Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi šta mi je mislit u Društvo forumu; Koliko mogu skužit komunikacija u vezi vam je katastrofa. Ti se nju ne usudiš pitati s kojim likom razgovara ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-06-08, 13:27   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-08
Godina: 24
Poruka: 1,268
latoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu auru
Re: šta mi je mislit

Koliko mogu skužit komunikacija u vezi vam je katastrofa. Ti se nju ne usudiš pitati s kojim likom razgovara na mobitel, onda smeta ti što priča o bivšima, ali joj ti to ne možeš reći , pa naravno da si ljubomoran kad o ničemu ne razgovarate nego ti sam briješ filmove po svojoj glavi.
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 14:33   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,299
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
uvati ju i tetoviraj joj svoj JMBG na celo... a sto ako su dugogodisnji prijatelji u cemu je problem, ne mora davat svakome opsezan opis di je i sto radi
i onda ima xxxxxxxxxxxxxx ona je moja, i samo moja :!

malo si posesivan i ljubomoraan, a sad se zapitaj sto je izvor toga, jer ocito nemas povjerenja u nju, a veza se temelji na povjerenju...
Zašto je posesivan? Ako mu cura stalno spominje bivše, radi ga ljubomornim i ne želi na telefon odgovorit na jednostavno pitanje da je s dečkom, meni to daje dojam da s njom nešto ne štima. Ne mora uopće davat nikakve opsežne odgovore.
Pretpostavljam da se radi o nekoj tinejđerskoj ljubavi, pa ovakve situacije nisu ništa čudno. Možda se varam
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 17:21   #13 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,494
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
a jel si mora na celo napisat da je s tobom i to svima govorit?!

Mozda devojka jednostavno ne voli svima koji je nazovu i pitaju sta radi, detaljno opisivati trenutnu situaciju! Ne znaci da krije da je u vezi s tobom. A ne shvatam zasto joj ne kazes sta te muci?!
Ni ja ne volim kad me neko levi pita gde sam to krenula, gde sam bila, s kim, i sl.
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 17:25   #14 (permalink)
Djed Mraz

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 9,097
Sahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke
Zašto je posesivan? Ako mu cura stalno spominje bivše, radi ga ljubomornim i ne želi na telefon odgovorit na jednostavno pitanje da je s dečkom, meni to daje dojam da s njom nešto ne štima. Ne mora uopće davat nikakve opsežne odgovore.
Pretpostavljam da se radi o nekoj tinejđerskoj ljubavi, pa ovakve situacije nisu ništa čudno. Možda se varam
je li tu neki veliki problem? kazes jj da prekine ili papa... ja stvarno ne mislim da se isplati trosit zivce na takve gluposti, ako ti ne odgovara biti u vezi s takvom osobom, ako nisi sretan, i ako se mislis sto ona mozda radi... i to je to

ali stvarno ne znam tko voli da ga se propitkuje s kim je i sto redi, te pojasnjavat isto...

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 17:33   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,561
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

mislim da bi ipak bilo najpametnije da curi kažeš kaj te muči, ali onako lijepo, nemoj napadat, reci malo me to zasmetalo, bla, bla jer u vezi je najbitnija komunikacija i otvorenost, bez toga
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 17:35   #16 (permalink)
Djed Mraz

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 9,097
Sahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svima

ma sto ne napadat, sakon u bubrige, za kosu i s nom na pod i onda joj pojasni stvari

ovo je zafrkancija i da to slucajno nisi napravija nikad!!!

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 19:18   #17 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 20-02-08
Poruka: 649
-cool girl- se izdvaja iz mase

Nije ona nicije vlasniđtvo,znaci ne vrsi pritisak na nikog,sigurno prica sa nekim svojim frendovima od prije ili tak nekak..voli izlazit druzit se...i ne radi bzvz gluposto..
-cool girl- je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114