Pa ako je dosta vremena prošlo možda bolje da zaboraviš. Osim ako se nije ponovilo.
Raspravljate o temi šta mi je mislit u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; jednog lijepog dana curi zazvoni mob.ona se javi i počne prica,e sad nebi bio problem kada sa druge strane nebi ...
Pa ako je dosta vremena prošlo možda bolje da zaboraviš. Osim ako se nije ponovilo.
pa prošlo je tjedan dana a to baš i nije puno,ma stalno je tu neki problem,uvijek stalno spominje neke svoje bivše i pokušava me napravit ljubomornim,e sad je pitanje dali to radi namjerno ili uopce nije svjesna da me to živcira.
E, to je moras pitati!
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Reci joj, pa ako nastavi znači da te želi napravit ljubomornim.
pa zašto bi me radilal jubomornim,šta nam nije svima cilj biti što manje ljubomoran i posesivan.vec sam joj reko anjen odgovor je da sam joj sladak kad se tak ponašam,ali meni to nije nimalo slatko.pomagajte
Kako ona tebi, tako i ti njoj.......
Složi scenu sa nekom frendicom da ona popizdi od ljubomore pa da vidiš kako će onda biti dobra......
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
a jel si mora na celo napisat da je s tobom i to svima govorit?!
uvati ju i tetoviraj joj svoj JMBG na celo... a sto ako su dugogodisnji prijatelji u cemu je problem, ne mora davat svakome opsezan opis di je i sto radi
i onda ima xxxxxxxxxxxxxx ona je moja, i samo moja :!
malo si posesivan i ljubomoraan, a sad se zapitaj sto je izvor toga, jer ocito nemas povjerenja u nju, a veza se temelji na povjerenju...