Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 17

šta mi je mislit

Raspravljate o temi šta mi je mislit u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; jednog lijepog dana curi zazvoni mob.ona se javi i počne prica,e sad nebi bio problem kada sa druge strane nebi ...

Starter
    Datum registracije
    29-06-08
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

šta mi je mislit

jednog lijepog dana curi zazvoni mob.ona se javi i počne prica,e sad nebi bio problem kada sa druge strane nebi bio muški glas,i tako ona prica i odjednom na pitanje sa druge strane di si ,šta radiš njen odgovor pred menom je ma ništa.koda mene nema tu,još se dogovara za cugu,e sad dali da me brine šta nije rekla da je sa deckom ili ne,nije da sam paranoik ili ljubomorni freak,ali da me zasmetalo je.dali da ju pitam za to ili,makar je vec prošlo od toga.help

dr.sc. Foruma Neighbour Wars Champion, Stage Diver Champion, Pang Champion, Spacerunner 2 Champion, Balloon Drop Champion, Super Mario Flash Champion, Mercury Drops Champion, Memory 2000 Champion, Neon Champion, Eggz Champion, Asteroid Miner Champion, Franky The Fish Champion, Venture Kid Champion, Firewall Champion Avatar od korisnika Bluebird
    Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

Re: šta mi je mislit

Pa ako je dosta vremena prošlo možda bolje da zaboraviš. Osim ako se nije ponovilo.

Starter
    Datum registracije
    29-06-08
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

pa prošlo je tjedan dana a to baš i nije puno,ma stalno je tu neki problem,uvijek stalno spominje neke svoje bivše i pokušava me napravit ljubomornim,e sad je pitanje dali to radi namjerno ili uopce nije svjesna da me to živcira.

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

E, to je moras pitati!
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

dr.sc. Foruma Neighbour Wars Champion, Stage Diver Champion, Pang Champion, Spacerunner 2 Champion, Balloon Drop Champion, Super Mario Flash Champion, Mercury Drops Champion, Memory 2000 Champion, Neon Champion, Eggz Champion, Asteroid Miner Champion, Franky The Fish Champion, Venture Kid Champion, Firewall Champion Avatar od korisnika Bluebird
    Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

Reci joj, pa ako nastavi znači da te želi napravit ljubomornim.

Starter
    Datum registracije
    29-06-08
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

pa zašto bi me radilal jubomornim,šta nam nije svima cilj biti što manje ljubomoran i posesivan.vec sam joj reko anjen odgovor je da sam joj sladak kad se tak ponašam,ali meni to nije nimalo slatko.pomagajte

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Kako ona tebi, tako i ti njoj.......

Složi scenu sa nekom frendicom da ona popizdi od ljubomore pa da vidiš kako će onda biti dobra......

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

Citat Pravi autor: zvonkoo Pogledaj Poruke
    pa zašto bi me radilal jubomornim,šta nam nije svima cilj biti što manje ljubomoran i posesivan.vec sam joj reko anjen odgovor je da sam joj sladak kad se tak ponašam,ali meni to nije nimalo slatko.pomagajte
    A nekim ljudima je to dokaz da ti je stalo.

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

a jel si mora na celo napisat da je s tobom i to svima govorit?!

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

uvati ju i tetoviraj joj svoj JMBG na celo... a sto ako su dugogodisnji prijatelji u cemu je problem, ne mora davat svakome opsezan opis di je i sto radi
    i onda ima xxxxxxxxxxxxxx ona je moja, i samo moja :!

malo si posesivan i ljubomoraan, a sad se zapitaj sto je izvor toga, jer ocito nemas povjerenja u nju, a veza se temelji na povjerenju...

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku