Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Što je najljepše što je napravio/la cura ili dečko bivši i sadašnji? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Lucia joj bas me ovo rastuzilo i podsjetilo na mene samu... ajooooj...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-12-07, 09:45   #21 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,653
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Što je najljepše što je napravio/la cura ili dečko bivši i sadašnji?

Citat:
Pravi autor: Lucia Pogledaj Poruke
joj bas me ovo rastuzilo i podsjetilo na mene samu...
ajooooj
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-12-07, 10:07   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 123
rozalin se izdvaja iz mase

jedna meni draga osoba jednom me preko foruma pozvala da razgovaramo preko pp. Otada cesto razgovaramo i razmjenjujemo misli. Oboje zivimo svako u svom svijetu ali kad se nadjemo na netu onih pola sata koje ukrademo od nasih zivota za druzenje budu barem meni lijepi.
sto put si me ti izdao
rozalin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-12-07, 12:57   #23 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Mali offtopic: umijesto kontrolileta dala sam rep+ Loreni. Sorry... Dobiš čim mognem o5.
Odgovori sa citatom
Star 11-12-07, 16:30   #24 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 20
Poruka: 425
denserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz mase

Poklonio mi cd s pjesmama koje govore sve ono sto on osjeca prema meni..i dan danas nakon dvije godine placem na svaku od tih pjesama kad ih cujem..nista mi vise ne budi emocije..napravio je jos puno prelijepih stvari za mene,al evo to bih izdvojila..to je bilo relativno na pocetku veze i sve to je ostalo i dan danas,nakon vise od dvije godine
pusa ljubavi
denserica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 05:48   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Poruka: 2,233
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: denserica Pogledaj Poruke
Poklonio mi cd s pjesmama koje govore sve ono sto on osjeca prema meni..i dan danas nakon dvije godine placem na svaku od tih pjesama kad ih cujem..nista mi vise ne budi emocije..napravio je jos puno prelijepih stvari za mene,al evo to bih izdvojila..to je bilo relativno na pocetku veze i sve to je ostalo i dan danas,nakon vise od dvije godine
pusa ljubavi
to sam ja jednoj svojoj bivšoj napravio!! 17 pjesama koje su po meni najbolje opisivale ono kaj smo imali!!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 06:21   #26 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-04-07
Poruka: 425
denserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: trip Pogledaj Poruke
to sam ja jednoj svojoj bivšoj napravio!! 17 pjesama koje su po meni najbolje opisivale ono kaj smo imali!!
Pa eto vidis,na mom cd-u ih ima 18
pa bas lijepo,to je divno,mene nista ne moze vise dirnuti u srce nego pjesma..
denserica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 11:12   #27 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: denserica Pogledaj Poruke
Pa eto vidis,na mom cd-u ih ima 18
pa bas lijepo,to je divno,mene nista ne moze vise dirnuti u srce nego pjesma..
Ja sam za svoje bivše znao svašta radit, odveo u šopingu u London, vikend u Amsterdamu, spržio CD-je koji opisuju nju ili našu ljubav.
Kupovao cvijeće za prigode (rodjendani, Dan žena, Valentinovo...) i bez posebnog povoda.
Učio ih stvarima i vještinama koje znam (vožnja motora, auta,...)
Vodio na večere gdje nikad nisu bile. Nabavljao stvari kojih još nema na našem tržištu.
Sad kad pogledam dal je to bilo malo pretjerano,hm - nije i opet bi i opet ću.
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 11:29   #28 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 5,115
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

mogu ti bit cura ?

obrijat cu noge

21....
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 11:32   #29 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
mogu ti bit cura ?
obrijat cu noge
Kad obriješ, onda ćemo razgovarat.
Sve je moguće.
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 11:42   #30 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 5,115
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: LPK Pogledaj Poruke
Sve je moguće.

21....
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108