| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Šta da radim??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 i ako te neko zove da okinete s predavanja nemoj ko pičkica reć da nećeš,nego ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 16-01-08 Godina: 21
Poruka: 9
![]() | Re: Šta da radim??? Citat:
a one priče koje uvijek prolaze u muškom društvu su kako si se napio prošlu subotu i jesu li važnije velike sise ili dobra guza .. to ti je rasprava koja nikad ne staje ![]() | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-01-08 Godina: 21
Poruka: 9
![]() | Re: Šta da radim??? Ih pa ja nakon dvije pive već pjevam borbene ![]() I sprdaju me nema šta (pederi jedni ) ali svatko voli sa mnom piti jer dok sam ja nakon dvije runde vec gotov, i onda puno više para ostane da se oni nalokaju do kraja (kao što rekoh pederi )Glavno je da covjek ne djeluje očajno, nego opušteno i cool, a opet pristupačno ![]() |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-05-07 Godina: 18
Poruka: 103
Odaberi one koji su ti najsličniji i probaj im se približiti.Sam si se uvalio u nevolju time što si se odvajao od svih,a sad je kasno za kajanje.No,nikad nije kasno za dovesti svoj život u red.Potrudi se pronaći prijatelje,pokaži volju i oni će pronaći tebe.
__________________ Take this away!I can kill you if you get to close! | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
![]() ![]() | Re: Šta da radim??? ne moguce je da se ne mozes socijalizirati... e ,za to ti fakat treba malo...samo da natucas par rijeci... pa evo sad kad krenes na fax... k vragu do nekog ces sjediti,pricaj prvo s ljudima o faxu,o skriptama... pa na kavu izmedju rupa u seminarima,pa s nekim u menzu... pa kad su ispiti,uvijek si u nekoj grupi za usmeni i onda se zalis tim ljudima kak nis ne znas ili kak puno znas...pa onda ides na pice poslije ispita,pa onda se dogovorite za vikend i tako to... mislim ak se vec nigdje neces socijalizirati,na faxu hoces ,neces upoznat ces hrpu ljudi... ne brini ,to dodje samo od sebe... |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 21-01-08 Godina: 15
Poruka: 388
| |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Šta da radim??? Citat:
) svi me vole u razredu u uzimaju me kao prijatelja!!!!Za sažetak bih ti mogao reći: Živi svoj život punom parom sada dok možeš, jer ne znaš što se može dogoditi sutra!!! ![]()
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji | |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-02-08 Lokacija: Dubrovnik Godina: 26
Poruka: 183
__________________ Sve što ne iskašljes to ćeš isprditi...... | |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Šta da radim??? Citat:
![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:42.

.. to ti je rasprava koja nikad ne staje 

) ali svatko voli sa mnom piti jer dok sam ja nakon dvije runde vec gotov, i onda puno više para ostane da se oni nalokaju do kraja (kao što rekoh pederi
)