| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Šta napraviti u Društvo forumu; Treba mi savjet šta napraviti,poznam jednu curu duže vrijeme,i zadnje vrijeme smo se počeli više druž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-06-08
Poruka: 6
![]() | Šta napraviti Treba mi savjet šta napraviti,poznam jednu curu duže vrijeme,i zadnje vrijeme smo se počeli više družiti,i svakim danom mi se sve više sviđa,zaljubio sam se u nju,sada me muči to šta ona ne pokazuje nikakve znakove da li želi samnom nešto više od prijateljstva,a mene strah pitati ju da ne bi izgubio ovo prijateljstvo šta ga imamo i sada sam na čudu ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-07-07 Godina: 24
Poruka: 2,095
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta napraviti Ja sam bio u istoj situaciji. Lijepo sam ja reko što mi je na srcu, jednostavno da znam na čemu sam i da sebi olakšam život. Dobio sam odgovor koji nisam želio čut, ali šta sam mogo, nemožeš nikog natjerat da mu se sviđaš. Trebalo mi je vremena kad izbacim iz sebe te osjećaje, jednostavno sam prešao preko njih i ostali smo prijatelji. MOj ti je savjet da joj kažeš što osjećaš, jer ako se nastaviš družit, a da joj ne kažeš ništa, samo će tebi bit sve gore i gore. Ako se cura nebude htjela s tobom više družit, onda ni ne zavrijeđuje tvoju pažnju, a ako da, jednostavno pređi preko tih svojih osjećaja, nema ti druge. A možda i ona nešto više osjeća prema te, od samog prijateljstva, ali ne želi reć iz istog razloga kao i ti...
__________________ Zašto žene u prosjeku žive 8 godina duže nego muškarci? Zato jer im bog vrati vrijeme potrošeno na parkiranje. Zadnji Uredio mmrki : 19-07-08 u 01:01. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| ***M@nga*** | Re: Šta napraviti Citat:
,ja bi da san na tvom mjestu reko bi joj jer kako kaže ona stara narodna "tko ne riskira taj ne profitira" sretno ti bilo ![]()
__________________ | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta napraviti Uvali joj ga, neće se buniti sigurno ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Šta napraviti Citat:
i bezveze momak pun samopouzdanja proći će bolje od dobrog momka bez.... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-09-07 Lokacija: south croatia Godina: 24
Poruka: 43
![]() | Re: Šta napraviti bravo!najbolje je reći nego šutit
__________________ Risk! Risk anything! Care no more for the opinion of others, for those voices. Do the hardest thing on earth for you. Act for yourself. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:11.

,ja bi da san na tvom mjestu reko bi joj jer kako kaže ona stara narodna "tko ne riskira taj ne profitira"

kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!