| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Šta sad napraviti? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: m4rduk Ona je više otvorenija od mene, ima više frendova, ima bolje ocjene, zna mnogo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: -.- Citat:
samo ona zna što želi... ali najvažnije je da ti znaš što želiš...go for it jer ćeš poslije kukat "e da sam napravio ovo, da sam rekao ovo" i samo ćeš se mučit nekakvim besmislenim hipotezama... reci joj pa makar popušio...kažeš da ne znaš šta da radiš jer ak joj kaže da ćeš upropastit prijateljstvo a ak ne kažeš da će proć... obje ove izjave su ti nažalost krive...jer ako ti osjećaš nešto više prema njoj i ak je gledaš na neki drugi način to više nije prijateljstvo a ak ništa ne kažeš i napraviš samo ćeš patit i neće te proć sve dok se ne makneš od nje...i nije fer ni prema njoj ni prema tebi da tako "lažiraš" vaš odnos... iskreno samo idi naprijed i reci joj jer kad zbrojiš sve punte nemaš šta izgubit
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-04-08 Lokacija: Planet majmuna
Poruka: 39
![]() | -.- Možda je i istina da bi joj trebao priznati, ali ne znam kako će na to reagirati, a možda već i ima dečka. Istina je da me to izjeda, da, ali ti će proći. A ne znam ni kako da joj priznam. Nemam ideja. Mislim da mi je već rekla jednom da kao nisu cure za mene, da se klonim toga (zbilja, na maturalcu) ali tada nisam ništa još pokušao. Možda je mislila da je to pokušaj. Zadnji Uredio m4rduk : 18-04-08 u 21:59. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta sad napraviti? i pa šta ak ima dečka...kažeš joj i onda znaš da si rekao što si imao na umu i u srcu... negdje sam vidio da je netko rekao da nam je, svaki put kad riskiramo bez obzira na ishod, drago što smo riskirali... odeš na kavu, sok, pivo s njom ili neku šetnju, skupiš hrabrosti i gukneš...
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta sad napraviti? Citat:
![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta sad napraviti? Samo napred!! I da ništa ne bude ipak si pokušao jer u suprotnom nikad nećeš znati i uvek ćeš se pitati šta bi bilo kad bi bilo...Tako da ne oklevaj i pokušaj! Verujem da vredi ![]()
__________________ ♥ |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: Šta sad napraviti? cuj ti imas forum a one generacije prije tebe? probat bi trebalo i znati na cemu si... ali vecina nas nije probala zbog tog unutrasnjog zivotinjskog principa. s toga koliko god mi tebi rekli probaj ti ces napraviti obrnuto... ne znam jel tko komentira ''prijateljstvo''. isto kao i jel iz prijateljstva moze izac veza. valjda moze... ja osobno vec 10g ne razmisljam o bivsima curama nit frendicama a vjerovatno je bila i neka zamisljena ljubav kao kod tebe... nit o svakoodnevnim susjedama nit svakodnevnim prolaznicama... ja znam da zensku treba ulovit ali ja to smatram isto sto i corava posla. zar ti nije bolje otic na chat i kliknut 10 cura i recimo se sjednom usemis i rastopis bez ikakvih prijesanjih napora... ili jednostavno izlazi u nepoznato. tamo di nisi prije. di nisi opterecen pristupom. ne moras sad u 3 dana ulovit zensku. nek je ulovis u 6 mjeseci ulovio si je i sve ostale brige na pasu... znamo mi da je ona tebi njami i nama je ali kako si je nazvao to ti je isto kao mogu li ja madoni bit decko. mozes samo upadni u pravo vrijeme s pravom spikom. to ti je otprilike trebalo biti 1968 Zadnji Uredio mafijas : 19-04-08 u 02:45. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-08 Godina: 33
Poruka: 64
![]() | Re: Šta sad napraviti? Jasno mi je što sve prolazi kroz glavu u situaciji kada pred nekoga tko ti je bitan moraš izlanuti nešto takvo, ali opet, što je najgore što se može desiti nakon toga? Da čuješ odgovor ne? Mislim da se s time nekako da živjeti. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Šta sad napraviti? svaku privlaci nesto drugo.. cak ne bih rekla ni da jednu zenu privlaci samo jedan ti muskarca.. sve ovisi o trenutnoj fazi, drustvu, stavovima, ONOM NECEMU sto moze imati i obicni streber i super duper najveca faca u skoli/kvartu.. naah.. ne razbijaj glavu takvim stvarima ![]() samo nemoj te stvari rjesavat preko poruka.. nadjite se negdje i rijesite to u 4 oka ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
« Što napraviti?
|
trazim curu'?! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:01.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something