| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Što je najljepše što je napravio/la cura ili dečko bivši i sadašnji? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Lucia joj bas me ovo rastuzilo i podsjetilo na mene samu... ajooooj... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Tuzla
Poruka: 123
![]() | Re: Što je najljepše što je napravio/la cura ili dečko bivši i sadašnji? jedna meni draga osoba jednom me preko foruma pozvala da razgovaramo preko pp. Otada cesto razgovaramo i razmjenjujemo misli. Oboje zivimo svako u svom svijetu ali kad se nadjemo na netu onih pola sata koje ukrademo od nasih zivota za druzenje budu barem meni lijepi.
__________________ sto te imam moj zivote kad mi nista nisi dao sto te imam moj zivote sto put si me ti izdao |
| | |
| | #23 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što je najljepše što je napravio/la cura ili dečko bivši i sadašnji? Mali offtopic: umijesto kontrolileta dala sam rep+ Loreni. Sorry... Dobiš čim mognem o5. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 425
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što je najljepše što je napravio/la cura ili dečko bivši i sadašnji? Poklonio mi cd s pjesmama koje govore sve ono sto on osjeca prema meni..i dan danas nakon dvije godine placem na svaku od tih pjesama kad ih cujem..nista mi vise ne budi emocije..napravio je jos puno prelijepih stvari za mene,al evo to bih izdvojila..to je bilo relativno na pocetku veze i sve to je ostalo i dan danas,nakon vise od dvije godine pusa ljubavi![]() |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što je najljepše što je napravio/la cura ili dečko bivši i sadašnji? Citat:
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što je najljepše što je napravio/la cura ili dečko bivši i sadašnji? Citat:
Kupovao cvijeće za prigode (rodjendani, Dan žena, Valentinovo...) i bez posebnog povoda. Učio ih stvarima i vještinama koje znam (vožnja motora, auta,...) Vodio na večere gdje nikad nisu bile. Nabavljao stvari kojih još nema na našem tržištu. Sad kad pogledam dal je to bilo malo pretjerano,hm - nije i opet bi i opet ću. ![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:48.

pusa ljubavi