrljati" okolo ako želim.
    ALi i to mi je onako, nepotrebno, jer, mislim da će se složiti samnom većina, ili barem oni koji su dugo u nekoj vezi i/ili braku - seks je tada puno bolji nego sa nekime na jendu noć. Poznaješ osobu, ona tebe poznaje, znaš što voli, i ona zna što ti voliš, nema beda ako želiš eksperimentirati i sl.

Ugl, ja fakat ne vidim neku prednost soliranja, ako ga usporedimo sa zdravom, neljubomornom vezom, u kojoj svatko ima svoj život van te veze.

Regularni forumas Avatar od korisnika shkorpija
    Datum registracije
    22-12-09
    Starost
    18
    Poruka
    104
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: za-o-brat Pogledaj Poruke
    A kako kome. Ako imaš razumnu i dobru osobu pored sebe, i dalje možeš biti "slobodan" iako si u vezi. Ja sam evo solo jedno 4 mjeseca, nakon par godina veze, i prije toga sam bio solo, i iskreno, ne vidim što ja to sad više mogu, po čemu sma slobodniji nego prije, osim što mogu "švrljati" okolo ako želim.
    ALi i to mi je onako, nepotrebno, jer, mislim da će se složiti samnom većina, ili barem oni koji su dugo u nekoj vezi i/ili braku - seks je tada puno bolji nego sa nekime na jendu noć. Poznaješ osobu, ona tebe poznaje, znaš što voli, i ona zna što ti voliš, nema beda ako želiš eksperimentirati i sl.

Ugl, ja fakat ne vidim neku prednost soliranja, ako ga usporedimo sa zdravom, neljubomornom vezom, u kojoj svatko ima svoj život van te veze.
    tu se slazem s tobom... samo sam htio rec da mi je ok i ovako jer bolje bit i solo, nego forsirat neke veze u kojima ni sam ne zelis bit (valjda me kuzis sta hocu rec).
    u vezu ulazim jedino kad sam siguran da je to to.

Datum registracije
    09-07-09
    Starost
    23
    Poruka
    820
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: shkorpija Pogledaj Poruke
    tu se slazem s tobom... samo sam htio rec da mi je ok i ovako jer bolje bit i solo, nego forsirat neke veze u kojima ni sam ne zelis bit (valjda me kuzis sta hocu rec).
    u vezu ulazim jedino kad sam siguran da je to to.
    Kužim te, jer i ja sam bio u vezi smao kad sam bio siguran da želim biti s tom osobom

Početnik Avatar od korisnika ema007
    Datum registracije
    27-11-09
    Starost
    34
    Poruka
    35
    Liked
    0 times

Solo sam oko 8 mjeseci a bila sam 6 godina u vezi. Bilo mi je teško prva 2 mjeseca ali onda je sve ušlo u kolotečinu. Do sada mi je postalo jasno da ili ja biram krive partnere ili sam ja kriva osoba za njih. Iako želim vezu, obitelj, ne znam imam li zbog loših iskustava snage za probleme koje veza donosi i ulaganje truda u partnerstvo.

Datum registracije
    09-07-09
    Starost
    23
    Poruka
    820
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: ema007 Pogledaj Poruke
    Solo sam oko 8 mjeseci a bila sam 6 godina u vezi. Bilo mi je teško prva 2 mjeseca ali onda je sve ušlo u kolotečinu. Do sada mi je postalo jasno da ili ja biram krive partnere ili sam ja kriva osoba za njih. Iako želim vezu, obitelj, ne znam imam li zbog loših iskustava snage za probleme koje veza donosi i ulaganje truda u partnerstvo.
    Kud nakon 6 godina puklo?

Pa valjda ste do tad vidjeli jeste li jedno za drugo

prof. Foruma Avatar od korisnika daredevil
    Datum registracije
    10-05-07
    Starost
    34
    Poruka
    1,311
    Liked
    154 times

Citat Pravi autor: ema007 Pogledaj Poruke
    ...krive partnere ili kriva osoba za to... pa nemora biti tako.
    jednostavno zbog neke osobine tvoji partneri se nisu mogli uklopiti u onakvo viđenje zivota koje je vama oboma odgovaralo... mozda ce se oni s nekim drugim sloziti.

naprimjer postoje osobe koje nikada nece sazriti i uvijek ce neke svoje hirove htjeti ispunjavati... koji uopce nemaju veze sa logikom a sa zdravom pameti pogotovo.
    na posve fin im nacin objasnis nesto a one pucaju po savovima i misle da se moze glavom kroz zid ici...
    i kad nekome po stoti put nesto objasnis, i to na nacin koji bi svaka iole mozgovita osoba uspila povezati... a ona djeluje po nekom nagonu...e pa onda nevidim zbilja razlog zasto objasnjavati i po sto i prvi put... tada je najbolje izaci iz takve veze... jer zasto da se ti ubijas u pojam i tones. ha vjerovatno ce vrijeme pokazati toj osobi da si nesto sto je danas vrlo rijetka osobina.
    Citat Pravi autor: vesna75 Pogledaj Poruke
    kakvi su ovo slabašni prstići fbs? šta je bre ovo?

Početnik Avatar od korisnika ema007
    Datum registracije
    27-11-09
    Starost
    34
    Poruka
    35
    Liked
    0 times

Daredevil ti si me pročitao kao knjigu, svaka čast. Ili smo imali slićne sudbine, pa se naobjašnjavali i nacrtavali kao u vrtiću he he. Zao brate mogu ti jedino na pp reći zašto je konačno puklo ali ćeš ti puknuti od smijeha

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Miss.Slash
    Datum registracije
    26-02-10
    Starost
    22
    Poruka
    731
    Liked
    85 times

puna mi je kapa soliranja vise!!!!
    aaaaaaaaaaaaaaaa morala sam se olaksat
    < sa usana ću tvojih čitat priču svog života i neće biti boli, laži ni sramota.Budi za me tu, budi za me čist i kad budeš star meni bit ćeš isti! MOJ! ♥ >

Rista Metalista Chuck Norris Champion Avatar od korisnika Radanus
    Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Miss Slash odmah u potragu za deckom

Ja sam dosta vec i ne namjeravam jos dugo bit