| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Šta da radim??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tužni_micek sad neznam što da radim,pošto ću krenut na fax,kako da tamo upoznam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Šta da radim??? Citat:
Sada na faxu kako je malik rekao sve se događa spontano, tako npr. kod mene tražili su četvrtog za belu i ja sam se javio i tako se upoznao sa prvom trojicom, sljedeća trojica su sjedila iza mene i ispred prve trojice, ono počeli smo razgovarati sa njima i diskutirati zadatke i predmete, a kasnije ih bolje upoznaš pa sa njima izađeš van i tako već se znamo i družimo skoro 3 godine ![]() Uglavnom na faxu je veća vjerojatnost ljudi koji su na tvojoj valnoj duljini, tako da se ne trebaš pretjerano bojati ![]() | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Šta da radim??? Citat:
upisi fax, nesto sto te barem malo zanima... iskreno, od osnovne, srednje skole i faxa, sto se tice zabave fax mi je zasad najbolji. upoznas hrpu ljudi iz razlicitih krajeva, uglavnom se nitko ne zna s nikim pa ti je lako ubaciti se u neko drustvo uostalom, na netu mozes upoznati hrpu dobrih ljudi (ali i onih manje dobrih) i ne vidim razlog zasto na taj nacin ne bi nasao neko drustvo?
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,123
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta da radim??? imala sam isti takav slučaj u razredu....cura je došla prvi dan u razred,sama se sjela,s nikim nije pretjerano pričala niti se družila....kad bi došao do nje,neš ju pitat,odgovarala bi sa da i ne...i eto,u 4. razredu srednje je valjda skužila da nema nikog i počela je ona nas neš ispitivat.....kad neš ne kužiš,ona bi se ponudila da objasni.....cura se odlučila promijenit....to i ti trebaš..ne čekat da ti padne s neba....nego počni pričat....i definitivno se počni bavit nečim,neš treniraj.....tamo možeš upoznat potpuno nove ljude koji te neće kao ovi iz srednje doživljavat kao totalnog čudaka,koji je sam na svijetu.....i tu imaš priliku.....i da,sa ovima iz srednje počni pričat....al nemoj im se odma ubacivat u društvo i sam se pozivat s njima na piće,već polako,angažiraj se malo oko toga,i oni će tebe pozvat,vidjet ćeš...i upiši se na fax........isto upoznaš puno novih,zanimljivih i potpuno različitih ljudi od kojih će ti neki možda postat jako dobri prijatelji...ali ne samo zbog toga,diploma s faxa će ti dobro doć u životu.... ![]() |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() | Re: Šta da radim??? ove dvije koke iznad mene slično govore, i imaju pravo ali ja ću ti reć kakvo je stanje odj.bi to samosažaljevanje, kad imaš limune pravi limunadu, a ako izgledaš ko kroki puno ćeš teže u neko društvo to ti je realnost život je sad, ne sutra ne jučer nego sad nema ti koristi pisat: ''ja bi ovo ja bih ono'' to otkači ili uradi ili se makni, nikoga nije briga a ako sam sebi nisi dobro društvo kako ćeš onda biti nekom drugom riskiraj čovječe riskiraj, kinezi kažu bolje pitat i biti budala 5 minuta nego ne pitati i biti budala cijeli život
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: zadar Godina: 25
Poruka: 841
![]() ![]() | Re: Šta da radim??? prvo se moraš dogovoriti sam sa sebom, i nekoti je već reko odjebi to američko razmišljanje i rasčlanjivanje zašto? kako? kada? - djeluj!! znam da je teško, ali dok se sam ne pokreneš ništa od toga... neče ti pasti s neba dragi.. sretno ![]()
__________________ ..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"... tbf |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: Šta da radim??? Citat:
Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 05-02-08 u 10:14. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:06.

. to se danas BELA zove....