| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi šta da radim??? u Društvo forumu; sta to tu mozes?nista,pa voli ga nece njega ostaviti zbog toga sto si joj ti drag... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-03-08 Lokacija: slavonija Godina: 23
Poruka: 278
![]() | Re: šta da radim??? zasto se uopce zamaras s njom pa i sam znas da voli njega a ti joj dodjes vise kao rame za plakanje i netko ko ce je slusati dok valja gluposti. ostavi nju da zivi svoj zivot, a ti nastavi svojim putem
__________________ nije sretan ko puno ima, sretan je onaj ko malo treba |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 653
![]() | Re: šta da radim??? Molit cu fino,da tu curu,fino odpilis,ona nije jedina,trazi dalje,jer vidis da ona nije za tebe,jer vec ima mladica,a ti fino se kani tih zauzetih i trazi dalje,kao sto ja trazim..i ja sam se isto sto puta zaj..al eto.. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| The Eye | Re: šta da radim??? 1. cool girl, prvo sredi svoje probleme pa savjetuj druge 2. tema je stara 8 miseci... ljudi jeste vi svjesni sto se dogodi u 8 miseci ![]() nema smisla postat ista vise tu... osim ako on ne donese neke novosti ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 653
![]() | Re: šta da radim??? Saho,pa reci ti meni kkao da ja vidim kad je tko postao?Mene ne zanima sat ni datum,nego kako nekom pomoci,ili odmoci, kako god oces,al ipak nije uredu ,da se tako ponasas,evo ljudima treba pomoc,sebi ocito nemogu pomoci,al drugima mogu,.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: radim, s ta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:18.

Ja bih prekinuo sve kontakte sa njom.