Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Šta da radim??? u Društvo forumu; A, moraš se malo aktivirat... Valjda s nekim sjediš u klupi u školi, malo više razgovaraj s njim/njom... ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-01-08, 00:19   #11 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,247
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga
Re: Šta da radim???

A, moraš se malo aktivirat...

Valjda s nekim sjediš u klupi u školi, malo više razgovaraj s njim/njom... Pitaj za cugu poslje nastave. Taj netko vjerovatno ima neko društvo iz škole ili nešta, pa tako se probaš malo ubacit. Al ne možeš se tako bedirat, i mislit da te neće prihvatit iz nekog razloga. Moraš probat, nemaš šta izgubit.

Ako ne ide u školi, idi treniraj nešta, bilo šta, makar pikado il biljar (barem u zg imaš izbora). Tamo češ naći neki novi krug ljudi, probaš se skompat s nekim... itd, itd.

A ako budeš stalno sjedio u kući, mislio za sebe da si neznaimljiv, asocijalan, i da samo preko neta možeš upoznat ljude, nećeš ništa postić...

Sretno
gggiga je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 08:44   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,099
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

...i ja sam bio takav ali sam se izborio za sebe, i sada imam toliko fendova da cijeli mjesec mogu izlaziti van, svaki dan sa drugom osobom!!!

Razmisli si što točno želiš, i ponašaj se u skladu s time (želiš van, pa idi mali ko te drži, zaboravi na PC), ako si barem malo društven, stvari će sjesti na svoje mjesto, uostalom još si mlad, i imaš vremena!!!
Drizzt je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 15:55   #13 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-01-08
Godina: 19
Poruka: 33
tužni_micek se izdvaja iz mase

sad neznam što da radim,pošto ću krenut na fax,kako da tamo upoznam ljude......kako ste se vi snašli kad ste došli na fax?
tužni_micek je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 16:12   #14 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,059
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

a zašto ne prestaneš analizirati sve i prepustiš se?
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 17:36   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,913
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

sjedi u kući i čekaj, možda tio netko na vrata po zvoni i nešto predloži

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 18:07   #16 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-09-07
Poruka: 205
Mekto se izdvaja iz mase

Pocni gledat na stvari u stilu;ako necu sad necu nikad...
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 18:17   #17 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-01-08
Godina: 19
Poruka: 33
tužni_micek se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Mekto Pogledaj Poruke
Pocni gledat na stvari u stilu;ako necu sad necu nikad...
a šta bi ti napravio da si u takvo situaciji?
tužni_micek je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 18:36   #18 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-09-07
Poruka: 205
Mekto se izdvaja iz mase

e da sam ja u toj situaciji...gle cim prije svati da imas jedan jebeni zivot i pocni uzivat u njemu,kao sto sam ti rekao ako neces sad neces nikad!!sad si mlad i osim skole/faksa nemas nikakvih problema...meni je glupo pricat iz moje perspektive,jer vidim da si se u samom pocetku krivo postavljao prema izazovima(nazovimo ih tako)...previse mislis ,kreni pa kud puklo da puklo
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 18:38   #19 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,990
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

a pukni se u zilu jebemu..ne cvijetaju svima ruzhe...nije svijet kao na filmu..nebudete spasila na kraju neka oskudno odijevena heroina...
Vuxs je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 19:08   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 4,952
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

odi si popij malo rakijice

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108