| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Šta napraviti? u Društvo forumu; jednostavno..ubiti!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| P.I.M.P. | Re: Šta napraviti? Velika je istina da što si prema nekome bolji, to te manje poštuju i više iskorištavaju, tako će i biti dok ne promjeniš način razmišljanja pa svoje ponašanje. Pokušavaj naći neku pozitivnu stvar u svom tom rasulu, ili nešto što te usrećuje. Vjeruj, nije sve beznadno, doći će vrijeme kad će ti krenuti u životu odnosno da ćeš shvatiti da, iako se trenutačno osjećaš loše, ima ljudi koji misle na tebe i kojima mnogo značiš ( možda ih i uzimaš zdravo za gotovo), a to nije mala stvar. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Banned | Re: Šta napraviti? Citat:
pa nemaš sidu pobogu da ti nema pomoći... digni glavu,podvij rep i kreni u ekšn... | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-05-08
Poruka: 52
![]() | Re: Šta napraviti? 1.ta cura nije vrijedna tebe jer te ismijava i pravi debila od tebe 2.kakvi su ti to prijatelji kad te odjebu zbog cure,to mora da je mutavo i da ti nisu nikakvi frendovi. idi dalje sta ces,ima jos ljudi 10 puta boljih i upoznat ces nekoga ko ce te voliti a ne te odjebati i zajebati |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta napraviti? ja san osobno nazalost napravija tu gresku i zapostavija frendove, al sad je sve ok, ne ljute se na mene, cak me razume donekle, malo podjebavaju, al to je samo jer znaju da se necu naljutiti... a tebi nisu sve ladje potonule... pogle koliko mogucnosti imas i koliko ljudi bi dalo sve da ima pola od toga sto ti imas zato glavu gori i u nove pobjede... od kukanja tu na forumu nema pomoci ni svrhe... ako trazis neko zaljenje tebe tu ili sl... zaboravi na to, trgni se i naprid... imas i godina i zdravlja i sl, tako da ne ocajavaj.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:24.