| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Šta sad napraviti? u Društvo forumu; Imam veliku dilemu zbog koje sam jaku u bedu. Jako. Zaljubljen sam u jednu curu koja je viša liga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-04-08
Poruka: 25
![]() | Šta sad napraviti? Imam veliku dilemu zbog koje sam jaku u bedu. Jako. Zaljubljen sam u jednu curu koja je viša liga od mene (istina). Ali eto svejedno sam se zaljubio. Ne znam što da radim da joj to priznam i upropastim prijateljstvo ili da to ostavim za sebe pa će proći. Koje manje boli? Btw što još više boli izgleda da imamo dosta toga zajedničkoga pa da nisam ovakav troll kao što jesam ova bi veza mogla i uspjeti. Ali eto par dana kod bake učinile su od mene debelog hobita i sad nemam šanse. Eto što sad nekako naginjem da joj to ne priznam jer sam papčina ali jedan drugi dio mene govori drugačije mišljenje. Evo šta vi mislite? P.S. prednost imaju oni koji su već bili u ovakvoj situaciji |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-04-08
Poruka: 27
![]() | Re: Šta sad napraviti? o pa da...gle,nemoj! pobogu nemoj! najebat ćeš:-))) to sad iz mene progovara bjes,koji je proizašao upravo iz slične situacije... sad sam ranjivija nego obično pa se trzam na ovo,ali evo ajd idemo ozbiljno; kažeš viša liga?! - sorry stari, osjećaji su zajebana stvar i tu nema pravila,stoga...nedaj uopće da te to obeshrabri! ne ostavljaj ništa za sobom...a kažem to isključivo iz tog razloga što bi mogao jednog dana žaliti...vjeruj,bolje je znati da si pokušao...a tko kaže da će te odbiti...stoga NAVALI! ukratko,priznaj joj...ali ne davi i ne tuši,žene to ne vole...budi distanciran i pomalo rezerviran! ok? eto...nadam se da sam barem pomogla:-)))
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Šta sad napraviti? Zašto je ta cura viša liga od tebe...? Ne shvaćam. No, dobro ako ti tako smatraš valjda jest. No tu bih ti postavio još jedno pitanje. Zašto se onda ona druži sa tobom? Ja sam siguran (barem kolko mogu zaključiti) da ona u tebi vidi dobru osobu. Sad, najvjerojatnije te jako voli kao prijatelja i mogao bi ju iznenaditi ako jednog dana priznaš da ju voliš. Siguran sam da ona nebude znala kak će reagirati. Isto će si morati postaviti pitanje prijateljstvo ili ljubav. Misli malo i na to. Sad jesi li ti zaljubljen u nju zato jer je jedina djevojka koja ti obraća pažnju? Preporučio bih ti da si ostaviš takvu ok curu za frendicu. I malo se potrudiš i pokušaj nekog pronaći. Nevjerujem da ne postoji neka cura sa kojom nebi mogao imati vezu. Pitaj si i frendicu za pomoć... Ali naravno to je samo moje mišljenje... Možda ti se još tko javi. Sretno i budi pametan.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Šta sad napraviti? ...koliko sam vidjela ruznih decki s prelijepim curama i gle cuda, zajedno su... nema to veze s icim.. samo naprijed ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 24
Poruka: 108
![]() | Re: Šta sad napraviti? Ako imate dosta toga zajedničkog.. imate i više šanse da uspije.. Ne moraš ju direktno pitati.. no probaj skužiti 'kako diše'..
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Šta sad napraviti? opet.. kakve to veze ima.. ni jedan moj decko nije imao bolje ocjene od mene, drustvo i ukusi su nam se totalno razlikovali.. ne kuzim zas si rusis samopouzdanje odmah u startu.. bolje probati pa cak i ako te odbije ZNAS DA SI POKUSAO
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
![]() |
« Što napraviti?
|
trazim curu'?! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:35.