ilitiga s desankom nikad nisi sam![]()
Raspravljate o temi Soleri i solerice u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; računaju li se ovdje ljudi koji furaju solo-brkove? ot: možda zvuči otrcano, ali mislim da svatko najprije treba naći sreću ...
ilitiga s desankom nikad nisi sam![]()
solo 8 godina
Watch out for the fellow who talks about putting things in order! Putting things in order always means getting other people under your control.
Ja sam vječita solerica![]()
Slažem se s time da svatko mora najprije biti zadovoljan sam sa sobom i sa svojim životom jer će jedino tada biti spreman za sretnu vezu s drugim
i nije to otrcano nego istinito![]()
negdje veci dio zivota soliram......nije to tak ni lose...uz usputne nazovi avanture koje su bile, uzivam...jest da pozelim da imam curu pa da imam koga ljubit, grlit, pricat s njom o nebitnim stvarima...al sve je to zelja koja nakon nekog vremena iscezne i ostanem opet ja, sam ko i prije...i zadovoljan sam sa takvim nacinom zivota jer mi nista ne fali (mozda seksa, al kao sto rekoh davno, ne znam sta propustam tak da nije greda) i s podsmijehom gledam na one osobe koje kronicno trebaju nekoga da mogu funkcionirat...
U svom životu nisam se emocionalno zaokružio. Uvek sam želeolepe devojke radi dokaza da ja to mogu. Menjao sa i ostao sam. Sada gledam kroz prozor potkrovnog stana. Čućim sam. Plaćam dug samoći i svojoj narcisoidnosti, sebičnosti. Niko ne poznaje noć sve dok ne ostane sam. Noć je duga i mračna. Prate ju mesec, zvezde i noćni program na televiziji. Drugovi se poženili, ne tulumare dva dana zaredom. Vraćaju se pre zore kući, a ja bi još i još. Nemogu da zaspem i budim se u trzajima. Nemam plišanog medu da ga zagrlim, preodrastao sam iako u duši dečak. Grlim jastuke. Navlačim čebe među noge. Širim se po krevetu. Prazno je. Iako jednosobni stan je mali meni se doima kao dvorac sa stotine soba. I mrak govori. Palim svetlo u celom stanu jer ne želim zvukove u noći. U mom ormaru noću u mraku nešto grize. Otvaram vrata. Zub vremena nagriza moj kaput. Ni mo ni buba švaba nema. Preselili se u susedni stan gde ima mrvica od dece . Pauci u mojim mrežama gladuju i svremenom umiru. Ostavljam mrvice na prozoru i golubovi dolaze, neki mi čak jedu iz ruke no u zadnje vreme nema ni njih. Oženili se.Povremene polovnjače dolaze u moj stan i ostaju do jutra. Novi dan, nova praznoća. Niko ne baca sidro. Teško je naći slobodnog čoveka za kafu. Zaljubljeni parovi ljube se u parkovima i bioskopima. Drže se za ruke, maze se. Ja sam nebo bez zvezde.Na mome stolu jedna šalica, jedan tanjur, jedna viljuška, jedna kašika, jedan obrok. Volim ljude a osuđen na samoću. Volim životinje , a nemam kućnog ljubimca. Umro bi od gladi jer mene nema po nekoliko dana. Ja sam banana. Jednom sam prisustvovo obiteljskom Božiću. Pevali su i darivali se. Bilo je lepo i na silu sam se smešio. Nisam im zavidio, samo sam tugovao duboko u sebi.
Šabane????
s ovaj krevet mi poznat iz amaterki http://www.croportal.net/forum/attac...ice-stan6.jpg/
ima negdje slika
![]()
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."