Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Šta da radim??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 i ako te neko zove da okinete s predavanja nemoj ko pičkica reć da nećeš,nego ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-02-08, 10:35   #41 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 21
Poruka: 9
kryptonite se izdvaja iz mase
Re: Šta da radim???

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
i ako te neko zove da okinete s predavanja nemoj ko pičkica reć da nećeš,nego odi s ljudima i upoznaj što više njih,jel vidim da su ti ljudi jako potrebni!!
I ne samo to.. nego ti prvi predloži da mrknete s predavanja
a one priče koje uvijek prolaze u muškom društvu su kako si se napio prošlu subotu i jesu li važnije velike sise ili dobra guza .. to ti je rasprava koja nikad ne staje
kryptonite je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 10:37   #42 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,238
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

al ak bude lovio da se napio.... a nije nikad-bar ja mislim.... i npr izađe s ekipom s faxa,i popije jedno-dva piva i npr ubije se od toga.... ljudi će ga isprdat...
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 10:45   #43 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 21
Poruka: 9
kryptonite se izdvaja iz mase

Ih pa ja nakon dvije pive već pjevam borbene
I sprdaju me nema šta (pederi jedni ) ali svatko voli sa mnom piti jer dok sam ja nakon dvije runde vec gotov, i onda puno više para ostane da se oni nalokaju do kraja (kao što rekoh pederi )
Glavno je da covjek ne djeluje očajno, nego opušteno i cool, a opet pristupačno
kryptonite je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 17:39   #44 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-05-07
Godina: 18
Poruka: 103
metalka se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: tužni_micek Pogledaj Poruke
Ja već duže vrijeme imam ovaj problem,neznam što da radim,gubim glavu već polako....nemam prijatelja,kad sam se upisivao u srednju školu bio sam sramežljiv i nedruštven,nisam htio ničije društvo...sada kad sam pri kraju želim prijatelje i želim se družit ali nemam nijednog frenda s kojim bi izašao van,cure ne mogu upoznat vani neg samo prek chata,stalno sam na kompu,neznam šta da radim sa svojim životom,ima ko kakav savjet jer ću poludit,želim bit ko svi drugi normalni ljudi,imat prijatelje,cure,neku zanimaciju,neznam dali da upisujem fax jer nemam baš volje za životom....pliz ako imate savjete,hvala
Jednom moraš započeti.Probaj s nekim malo razgovarati,reći koji kompliment jer njih svi rado primaju.Odaberi one koji su ti najsličniji i probaj im se približiti.Sam si se uvalio u nevolju time što si se odvajao od svih,a sad je kasno za kajanje.No,nikad nije kasno za dovesti svoj život u red.Potrudi se pronaći prijatelje,pokaži volju i oni će pronaći tebe.
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 17:51   #45 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
cocopuff se izdvaja iz masecocopuff se izdvaja iz mase

ne moguce je da se ne mozes socijalizirati...

e ,za to ti fakat treba malo...samo da natucas par rijeci...
pa evo sad kad krenes na fax...
k vragu do nekog ces sjediti,pricaj prvo s ljudima o faxu,o skriptama...
pa na kavu izmedju rupa u seminarima,pa s nekim u menzu...
pa kad su ispiti,uvijek si u nekoj grupi za usmeni i onda se zalis tim ljudima kak nis ne znas ili kak puno znas...pa onda ides na pice poslije ispita,pa onda se dogovorite za vikend i tako to...
mislim ak se vec nigdje neces socijalizirati,na faxu hoces ,neces upoznat ces hrpu ljudi...

ne brini ,to dodje samo od sebe...
cocopuff je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 21:06   #46 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-01-08
Godina: 15
Poruka: 388
Luka/Mr 0wner se izdvaja iz mase

Citat:
Ja već duže vrijeme imam ovaj problem,neznam što da radim,gubim glavu već polako....nemam prijatelja,kad sam se upisivao u srednju školu bio sam sramežljiv i nedruštven,nisam htio ničije društvo...sada kad sam pri kraju želim prijatelje i želim se družit ali nemam nijednog frenda s kojim bi izašao van,cure ne mogu upoznat vani neg samo prek chata,stalno sam na kompu,neznam šta da radim sa svojim životom,ima ko kakav savjet jer ću poludit,želim bit ko svi drugi normalni ljudi,imat prijatelje,cure,neku zanimaciju,neznam dali da upisujem fax jer nemam baš volje za životom....pliz ako imate savjete,hvala
Pa nemoj mislit negativno, pa kak,ne kuzim, reko si da do sad nisi naso prijatelja u skoli,pa sta oni te ne vide,jesi proziran lol? Jednostavno priđi nekom decku i pitaj ga za zajebanciju.. jednostavno
Luka/Mr 0wner je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 23:03   #47 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-05-07
Godina: 16
Poruka: 1,364
speki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku speki576 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku speki576

Citat:
Pravi autor: Luka/Mr 0wner Pogledaj Poruke
Pa nemoj mislit negativno, pa kak,ne kuzim, reko si da do sad nisi naso prijatelja u skoli,pa sta oni te ne vide,jesi proziran lol? Jednostavno priđi nekom decku i pitaj ga za zajebanciju.. jednostavno
Točno to slažem se s tobom Luka/Mr Owner, jednostavno se pusti u život, probaj se nekako "pojaviti" u razredu!! Smisli nekaku šalu opusti se kada si u školi, to ja radim kada sam na satu, jednostavno se opustim i šalim se s drugima i profesorima (čak), pošto nemam nekaki poseban izgled (ali nisam debel) svi me vole u razredu u uzimaju me kao prijatelja!!!!

Za sažetak bih ti mogao reći: Živi svoj život punom parom sada dok možeš, jer ne znaš što se može dogoditi sutra!!!

Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji
speki576 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-02-08, 13:32   #48 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-02-08
Godina: 26
Poruka: 183
KiD_007 je zabranio reputaciju

Citat:
Za pocetak se makni od komp...izadji malo vani peglaj nekog rodjaka ili nekog drugog koga poznajes da te izvedu vani i upoznaju sa ljudima....nemas sta izgubit...
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 20:37   #49 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

a šta da radim
kad odu prijatelji moji
kad ode djevojka na koju
bacam oči
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 02:36   #50 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 4,903
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
Pravi autor: pajo-patak Pogledaj Poruke
a šta da radim
kad odu prijatelji moji
kad ode djevojka na koju
bacam oči
to to pjevaj mu to će ga sigurno ohrabriti

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108