| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Što mislite o ovoj rečenici? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Zweistein Ako nekoga voliš....pusti ga da ode; ako se vrati, oduvijek je bio tvoj, a ako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Citat:
prejaka je rečenica,slažem se s njom.... to treba na banner stavit odma ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #102 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 228
![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Citat:
Nije to tak' u stvarnosti.Kad voliš ne puštaš,osim ako baš moraš,ali ipak...ako želiš preko nekog testiranja saznati kolka je nečija ljubav prema tebi,onda upotrijebi takvu tehniku.
__________________ Mi praštamo gotovo uvijek ono što shvaćamo(Ljermontov). | |
| | |
| | #103 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Citat:
Samo neka ide i ne vrati se
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes | |
| | |
| | #104 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Citat:
btw. prije sam baš htio otvoriti istu takvu temu! ![]() | |
| | |
| | #105 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Citat:
![]() misli mda to vrijedi jedino ak je ljubav jednostrana... il ako imate različite želje ![]() al teško je nekog pustiti...
__________________ ..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"... tbf | |
| | |
| | #107 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Lijepo zvuči ali u stvarnom životu ne vrijedi. Jedino je dobra za provjerit nečiju ljubav, ako vam je do provjere.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #109 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? mislim da je glupo bilo kakvo testiranje ljubavi...po meni je to paranoja i psihoza, a ne ljubav... ljubav sama od sebe dolazi i odlazi...i osjećamo da li nas netko voli...
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
![]() |
| Tagovi: misljenje, recenica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:43.

prejaka je rečenica,slažem se s njom.... 

Samo neka ide i ne vrati se