| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Što mislite o ovoj rečenici? u Društvo forumu; uvijek postoji ocija lanca i biča... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? uvijek postoji ocija lanca i biča ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #112 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 55
![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? dosta zanimljivo, ali ja ga ne bih pustila da ode ako ga volim
__________________ Naučite zavoditi djevojke Povećanje penisa Sex poze |
| | |
| | #114 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi...
Poruka: 592
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? to je glupost...nemožeš se ti igrat s ljudima na takav način samo da bi provjerio neku tezu...ja ga nikad nebi pustila samo da vidim oće li se vratit...
__________________ I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Banned | OGLAS: Prodajemkravu , metalic siva, nisko profilno vime, priguseno rikanje. Cijena 2000€ ili moze zamjena za rasnog bika koji cita ovu poruku! Recept: 1 kg poznanstva, 20 kg ljubavi, 15 ljepih pogleda, 20 stiskanja. Sve to staviti u sirok krevet, dodati bananu i 2 jajeta mjesati 10 minuta i pricekati 9 meseci Kad me imas dobro ti je; kad me lizes vlazim se; kad me palis ja se zarim; kad me sisas je se gubim; kad se izgubim ti me gasis. Zauvek tvoja cigara. Zadnji Uredio daidza : 18-05-08 u 22:30. |
| | |
| | #118 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Hvala na pitanju, dobra mi je lokacija
Poruka: 490
![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? mazohistički pristup ljubavi, a tko voli nek izvoli
__________________ None of us are free, if one of us is chained, none of us are free. |
| | |
| | #119 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 16-04-08
Poruka: 31
![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Citat:
...zanimljivo... recimo da bi me ta rečenica utješila u onim najtežim trenucima...upravo onda kada puštam onoga koga volim,proživjela sam to! a isto tako sam davno u razgovoru s jednim starijim čovjekom,prije svega bogatog životnog iskustva čula rečenicu koju i danas pamtim, a glasila je ; "u životu upoznaš jednu pravu ljubav, samo je pitanje hoćeš li ju prepozati i hoćeš li ju uspjeti zadržati" a kraj njegove izjave je glasio ; "ja to nisam uspio" ...sjetim se povremeno tog razgovora, pa me ponekad ta rečenica i obeshrabri...i zaista neznam kakva je filozofija i umjeće ljubavi...ponekad neznam ![]()
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: misljenje, recenica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:01.

funky_d