| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Što mislite o ovoj rečenici? u Društvo forumu; Život se ne mjeri sekundama nego trenucima koji su ti oduzeli dah!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? jedna mudra od nekog amera : svaki covjek je kao igla u plastu sijena, treba joj konac da bi se probila ![]() ako shvacate, a ako ne, svakoj osobi treba druga osoba da bi se borila u zivotu, svakoj osobi treba oslonac ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #123 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-06-08 Lokacija: zemlja čuda Godina: 26
Poruka: 66
![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? driver - predobra ![]()
__________________ "griješila sam mnogo, sad mi je zao što nisam više i luđe, jer kad umrem samo grijesi bit će moji a sve ostalo tuđe!! |
| | |
| | #124 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 648
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? ... rečenica je istinita, samo čisto sumljam da bi je ikad poslušala, ne volim otvarati vrata nekome tko ih je sam na izlazu zatvorio (iako vjerujem da postoje iznimke)Meni je uvijek bila dobra ova o djeci... Brodovi su u luci sigurni, al za nju nisu stvoreni. A u potpunosti se slažem s ovom iz svog potpisa...
__________________ "Leti ko lišće što vir ga vije, za let si, dušo, stvorena; za zemlju nije, za pokoj nije cvijet što nema korijena." |
| | |
| | #126 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-08 Lokacija: Split Godina: 19
Poruka: 126
![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Citat:
![]()
__________________ "Tragedija slave je u tome da moraš izgubiti previše vremena da bi postao slavan." Picasso | |
| | |
| | #127 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Citat:
, ljepa recenica,KADA U ZIVOTU JEDNOM KRENES, NEMOJ POSUSTAJAT, NEMOJ SE OKRETAT , NEMOJ SE VRACAT, JER AKO JEDNOM STANES, OSTAT CES STAJAT!!!
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
| | #128 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što mislite o ovoj rečenici? Kad si se rodio/la,plakao/la svi su se oko tebe smješili, živi svoj život tako do kraja, da se ti smješiš čak i ako drugi plaču-jer samo tako drugima izmamiš osmijeh na lice
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. |
| | |
![]() |
| Tagovi: misljenje, recenica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:07.

(iako vjerujem da postoje iznimke)
...i na kraju se ipak vratila,al´samo na filmu,,u stvarnosti je ne bi docekao nikad