Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Šta sad napraviti? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: m4rduk Ona je više otvorenija od mene, ima više frendova, ima bolje ocjene, zna mnogo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-04-08, 21:43   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi
Re: -.-

Citat:
Pravi autor: m4rduk Pogledaj Poruke
Ona je više otvorenija od mene, ima više frendova, ima bolje ocjene, zna mnogo više nego ja. A to nemam, više sam introvertan. Mislim da ja nisam ono što ona želi. I to me odbija toliko.

P.S. hvala svima na savjetima
gle nemoj mislit umjesto nje...jer ak budeš tako razmišljao, na način "možda joj se ne sviđam jer mi je jedan očnjak previše šiljast, jer mi je nos malo grbav, jer ne znam koliko metara ima olimpijski bazen i ostale gluposti" to te neće nigdje dovest...

samo ona zna što želi...

ali najvažnije je da ti znaš što želiš...go for it jer ćeš poslije kukat "e da sam napravio ovo, da sam rekao ovo" i samo ćeš se mučit nekakvim besmislenim hipotezama...

reci joj pa makar popušio...kažeš da ne znaš šta da radiš jer ak joj kaže da ćeš upropastit prijateljstvo a ak ne kažeš da će proć...

obje ove izjave su ti nažalost krive...jer ako ti osjećaš nešto više prema njoj i ak je gledaš na neki drugi način to više nije prijateljstvo a ak ništa ne kažeš i napraviš samo ćeš patit i neće te proć sve dok se ne makneš od nje...i nije fer ni prema njoj ni prema tebi da tako "lažiraš" vaš odnos...

iskreno samo idi naprijed i reci joj jer kad zbrojiš sve punte nemaš šta izgubit
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 21:54   #12 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-04-08
Poruka: 39
m4rduk se izdvaja iz mase
-.-

Možda je i istina da bi joj trebao priznati, ali ne znam kako će na to reagirati, a možda već i ima dečka. Istina je da me to izjeda, da, ali ti će proći.

A ne znam ni kako da joj priznam. Nemam ideja.

Mislim da mi je već rekla jednom da kao nisu cure za mene, da se klonim toga (zbilja, na maturalcu) ali tada nisam ništa još pokušao. Možda je mislila da je to pokušaj.

Zadnji Uredio m4rduk : 18-04-08 u 21:59.
m4rduk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 21:58   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi
Re: Šta sad napraviti?

i pa šta ak ima dečka...kažeš joj i onda znaš da si rekao što si imao na umu i u srcu...

negdje sam vidio da je netko rekao da nam je, svaki put kad riskiramo bez obzira na ishod, drago što smo riskirali...

odeš na kavu, sok, pivo s njom ili neku šetnju, skupiš hrabrosti i gukneš...
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 22:12   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 1,014
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: m4rduk Pogledaj Poruke
Imam veliku dilemu zbog koje sam jaku u bedu. Jako.

Zaljubljen sam u jednu curu koja je viša liga od mene (istina).
Ali eto svejedno sam se zaljubio. Ne znam što da radim da joj to priznam i upropastim prijateljstvo ili da to ostavim za sebe pa će proći. Koje manje boli?

Btw što još više boli izgleda da imamo dosta toga zajedničkoga pa da nisam ovakav troll kao što jesam ova bi veza mogla i uspjeti. Ali eto par dana kod bake učinile su od mene debelog hobita i sad nemam šanse.

Eto što sad nekako naginjem da joj to ne priznam jer sam papčina ali jedan drugi dio mene govori drugačije mišljenje.

Evo šta vi mislite?

P.S. prednost imaju oni koji su već bili u ovakvoj situaciji
Prijatelju zapamti:TI SI NAJVIŠA LIGA...e kad to budeš znao...ovo ostalo ćeš lako
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 22:16   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Samo napred!! I da ništa ne bude ipak si pokušao jer u suprotnom nikad nećeš znati i uvek ćeš se pitati šta bi bilo kad bi bilo...Tako da ne oklevaj i pokušaj! Verujem da vredi
Star 19-04-08, 02:42   #16 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
mafijas

cuj ti imas forum a one generacije prije tebe? probat bi trebalo i znati na cemu si... ali vecina nas nije probala zbog tog unutrasnjog zivotinjskog principa. s toga koliko god mi tebi rekli probaj ti ces napraviti obrnuto...

ne znam jel tko komentira ''prijateljstvo''. isto kao i jel iz prijateljstva moze izac veza. valjda moze... ja osobno vec 10g ne razmisljam o bivsima curama nit frendicama a vjerovatno je bila i neka zamisljena ljubav kao kod tebe... nit o svakoodnevnim susjedama nit svakodnevnim prolaznicama...

ja znam da zensku treba ulovit ali ja to smatram isto sto i corava posla. zar ti nije bolje otic na chat i kliknut 10 cura i recimo se sjednom usemis i rastopis bez ikakvih prijesanjih napora... ili jednostavno izlazi u nepoznato. tamo di nisi prije. di nisi opterecen pristupom. ne moras sad u 3 dana ulovit zensku. nek je ulovis u 6 mjeseci ulovio si je i sve ostale brige na pasu...

znamo mi da je ona tebi njami i nama je ali kako si je nazvao to ti je isto kao mogu li ja madoni bit decko. mozes samo upadni u pravo vrijeme s pravom spikom. to ti je otprilike trebalo biti 1968

Zadnji Uredio mafijas : 19-04-08 u 02:45.
mafijas je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 12:39   #17 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-03-08
Godina: 33
Poruka: 64
SamSam se izdvaja iz mase

Jasno mi je što sve prolazi kroz glavu u situaciji kada pred nekoga tko ti je bitan moraš izlanuti nešto takvo, ali opet, što je najgore što se može desiti nakon toga? Da čuješ odgovor ne? Mislim da se s time nekako da živjeti.
SamSam je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 19:13   #18 (permalink)
Starter

Baš me zanima, što vas žene privlači kod muškaraca? Da bar mogu vidjeti na čemu sam.
m4rduk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 21:44   #19 (permalink)
Starter

-.-

Sorry na double postu, odlučio sam da ću priznati. Brijem da ću joj poslati poruku i sve objasniti. Mislim da je to ok.

Šta vi mislite?
m4rduk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 22:55   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,542
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

svaku privlaci nesto drugo.. cak ne bih rekla ni da jednu zenu privlaci samo jedan ti muskarca.. sve ovisi o trenutnoj fazi, drustvu, stavovima, ONOM NECEMU sto moze imati i obicni streber i super duper najveca faca u skoli/kvartu.. naah.. ne razbijaj glavu takvim stvarima

samo nemoj te stvari rjesavat preko poruka.. nadjite se negdje i rijesite to u 4 oka
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108