| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi šta mi je mislit u Društvo forumu; Koliko mogu skužit komunikacija u vezi vam je katastrofa. Ti se nju ne usudiš pitati s kojim likom razgovara ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta mi je mislit Koliko mogu skužit komunikacija u vezi vam je katastrofa. Ti se nju ne usudiš pitati s kojim likom razgovara na mobitel, onda smeta ti što priča o bivšima, ali joj ti to ne možeš reći , pa naravno da si ljubomoran kad o ničemu ne razgovarate nego ti sam briješ filmove po svojoj glavi.
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: šta mi je mislit Citat:
Pretpostavljam da se radi o nekoj tinejđerskoj ljubavi, pa ovakve situacije nisu ništa čudno. Možda se varam ![]()
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta mi je mislit ![]() Mozda devojka jednostavno ne voli svima koji je nazovu i pitaju sta radi, detaljno opisivati trenutnu situaciju! Ne znaci da krije da je u vezi s tobom. A ne shvatam zasto joj ne kazes sta te muci?! Ni ja ne volim kad me neko levi pita gde sam to krenula, gde sam bila, s kim, i sl.
__________________ The rage and love... the story of my life... |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta mi je mislit Citat:
i to je toali stvarno ne znam tko voli da ga se propitkuje s kim je i sto redi, te pojasnjavat isto...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta mi je mislit mislim da bi ipak bilo najpametnije da curi kažeš kaj te muči, ali onako lijepo, nemoj napadat, reci malo me to zasmetalo, bla, bla jer u vezi je najbitnija komunikacija i otvorenost, bez toga![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta mi je mislit ma sto ne napadat, sakon u bubrige, za kosu i s nom na pod i onda joj pojasni stvari ![]() ovo je zafrkancija i da to slucajno nisi napravija nikad!!!
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 649
![]() | Re: šta mi je mislit Nije ona nicije vlasniđtvo,znaci ne vrsi pritisak na nikog,sigurno prica sa nekim svojim frendovima od prije ili tak nekak..voli izlazit druzit se...i ne radi bzvz gluposto.. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:23.

, pa naravno da si ljubomoran kad o ničemu ne razgovarate nego ti sam briješ filmove po svojoj glavi.

i to je to
mislim da bi ipak bilo najpametnije da curi kažeš kaj te muči, ali onako lijepo, nemoj napadat, reci malo me to zasmetalo, bla, bla jer u vezi je najbitnija komunikacija i otvorenost, bez toga