| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi šta da radim??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica Ubij se! Citat: Pravi autor: Dar1 Ne slušaj Teicu i s vremenom će sve bit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: šta da radim??? Citat:
![]() dođeš kod nas na forum,naći nikog od nas ne poznaješ ni u živo niti ko je kakav preko postova,i onda nas nepoznanice x,y ispituješ za savijete.. jel ti mi ličimo na psihologe,ili nad pametnjakoviće koji tebi mogu pomoći... omg.... i kad sam pročitala koji ti je nick,prvo sam pomisla da si žensko i da si lezbača... a kad sam vidila kak pišeš u muškom rodu,ond sam se iskreveljila... pa jebem muša,najbolje sam moraš znat,ne može ti niko od nas za tebe nepoznatih lica pomoći.... btw cool girl-jebemu miša pa ti si u svakome problemu..omg..de sredi te probleme,
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 22-05-08 u 15:34. | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-04-08 Lokacija: Planet majmuna
Poruka: 39
![]() | -.- Heh nalazis se u istoj situaciji kao i ja sad. Ona je bila predobra, takvu sam samo mogao sanjati. I ok ja pokušam, ona pristane na dejt, ali ja saznam od njenih frendica da ona ima dečka. Onda sam učinio možda najgluplju stvar ikada tj. pitao sam ju da bira između mene i tog tipa. Naravno, odkantala me. Isto kao i ti, i ja sam izvisio. Sad zavisi o tebi, ja nisam netko tko uhodi, i iako mi se još uvijek sviđa, pokušavam preživjeti (teže je nego što se čini). Anyway nadam se da će me proći jednog dana a do tada ![]()
__________________ You say you work for a living, so why kill yourself working... |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta da radim??? Citat:
![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta da radim??? Citat:
ovo je plagijat..to sam ja prvo tak nekaj htio napisati.. samo moje bi glasilo pukni se u zhilu hajde ko ga jebe tko da netko obracha pazhnju na tebe..to su rijechi gospodina e. bahatija
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima | |
| | |
![]() |
| Tagovi: radim, s ta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:35.