| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi šta da radim??? u Društvo forumu; imam jedan problem. postoji jedna cura koja mi se jako sviđa, ali ona ima dečka. ipak se dopisuje sa mnom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-10-07
Poruka: 1
![]() | šta da radim??? imam jedan problem. postoji jedna cura koja mi se jako sviđa, ali ona ima dečka. ipak se dopisuje sa mnom i čujemo se skoro svaki dan već dosta dugo, rekla mi je da jako voli svog dečka s kojim je 2 godine u vezi, ali ja sam joj jako drag. šta da radim kad mi se sviđa?! |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta da radim??? Citat:
Ti si joj razbijanje monotonije (sorry) i mislim da ona nema namjeru prekidat sa dečkom... Ako se dopisuje s tobom, čuje već dosta dugo i ako kaže da si joj drag, to ti i ne znači puno ili ne znači ništa. A ona time pravi "budalama" tri osobe: sebe, tebe i tog dečka! Treba ti to? Sorry ako je bezobrazno...tražio si mišljenje... ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: šta da radim??? to neka mala koketa....ima dečka već dvije godine i prevoli ga a dopisuje se sa tobom...moš misliti....paše joj pažnja od nekoga tko joj nije dečko,voli svoga dečka i s njim je a ti si tu da joj hraniš ego....et,moje mišljenje...što ne znači da sam u pravu.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta da radim??? Opcija a) Zabava si joj dok njega nema, voli flertovat, i voli se svidat nekome. b) Nesto u toj njihovoj vezi ne stima(trenutna kriza ili dugorocna) pa trazi ono sta ne dobiva od njega u tebi, ali ga ne zeli fizicki prevarit. c) drag si joj kao prijatelj/brat, netko s kim moze otvoreno pricat, al nema potrebe s tebom imat nista vise. Vjerojatno sve tri opcije po malo, nije sve crno-bilo. ![]()
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: šta da radim??? Citat:
treće opcije nema... A iskreno preporučam ovu prvu opciju
__________________ Tko rano rani,zahebo je pjevca | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta da radim???
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
![]() |
| Tagovi: radim, s ta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:36.

probaj dogovorit dejt, pa je probaj poljubit, pa...