Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi šta da radim??? u Društvo forumu; imam jedan problem. postoji jedna cura koja mi se jako sviđa, ali ona ima dečka. ipak se dopisuje sa mnom ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-10-07, 08:49   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-10-07
Poruka: 1
mara555 se izdvaja iz mase
šta da radim???

imam jedan problem. postoji jedna cura koja mi se jako sviđa, ali ona ima dečka. ipak se dopisuje sa mnom i čujemo se skoro svaki dan već dosta dugo, rekla mi je da jako voli svog dečka s kojim je 2 godine u vezi, ali ja sam joj jako drag.
šta da radim kad mi se sviđa?!
mara555 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 08:51   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: šta da radim???

mozes cekat da se ona odluci i nikad to ne docekat.. ili mozes potrazit nesto sto je slobodno
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 10:46   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,270
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Ti si joj PRIJATELJ probaj dogovorit dejt, pa je probaj poljubit, pa...

uglavnom djeluj, a ako ne upali onda samom sebi reci odo' ja dalje...

Nemoj komplicirat, nije dobro za psihu!
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 13:06   #4 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,023
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: mara555 Pogledaj Poruke
imam jedan problem. postoji jedna cura koja mi se jako sviđa, ali ona ima dečka. ipak se dopisuje sa mnom i čujemo se skoro svaki dan već dosta dugo, rekla mi je da jako voli svog dečka s kojim je 2 godine u vezi, ali ja sam joj jako drag.
Ništa.
Ti si joj razbijanje monotonije (sorry) i mislim da ona nema namjeru prekidat sa dečkom...
Ako se dopisuje s tobom, čuje već dosta dugo i ako kaže da si joj drag, to ti i ne znači puno ili ne znači ništa.
A ona time pravi "budalama" tri osobe: sebe, tebe i tog dečka!
Treba ti to?

Sorry ako je bezobrazno...tražio si mišljenje...
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 13:23   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 769
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

to neka mala koketa....ima dečka već dvije godine i prevoli ga a dopisuje se sa tobom...moš misliti....paše joj pažnja od nekoga tko joj nije dečko,voli svoga dečka i s njim je a ti si tu da joj hraniš ego....et,moje mišljenje...što ne znači da sam u pravu..
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 18:10   #6 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 2,942
eva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svima

Opcija a) Zabava si joj dok njega nema, voli flertovat, i voli se svidat nekome.
b) Nesto u toj njihovoj vezi ne stima(trenutna kriza ili dugorocna) pa trazi ono sta ne dobiva od njega u tebi, ali ga ne zeli fizicki prevarit.
c) drag si joj kao prijatelj/brat, netko s kim moze otvoreno pricat, al nema potrebe s tebom imat nista vise.

Vjerojatno sve tri opcije po malo, nije sve crno-bilo.
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 20:32   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-09-07
Godina: 18
Poruka: 155
xlimit se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xlimit

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Opcija a) Zabava si joj dok njega nema, voli flertovat, i voli se svidat nekome.
b) Nesto u toj njihovoj vezi ne stima(trenutna kriza ili dugorocna) pa trazi ono sta ne dobiva od njega u tebi, ali ga ne zeli fizicki prevarit.
c) drag si joj kao prijatelj/brat, netko s kim moze otvoreno pricat, al nema potrebe s tebom imat nista vise.

Vjerojatno sve tri opcije po malo, nije sve crno-bilo.
Upravo to...
treće opcije nema...
A iskreno preporučam ovu prvu opciju
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 20:48   #8 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: mara555 Pogledaj Poruke
Ubij se!
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 21:53   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 253
rudinho se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ubij se!
pa daj nemres tak, daj mu ljepo napisi kako da se ubije nije to tako jednostavno.
rudinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-10-07, 10:13   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,575
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

Ne slušaj Teicu i s vremenom će sve bit OK
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: radim, s ta

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103