| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Šta da radim??? u Društvo forumu; Ja već duže vrijeme imam ovaj problem,neznam što da radim,gubim glavu već polako....nemam prijatelja,kad sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-01-08 Godina: 19
Poruka: 17
![]() | Ja već duže vrijeme imam ovaj problem,neznam što da radim,gubim glavu već polako....nemam prijatelja,kad sam se upisivao u srednju školu bio sam sramežljiv i nedruštven,nisam htio ničije društvo...sada kad sam pri kraju želim prijatelje i želim se družit ali nemam nijednog frenda s kojim bi izašao van,cure ne mogu upoznat vani neg samo prek chata,stalno sam na kompu,neznam šta da radim sa svojim životom,ima ko kakav savjet jer ću poludit,želim bit ko svi drugi normalni ljudi,imat prijatelje,cure,neku zanimaciju,neznam dali da upisujem fax jer nemam baš volje za životom....pliz ako imate savjete,hvala |
| | |
| | #2 (permalink) |
| made in china Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,332
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta da radim??? ako chesh teziti za tim mosh ga jebat..prihvati kaj imash i budi sretan s tim..i probaj bacit komp kroz prozor... a jbg..i ja sam u banani pa kaj..okrenul sam to na svijetlu stranu..na onu suncanu..ak me razmesh... doci ce i tebi sunce..samo budi strpljiv i zemi vishe taj kramp u ruke i malo se angaziraj...pa nisam niti ja s frendovima iz srednje isao pit..dobro jesam..ali nije to ot Stizu me godine kada covjek zastane i kad proslost pogleda nekim drugim ocima Zadnji Uredio Vuxs : 18-01-08 u 23:51. |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: Šta da radim??? [quote=Vuxs;720376]ako chesh teziti za tim mosh ga jebat..prihvati kaj imash i budi sretan s tim..i probaj bacit komp kroz prozor... a jbg..i ja sam u banani pa kaj..okrenul sam to na svijetlu stranu..na onu suncanu..ak me razmesh... doci ce i tebi sunce..samo budi strpljiv i zemi vishe taj kramp u ruke i malo se angaziraj...pa nisam niti ja s frendovima iz srednje isao pit..dobro jesam..ali nije to ot ma dobro al ja nemam nikog za izać,osim jendog dečka koji ne živi blizu men....društva nemam niš,a curu jedino prek chata mogu nać: ...a želim curu vani upoznat,želim bit društtven al nemam s kim..neznam kaj da radim,čekam fax sad ali ma još do toga ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() | Re: Šta da radim??? Citat:
..jer sam prije bio asocijalan i sad kad nsaim više,ne mogu skupit društvo ni da želim,jer nitko se ne želi družit samnom zbog moje bivše asocijalnosti ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| made in china Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,332
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta da radim??? dechec..a kaj ti ochesh..to sam sebe prvo zapitaj...nebu se drushtvo prema tebi ravnalo nego ti morash nekad preshutjeti..jbg... evo ti jedne ideje kojoj che se neki mozhda i smijati... postani emo..i ziher bush neke frendove nabavio..ili pochni nekaj trenirati barem rekreativno..i tak.. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
![]() | Re: Šta da radim??? Citat:
..... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:22.

...a želim curu vani upoznat,želim bit društtven al nemam s kim..neznam kaj da radim,čekam fax sad ali ma još do toga 

.....