| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Što je to u nama da smo usamljeni???... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: MalikTintilinić A zašto ne? Jer kažem - ima dosta ljudi koji nemaju takvog prijatelja. Drugo - mož... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,454
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što je to u nama da smo usamljeni???... Citat:
Lako je to napisat na forumu...al u praksi uvijek zapne ![]() Citat:
Al ipak neki ventil mora postojati...i nastojim da mi taj ventil bude jedan od najbližih prijatelja ili prijateljica... | ||
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 630
![]() | Re: Što je to u nama da smo usamljeni???... Sto se tice ove teme,ne bi bolje ni ja slozila,a sto se tice usamljenosti,ima toga po svijetu,ljudi nemaju poma koliko su usamljeni,al to prikrivaju,jako da se ne vidi,nezelu proznati,al tko prizna,pola mu se prasta(hmm, kako kome..).. Ja sam jedna od tih koja priznaje da je usamljenja eto.. ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 211
![]() | Re: Što je to u nama da smo usamljeni???... sorry ali ti i nisi bas neki prijatelj opcenito vlada nedostatak komunikacije medu ljudima...ljudi ocekuju da ce prijatelj doc sam od sebe,a u to prijateljstvo nebi ulozili malo truda...prijateljstvo je kao i veza moras je non stop odrzavati...
__________________ Bok buraz bok kada prdnem cujes rok Zadnji Uredio Mekto : 19-03-08 u 13:22. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Što je to u nama da smo usamljeni???... mislim da je uzrok usamljenosti upravo okretanje i traženje pomoći u 'virtualnom svijetu'!! htjeli mi to ili ne, al sve više smo za kompom,surfamo netom,pišemo po forumima i chatovima i tražimo utjehu od nepoznatih ljudi jer nam je teško to priznati oči u oči onome koje te stvarno poznaje!! puno lakše se skrivati iza monitora i govoriti ljudima što oni (i mi) želimo čuti nego prepustiti procjenu drugoj osobi.... i normalno da postajemo usamljeni kad se družimo sa kompovima i bojimo se realnih kontakata... ![]()
__________________ No one ever said that it would be this hard |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 211
![]() | Re: Što je to u nama da smo usamljeni???... Citat:
kada vidim koliko postova imas,zapitam se dali si to opisivala sebe ![]()
__________________ Bok buraz bok kada prdnem cujes rok | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Što je to u nama da smo usamljeni???... ja sam usamljena samo kad sam na poslu ![]() hvala na ne-pitanju ali moj društveni život je sasvim uredu, imam voljene ljude oko sebe kojima se mogu obratiti za pomoć ili podršku u bilo koje vrijeme! i ne osjećam se usamljeno uz njih ![]()
__________________ No one ever said that it would be this hard |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Što je to u nama da smo usamljeni???... Citat:
![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što je to u nama da smo usamljeni???... Što je to u nama da smo usamljeni???... ovako..... da je nešto "u" ženama, nebi bile usamljene... a mi muški (neki) smo posebna priča ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Što je to u nama da smo usamljeni???... kao i ti ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:09.