preživjeti i ići dalje
Raspravljate o temi Šta napraviti? u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Kada ostaneš sam na svitu? Prijatelji ti okrinu leđa, kada te jedinoj osobi na koju se možeš osloniti kažeš da ...
preživjeti i ići dalje
zaboravi sve, kreniti dalje jer niti je ona jedina cura na svijetu niti su oni jedino drustvo. zivi svoj zivot pa ce drustvo i cure doci sami od sebe
nije sretan ko puno ima, sretan je onaj ko malo treba
Prvo se dobro isplakati a onda krenuti dalje...zatvoriti tu stranicu zivota, maknuti se od ljudi koji ne te cijene, posvetiti se svemu onome sto si oduvijek zelio, stvoriti novi krug ljudi i vremenom ce biti sve lakse i manje ce boljeti. Bitno je ne izgubiti optimizam i vjeru u sebe. Glavu gore i sretno
Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena
Sve bude pa prodje.I boli jako,pa se i ta bol nekako izliže.
Ljudi mogu podnijeti mnogo toga,ali i promjeniti.
![]()
zivjeti svoj zivot, okrenuti ledja onima koji ti se smiju, zaboli te za njih, od toliko ljudi na ovom svijetu naci ce se vec neka vrijedna paznje
samo hrabro kreni dalje, ono sto te ne slomi, samo ce te ojacati! ne dopusti da se nekakvo nedoyebano ponasanje drugih ljudi slomi![]()
Nije kraj kad je kraj...
Preživjeti.Daj Bože da ti je to najgora stvar koja će ti se u životu desiti.Glavu gore,biti će još ljubavi....
Neko to od gore vidi sve...
Ja sam jedna od tih ljudi,kojima se nesto sčicno desilo..a vidim da nema pomoci..