| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Što je najljepše što je napravio/la cura ili dečko bivši i sadašnji? u Društvo forumu; bichuj bichuj me,bichuj stojane... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što je najljepše što je napravio/la cura ili dečko bivši i sadašnji? svaki dan napravi nešt zbog čega ga jače zavolim.. kupio je moju najdražu čokoladu (jedno njih 10) istrgao sve na kockice, na krevetu te kockice posložio tako da je pisalo BUDI MOJA ZAUVIJEK.. to mi se tako urezalo u pamćenje.. još smo zajedno.. ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što je najljepše što je napravio/la cura ili dečko bivši i sadašnji? donio mi čaj od kamilice...pješice prohodao čitav kvart ostavio poruku na vratima i čašu vode sa šećerom da se ne srušim kada uđem u sobu(koja je bila baš onako kako ja volim) poklonio 19 ruža za valentinovo ispekao kruh u obliku srca za rođendan rekao mom tati da je on moj dečko i da će se dobro brinuti za mene ![]() naučio me voziti... bila sam mu sve...sada sam mu bivša... i na kraju ..nakon dvije godine šutnje rekao-..... ti si predobra cura, uvjek ću te voljeti. ..e pa joly-hvala ti! |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što je najljepše što je napravio/la cura ili dečko bivši i sadašnji? Citat:
nice! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-10-06 Godina: 20
Poruka: 621
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što je najljepše što je napravio/la cura ili dečko bivši i sadašnji? Citat:
joj bas me ovo rastuzilo i podsjetilo na mene samu...
__________________ I`M SOOO GOOD I SCREAM MY OWN NAME DURING THE SEX | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Što je najljepše što je napravio/la cura ili dečko bivši i sadašnji? potpisujem+rekao mi je da me cijelo vrijeme varao pa sam ja ispala još veća dobrica ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što je najljepše što je napravio/la cura ili dečko bivši i sadašnji? bila uz mene kad mi je to trebalo
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:42.