Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Šta da radim??? u Društvo forumu; Ja već duže vrijeme imam ovaj problem,neznam što da radim,gubim glavu već polako....nemam prijatelja,kad sam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-01-08, 23:45   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-01-08
Godina: 19
Poruka: 17
tužni_micek se izdvaja iz mase
Unhappy Šta da radim???

Ja već duže vrijeme imam ovaj problem,neznam što da radim,gubim glavu već polako....nemam prijatelja,kad sam se upisivao u srednju školu bio sam sramežljiv i nedruštven,nisam htio ničije društvo...sada kad sam pri kraju želim prijatelje i želim se družit ali nemam nijednog frenda s kojim bi izašao van,cure ne mogu upoznat vani neg samo prek chata,stalno sam na kompu,neznam šta da radim sa svojim životom,ima ko kakav savjet jer ću poludit,želim bit ko svi drugi normalni ljudi,imat prijatelje,cure,neku zanimaciju,neznam dali da upisujem fax jer nemam baš volje za životom....pliz ako imate savjete,hvala
tužni_micek je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 23:48   #2 (permalink)
made in china

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,332
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan
Re: Šta da radim???

ako chesh teziti za tim mosh ga jebat..prihvati kaj imash i budi sretan s tim..i probaj bacit komp kroz prozor...

a jbg..i ja sam u banani pa kaj..okrenul sam to na svijetlu stranu..na onu suncanu..ak me razmesh...

doci ce i tebi sunce..samo budi strpljiv i zemi vishe taj kramp u ruke i malo se angaziraj...pa nisam niti ja s frendovima iz srednje isao pit..dobro jesam..ali nije to ot

Stizu me godine
kada covjek zastane
i kad proslost pogleda
nekim drugim ocima

Zadnji Uredio Vuxs : 18-01-08 u 23:51.
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 23:55   #3 (permalink)
Starter

[quote=Vuxs;720376]ako chesh teziti za tim mosh ga jebat..prihvati kaj imash i budi sretan s tim..i probaj bacit komp kroz prozor...

a jbg..i ja sam u banani pa kaj..okrenul sam to na svijetlu stranu..na onu suncanu..ak me razmesh...

doci ce i tebi sunce..samo budi strpljiv i zemi vishe taj kramp u ruke i malo se angaziraj...pa nisam niti ja s frendovima iz srednje isao pit..dobro jesam..ali nije to ot

ma dobro al ja nemam nikog za izać,osim jendog dečka koji ne živi blizu men....društva nemam niš,a curu jedino prek chata mogu nać: ...a želim curu vani upoznat,želim bit društtven al nemam s kim..neznam kaj da radim,čekam fax sad ali ma još do toga
tužni_micek je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 23:56   #4 (permalink)
made in china

Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

ajde stric ne tuguj...nije da te zovem..ali mozhesh samnom..i darkom RUNDEkom..ja cugam juice votku i pocnem dost srat dok si popijem..ak si za...
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 23:57   #5 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
ajde stric ne tuguj...nije da te zovem..ali mozhesh samnom..i darkom RUNDEkom..ja cugam juice votku i pocnem dost srat dok si popijem..ak si za...
i aj pijem juice votku......jel ti to mene ozbiljno zoveš ili?
tužni_micek je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 23:59   #6 (permalink)
made in china

nije da sam materijalistza..ali ja ti ne izlazim jel nemam para..al ak si za cugu mozhemo se dogovoriti..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 00:01   #7 (permalink)
Starter

Citat:
nije da sam materijalistza..ali ja ti ne izlazim jel nemam para..al ak si za cugu mozhemo se dogovoriti..
hm a di izlaziš,jesi iz zg uopće?....a gle da ti budem iskren,nisam ti ja za izlaske i nikad me to nije mučilo al ponekad kad bi htio nemam s kim..jer sam prije bio asocijalan i sad kad nsaim više,ne mogu skupit društvo ni da želim,jer nitko se ne želi družit samnom zbog moje bivše asocijalnosti
tužni_micek je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 00:04   #8 (permalink)
made in china

dechec..a kaj ti ochesh..to sam sebe prvo zapitaj...nebu se drushtvo prema tebi ravnalo nego ti morash nekad preshutjeti..jbg...
evo ti jedne ideje kojoj che se neki mozhda i smijati...
postani emo..i ziher bush neke frendove nabavio..ili pochni nekaj trenirati barem rekreativno..i tak..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 00:13   #9 (permalink)
Starter

Citat:
dechec..a kaj ti ochesh..to sam sebe prvo zapitaj...nebu se drushtvo prema tebi ravnalo nego ti morash nekad preshutjeti..jbg...
evo ti jedne ideje kojoj che se neki mozhda i smijati...
postani emo..i ziher bush neke frendove nabavio..ili pochni nekaj trenirati barem rekreativno..i tak..
a kak da postanem emo,ja i jesam na neki način........
tužni_micek je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 00:16   #10 (permalink)
made in china

evo problema...
trazis da ti drugi daju sve odgovore....
probaj sam pronachi odgovore...(ne mislim sad na ove emo pizdarije)
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103