| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Šta da radim??? u Društvo forumu; Naravno da trebas upisati faks ali trebas otici u dom i poceti se zabavljati sa curama, počni trenirati nešto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 55
![]() | Re: Šta da radim??? Naravno da trebas upisati faks ali trebas otici u dom i poceti se zabavljati sa curama, počni trenirati nešto ili se bavi nečim gdje ima i cura.
__________________ Naučite zavoditi djevojke Povećanje penisa Sex poze |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 610
![]() | Re: Šta da radim??? Ajme,koliko samo tuznih tema,prica svega i savega ima.i meni je isto tako sve to skupa jako tesko ta gledati,kad znam, da sam i ja u takvoj situaicji..nadam se da nisam jedina koja nema ono za cim tragam.. ![]() ![]() |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-02-08 Godina: 21
Poruka: 6
![]() | Re: Šta da radim??? Obavezno upisi faks, to ti je novi pocetak, tamo te nitko ne zna, nađi novo drustvo, ali prije toga, poradi na sebi. Ljeto i more su ti idealne prilike. Uživi se u ulogu osobe kakvom želiš postati, nakon nekog vremena, to ćeš biti ti. ![]() Isto tako, nemoj smetnuti s uma da se oko prijateljstva ne treba truditi, da su prijatelji uvijek tu. Itekako treba pokazati da ti je stalo, a onda ti i oproste male nedostatke. Sretno! ![]()
__________________ Bzzz bzzz bz bz bzzzzzzzzzzzZz! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:04.