| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Šta da radim??? u Društvo forumu; A, moraš se malo aktivirat... Valjda s nekim sjediš u klupi u školi, malo više razgovaraj s njim/njom... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Član | Re: Šta da radim??? A, moraš se malo aktivirat... Valjda s nekim sjediš u klupi u školi, malo više razgovaraj s njim/njom... Pitaj za cugu poslje nastave. Taj netko vjerovatno ima neko društvo iz škole ili nešta, pa tako se probaš malo ubacit. Al ne možeš se tako bedirat, i mislit da te neće prihvatit iz nekog razloga. Moraš probat, nemaš šta izgubit. Ako ne ide u školi, idi treniraj nešta, bilo šta, makar pikado il biljar (barem u zg imaš izbora). Tamo češ naći neki novi krug ljudi, probaš se skompat s nekim... itd, itd. A ako budeš stalno sjedio u kući, mislio za sebe da si neznaimljiv, asocijalan, i da samo preko neta možeš upoznat ljude, nećeš ništa postić... Sretno ![]()
__________________ |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Re: Šta da radim??? ...i ja sam bio takav ali sam se izborio za sebe, i sada imam toliko fendova da cijeli mjesec mogu izlaziti van, svaki dan sa drugom osobom!!! Razmisli si što točno želiš, i ponašaj se u skladu s time (želiš van, pa idi mali ko te drži, zaboravi na PC), ako si barem malo društven, stvari će sjesti na svoje mjesto, uostalom još si mlad, i imaš vremena!!! ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,913
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta da radim??? sjedi u kući i čekaj, možda tio netko na vrata po zvoni i nešto predloži ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 205
![]() | Re: Šta da radim??? e da sam ja u toj situaciji...gle cim prije svati da imas jedan jebeni zivot i pocni uzivat u njemu,kao sto sam ti rekao ako neces sad neces nikad!!sad si mlad i osim skole/faksa nemas nikakvih problema...meni je glupo pricat iz moje perspektive,jer vidim da si se u samom pocetku krivo postavljao prema izazovima(nazovimo ih tako)...previse mislis ,kreni pa kud puklo da puklo
__________________ Bok buraz bok kada prdnem cujes rok |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:48.