Stranica 3 od 23 PrvoPrvo 1234567813 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 229
Like Tree20Likes

Soleri i solerice

Raspravljate o temi Soleri i solerice u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; računaju li se ovdje ljudi koji furaju solo-brkove? ot: možda zvuči otrcano, ali mislim da svatko najprije treba naći sreću ...

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika ševa
    Datum registracije
    28-08-06
    Starost
    29
    Poruka
    6,907
    Liked
    6 times

Re: Soleri i solerice

računaju li se ovdje ljudi koji furaju solo-brkove?

ot: možda zvuči otrcano, ali mislim da svatko najprije treba naći sreću i zadovoljstvo samim sobom u samoći, pa da to onda podijeli s nekime u vezi..

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

ilitiga s desankom nikad nisi sam

Starter
    Datum registracije
    02-12-08
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
    računaju li se ovdje ljudi koji furaju solo-brkove?

ot: možda zvuči otrcano, ali mislim da svatko najprije treba naći sreću i zadovoljstvo samim sobom u samoći, pa da to onda podijeli s nekime u vezi..
    Tocno

Regularni forumaš Avatar od korisnika penam
    Datum registracije
    28-05-07
    Poruka
    427
    Liked
    11 times

solo 8 godina
    Watch out for the fellow who talks about putting things in order! Putting things in order always means getting other people under your control.

GospodiČna maČki sliČna Avatar od korisnika Arylin
    Datum registracije
    12-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    8,222
    Liked
    19 times

Ja sam vječita solerica

Starter
    Datum registracije
    06-12-08
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

Slažem se s time da svatko mora najprije biti zadovoljan sam sa sobom i sa svojim životom jer će jedino tada biti spreman za sretnu vezu s drugim
    i nije to otrcano nego istinito

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika macor
    Datum registracije
    11-11-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,684
    Liked
    0 times

negdje veci dio zivota soliram......nije to tak ni lose...uz usputne nazovi avanture koje su bile, uzivam...jest da pozelim da imam curu pa da imam koga ljubit, grlit, pricat s njom o nebitnim stvarima...al sve je to zelja koja nakon nekog vremena iscezne i ostanem opet ja, sam ko i prije...i zadovoljan sam sa takvim nacinom zivota jer mi nista ne fali (mozda seksa, al kao sto rekoh davno, ne znam sta propustam tak da nije greda) i s podsmijehom gledam na one osobe koje kronicno trebaju nekoga da mogu funkcionirat...

Regularni forumas Avatar od korisnika liverpool_girl
    Datum registracije
    09-09-08
    Starost
    23
    Poruka
    274
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
    Ja sam vječita solerica
    heh.. također
    Život ne broji naše udisaje i izdisaje, već trenutke u kojima nam je zastao dah...

Akademik Foruma Avatar od korisnika saban sajnovic
    Datum registracije
    14-12-07
    Starost
    51
    Poruka
    5,862
    Liked
    1 times

U svom životu nisam se emocionalno zaokružio. Uvek sam želeolepe devojke radi dokaza da ja to mogu. Menjao sa i ostao sam. Sada gledam kroz prozor potkrovnog stana. Čućim sam. Plaćam dug samoći i svojoj narcisoidnosti, sebičnosti. Niko ne poznaje noć sve dok ne ostane sam. Noć je duga i mračna. Prate ju mesec, zvezde i noćni program na televiziji. Drugovi se poženili, ne tulumare dva dana zaredom. Vraćaju se pre zore kući, a ja bi još i još. Nemogu da zaspem i budim se u trzajima. Nemam plišanog medu da ga zagrlim, preodrastao sam iako u duši dečak. Grlim jastuke. Navlačim čebe među noge. Širim se po krevetu. Prazno je. Iako jednosobni stan je mali meni se doima kao dvorac sa stotine soba. I mrak govori. Palim svetlo u celom stanu jer ne želim zvukove u noći. U mom ormaru noću u mraku nešto grize. Otvaram vrata. Zub vremena nagriza moj kaput. Ni mo ni buba švaba nema. Preselili se u susedni stan gde ima mrvica od dece . Pauci u mojim mrežama gladuju i svremenom umiru. Ostavljam mrvice na prozoru i golubovi dolaze, neki mi čak jedu iz ruke no u zadnje vreme nema ni njih. Oženili se.Povremene polovnjače dolaze u moj stan i ostaju do jutra. Novi dan, nova praznoća. Niko ne baca sidro. Teško je naći slobodnog čoveka za kafu. Zaljubljeni parovi ljube se u parkovima i bioskopima. Drže se za ruke, maze se. Ja sam nebo bez zvezde.Na mome stolu jedna šalica, jedan tanjur, jedna viljuška, jedna kašika, jedan obrok. Volim ljude a osuđen na samoću. Volim životinje , a nemam kućnog ljubimca. Umro bi od gladi jer mene nema po nekoliko dana. Ja sam banana. Jednom sam prisustvovo obiteljskom Božiću. Pevali su i darivali se. Bilo je lepo i na silu sam se smešio. Nisam im zavidio, samo sam tugovao duboko u sebi.
    Dodane Slike Dodane Slike

irm
    irm je offline
    V.I.P. Član Avatar od korisnika irm
    Datum registracije
    16-01-08
    Starost
    32
    Poruka
    12,113
    Liked
    263 times

Šabane????

s ovaj krevet mi poznat iz amaterki http://www.croportal.net/forum/attac...ice-stan6.jpg/
    ima negdje slika
    "Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."

Lajkaj nas na Facebooku