Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Šta da radim??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tužni_micek sad neznam što da radim,pošto ću krenut na fax,kako da tamo upoznam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-01-08, 09:12   #31 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex
Re: Šta da radim???

Citat:
Pravi autor: tužni_micek Pogledaj Poruke
sad neznam što da radim,pošto ću krenut na fax,kako da tamo upoznam ljude......kako ste se vi snašli kad ste došli na fax?
Nova sredina, novi ljudi, ono nikog nisam znao, a kaj se tiče srednje, ionako tamo sa ljudima nisam odlazio piti niti izlazio van sa njima.

Sada na faxu kako je malik rekao sve se događa spontano, tako npr. kod mene tražili su četvrtog za belu i ja sam se javio i tako se upoznao sa prvom trojicom, sljedeća trojica su sjedila iza mene i ispred prve trojice, ono počeli smo razgovarati sa njima i diskutirati zadatke i predmete, a kasnije ih bolje upoznaš pa sa njima izađeš van i tako već se znamo i družimo skoro 3 godine

Uglavnom na faxu je veća vjerojatnost ljudi koji su na tvojoj valnoj duljini, tako da se ne trebaš pretjerano bojati
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 09:39   #32 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

jeste se malo pipkali?
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 10:20   #33 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-08-07
Godina: 19
Poruka: 312
daai se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
jeste se malo pipkali?
hahahahahahahaha. to se danas BELA zove....
hahahahaha-zezan se ja
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 10:25   #34 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

a zato mene josh nisu belu naucili kartati
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 10:57   #35 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
a zato mene josh nisu belu naucili kartati
misliš karati
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 11:25   #36 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 4,531
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Ja već duže vrijeme imam ovaj problem,neznam što da radim,gubim glavu već polako....nemam prijatelja,kad sam se upisivao u srednju školu bio sam sramežljiv i nedruštven,nisam htio ničije društvo...sada kad sam pri kraju želim prijatelje i želim se družit ali nemam nijednog frenda s kojim bi izašao van,cure ne mogu upoznat vani neg samo prek chata,stalno sam na kompu,neznam šta da radim sa svojim životom,ima ko kakav savjet jer ću poludit,želim bit ko svi drugi normalni ljudi,imat prijatelje,cure,neku zanimaciju,neznam dali da upisujem fax jer nemam baš volje za životom....pliz ako imate savjete,hvala

upisi fax, nesto sto te barem malo zanima... iskreno, od osnovne, srednje skole i faxa, sto se tice zabave fax mi je zasad najbolji. upoznas hrpu ljudi iz razlicitih krajeva, uglavnom se nitko ne zna s nikim pa ti je lako ubaciti se u neko drustvo
uostalom, na netu mozes upoznati hrpu dobrih ljudi (ali i onih manje dobrih) i ne vidim razlog zasto na taj nacin ne bi nasao neko drustvo?
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 11:48   #37 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 20
Poruka: 1,123
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

imala sam isti takav slučaj u razredu....cura je došla prvi dan u razred,sama se sjela,s nikim nije pretjerano pričala niti se družila....kad bi došao do nje,neš ju pitat,odgovarala bi sa da i ne...i eto,u 4. razredu srednje je valjda skužila da nema nikog i počela je ona nas neš ispitivat.....kad neš ne kužiš,ona bi se ponudila da objasni.....cura se odlučila promijenit....to i ti trebaš..ne čekat da ti padne s neba....nego počni pričat....i definitivno se počni bavit nečim,neš treniraj.....tamo možeš upoznat potpuno nove ljude koji te neće kao ovi iz srednje doživljavat kao totalnog čudaka,koji je sam na svijetu.....i tu imaš priliku.....i da,sa ovima iz srednje počni pričat....al nemoj im se odma ubacivat u društvo i sam se pozivat s njima na piće,već polako,angažiraj se malo oko toga,i oni će tebe pozvat,vidjet ćeš...i upiši se na fax........isto upoznaš puno novih,zanimljivih i potpuno različitih ljudi od kojih će ti neki možda postat jako dobri prijatelji...ali ne samo zbog toga,diploma s faxa će ti dobro doć u životu....
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 23:07   #38 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-02-08
Poruka: 598
SEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz mase

ove dvije koke iznad mene slično govore, i imaju pravo ali ja ću ti reć kakvo je stanje

odj.bi to samosažaljevanje,
kad imaš limune pravi limunadu, a ako izgledaš ko kroki puno ćeš teže u neko društvo to ti je realnost

život je sad, ne sutra ne jučer nego sad
nema ti koristi pisat: ''ja bi ovo ja bih ono''
to otkači
ili uradi ili se makni,

nikoga nije briga a ako sam sebi nisi dobro društvo kako ćeš onda biti nekom drugom

riskiraj čovječe riskiraj,
kinezi kažu
bolje pitat i biti budala 5 minuta nego ne pitati i biti budala cijeli život
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 09:14   #39 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-01-08
Godina: 25
Poruka: 841
special0312 se izdvaja iz masespecial0312 se izdvaja iz mase

prvo se moraš dogovoriti sam sa sebom, i nekoti je već reko odjebi to američko razmišljanje i rasčlanjivanje zašto? kako? kada? - djeluj!!

znam da je teško, ali dok se sam ne pokreneš ništa od toga... neče ti pasti s neba dragi..

sretno
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 10:11   #40 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,764
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Ja već duže vrijeme imam ovaj problem,neznam što da radim,gubim glavu već polako....nemam prijatelja,kad sam se upisivao u srednju školu bio sam sramežljiv i nedruštven,nisam htio ničije društvo...sada kad sam pri kraju želim prijatelje i želim se družit ali nemam nijednog frenda s kojim bi izašao van,cure ne mogu upoznat vani neg samo prek chata,stalno sam na kompu,neznam šta da radim sa svojim životom,ima ko kakav savjet jer ću poludit,želim bit ko svi drugi normalni ljudi,imat prijatelje,cure,neku zanimaciju,neznam dali da upisujem fax jer nemam baš volje za životom....pliz ako imate savjete,hvala
1.ak želiš prijatelje,i curu,definitivno upiši fax i na faxu se počni ponašati kako treba... a ne bit povučen i odvojen ko neki mulac!!! malo zabavi ekipu,nabaci koju šalu,pričaj s ljudima,ali ni slučajno nemoj sam biti... ako su ti godine iskreno napisane,pa brate imaš 18 godina već je i bilo vrijeme da imaš prijatelje i curu... a znaš tko visi na chatovima? oni iz osnovne i koje kaki koji baš stvarno nemaju pametnijeg posla!! svi mladi s 18 god već izlaze i provode se,a šta ti radiš? provodiš se na chatu? daj čovječe odjebi taj chat i izađi van.... nać će se već neka cura... samo se nemoj ponašati konzervativno ili ukočeno..opusti se,pokušaj bit što bolji...da te ljudi prihvate!!! i ako te neko zove da okinete s predavanja nemoj ko pičkica reć da nećeš,nego odi s ljudima i upoznaj što više njih,jel vidim da su ti ljudi jako potrebni!!

Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 05-02-08 u 10:14.
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114